reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mika, no co ty, przecież fajowa z ciebie babeczka, a jaka dobra mama! Pewnie że cię lubimy.
Efe, nieźle, warczyk ci rośnie. Głos oddany, ale spodziewałąm się jakiejś seksi fotki choćby w pół negliżu, a tu tak grzecznie, nie dziwię się że mało głosów.:-)
Matko dziewczyny upiłam sie z rana. Właśnie do kawy dolałąm trochę likierku na smaka i mna rusza, cholercia, dobrze że Jagoda śpi po spacerze, może mi zaraz przejdzie.
Jednak nie karmienie piersią ma swoje plusy.

I chwalę się byłyśmy zakupić prawdziwe buty dla Jagody i za całe 22 f funty ma piękne buciki koloru ciemny róż.

Girls Pre-School Shoes - Lyla Rose in Raspberry Nubuck from Clarks Shoes

reklama
Mika bo ci na dupe natrzaskam z ciebie tak fajowa babka ze szok a ty sie jeszcze pytasz????????Zagladaj tu jak najczesciej!!
Miranda piekne!!
A na seksi mało pilicjanta mozna głosowac 2 razy na dobe!Takze ma chłopak szanse wygrac;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie
Nie wiem jak Wy to robicie że jestescie na bieząco ale moje dziecko to istny tajfun co przechodzi przez dom kilkanascie razy dziennie, no mówie Wam jak brój totalny, a takie oczka ma słodkie :szok:

Miranda super że wypoczęłaś :tak:
Efe, głosik oddany :-D
Kasiu z Tobą codziennie na gg ale tu też napisze, teraz to już z Matim z górki bedzie, zdrowieje nam maluszek :-D
Piwonia, to masz istny zajob, ja ide do szkoły w piatek, na wręczanie wzorowych i nagród, mama zostanie z małą :tak:

Lubicie mnie jeszcze troszkę? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: sory dolina mnie dopada :cool2:

kurde no nie mam czasu,ale musiałam wejsc
Mika pewno ze lubimy i zawsze ciepło o tobie myślimy,wiec nie dolinuj sie przychodx i wygadaj sie tutaj choć troszke bo nie zawsze wiemy co u ciebie słychac
mam taki miszmasz ze niewiem w co rece włożyc
moja tez broi,wszystko z półek zrzuca i non stop za nia sprzatam,ale i chetnie wejde tu poczytac bo nam mamą tez cos sie nalezy
dobra ide na razie prasowac ten nieszczęsny strój krakowski

Mika głowa do góry nie dołuj sie,choc u mnie tez nie jest rewelacyjnie i dużo by pisac,ale nie mam ochoty nawet o tym gadac
ciesze sie tylko,ze juz beda wakacje i to mnie trzyma w nadzieji na troszke odpoczynku

Dziękuję za miłe słowa, odrazu mi cieplej na duszy :-D

Mika, no co ty, przecież fajowa z ciebie babeczka, a jaka dobra mama! Pewnie że cię lubimy.
Efe, nieźle, warczyk ci rośnie. Głos oddany, ale spodziewałąm się jakiejś seksi fotki choćby w pół negliżu, a tu tak grzecznie, nie dziwię się że mało głosów.:-)
Matko dziewczyny upiłam sie z rana. Właśnie do kawy dolałąm trochę likierku na smaka i mna rusza, cholercia, dobrze że Jagoda śpi po spacerze, może mi zaraz przejdzie.
Jednak nie karmienie piersią ma swoje plusy.

I chwalę się byłyśmy zakupić prawdziwe buty dla Jagody i za całe 22 f funty ma piękne buciki koloru ciemny róż.

Girls Pre-School Shoes - Lyla Rose in Raspberry Nubuck from Clarks Shoes

śliczne te buciki, ja Karolince też chce kupić ale nie wiem jakoś z rozmiarem ciężko dostać wszystkie 20-stki jakby w sklepach wcięło no!!!:wściekła/y:
a przez net troszke sie boje...

ŁŁOoo matkoooooooooooo Karla zrywa firany.......lece!!!

Ostatnia edycja:
Mika miałabym bliżej to bym przyjechała do ciebie,ale kurde mam kawałek,a szkoda
mnie czasami brakuje koleżanki właśnie takiej do pogadania

co do butów tez mam kłopot,ale znalazły sie moje sandałki po mojej Gabi a miałam niezniszczone nówki wiec sie cieszę,bo napewno teraz ciezko by było je kupic

Mika miałabym bliżej to bym przyjechała do ciebie,ale kurde mam kawałek,a szkoda
mnie czasami brakuje koleżanki właśnie takiej do pogadania

co do butów tez mam kłopot,ale znalazły sie moje sandałki po mojej Gabi a miałam niezniszczone nówki wiec sie cieszę,bo napewno teraz ciezko by było je kupic

ja niestety nie mam po córach... Karla nieplanowa już hihi
a mamy wiele wspólnego nie Iwonka?? 3 dorodne córy :)))):-)

Mika ;-) nosz... bo doope skopie i bratki posadze!!! a wiesz że mam tam rodzinkę więc....

tylko trzeba uprzedzic sztab zarządzania kryzysowego w Poznaniu bo Karolinka i Monia....aż mnie ciary przeszły na samą myśl :-)

Monia rozrabia jak pijany zając w kapuście z...wirusowym zapaleniem gardła...ale dla niej to....marudzi jak jej czegoś zabronie a...zabraniam wszystkiego...
no taka wyrodna matka się dziecku trafila...dokumentami sie pobawić nie da, buty chowa, talerzy z ławy nie pozwoli posprzątać....nie mówiąc o myciu podłogi chustkami dopupnymi...a Monia taka pomocna..;-) :-) :-D

lece bo się wścieka jak....

Mika ;-) nosz... bo doope skopie i bratki posadze!!! a wiesz że mam tam rodzinkę więc....

tylko trzeba uprzedzic sztab zarządzania kryzysowego w Poznaniu bo Karolinka i Monia....aż mnie ciary przeszły na samą myśl :-)

Monia rozrabia jak pijany zając w kapuście z...wirusowym zapaleniem gardła...ale dla niej to....marudzi jak jej czegoś zabronie a...zabraniam wszystkiego...
no taka wyrodna matka się dziecku trafila...dokumentami sie pobawić nie da, buty chowa, talerzy z ławy nie pozwoli posprzątać....nie mówiąc o myciu podłogi chustkami dopupnymi...a Monia taka pomocna..;-) :-) :-D

lece bo się wścieka jak....

ooo nie ma sprawy ja bratki bardzo lubie :)))
ale jak czytam o Twojej Moni to jakbym o Karli czytała więc witaj w klubie :)))

reklama
dziewczyny nic nie czytałam- nie nadrobie teraz ale mały właśnie zasnął wiec wpdam na chwile sie wyżalić - Bartek ma noge w gipsie!!!! normalnie porażka i tragedia jak dla mnie na calej linii:(:(:( jest podejrzenoe złamania ale może tylko skręcenie bo niby na rentgenie nie widać złamania ale coś kość strzałkowa "osiadła" i nie bardzo się chirurgowi podobała a ma sie wypowiedzieć radiolog....wyobraźcie go sobie unieruchomionego:(:(:( i pomódlcie się prosze by jednak mu to zdjęcli w piątek- żeby to nie złamanie bo chyba sobie w łeb strzelę:(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry