reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no jasne :-) kultowego filmu bym nie widziała :-) ;-)

a ja jestem zła.... Aga mi załatwiła wizytę u alergologa w Karpaczu w Centrum Alergologii i Pulmunologii.... potrzebne tylko skierowanie...tylko??? az bo mi tu nikt nie chce wystawić skierowania do alergologa w to konkretne miejsce wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

moje pw działa:)

mała olała moją ogórkową, a mi ręce opadły do ziemi bo nie wiem czym ją będę karmić:( a taka dobra zupa wyszła:( niewdzięcznica mała:( i jeszcze poszła sobie drzemać, żebym jej czasem nie próbowała wciskać łyżki do buzi...

miranda butki śliczne!

Miranda - foteczki extra i wypoczynek bombowy!!!
Mika a Ty nie pitol głupot kobitko, łepetyna do góry:tak: Zapewniam Cie że żadna z nas na Ciebie nic złego nie powie:blink:
Lece dalej do garów:-p

witajcie po przerwie:-D
bylam u mamy... tydzien sama.. chata wolna:-D:-D
moj tylko na weekend przyjechal... zyc nie umierac:-D:-D:-D
chce juz na swoje:-D:-D:-D

postaram sie Was nadrobic ale nie obiecuje:sorry2::-D:-D:-D

dziewczyny nic nie czytałam- nie nadrobie teraz ale mały właśnie zasnął wiec wpdam na chwile sie wyżalić - Bartek ma noge w gipsie!!!! normalnie porażka i tragedia jak dla mnie na calej linii:(:(:( jest podejrzenoe złamania ale może tylko skręcenie bo niby na rentgenie nie widać złamania ale coś kość strzałkowa "osiadła" i nie bardzo się chirurgowi podobała a ma sie wypowiedzieć radiolog....wyobraźcie go sobie unieruchomionego:(:(:( i pomódlcie się prosze by jednak mu to zdjęcli w piątek- żeby to nie złamanie bo chyba sobie w łeb strzelę:(:(:(
Ło matko! Magda ale jak to się stało?
Ja już zaciskam mocno kciuki i zdrowaśki mówię, żeby mu tylko zdjęli do piątku!

No urodziwy nie jest ten mój kolega ale jak to w życiu bywa tacy mają najfajniejsze charaktery i są super pomocni.

Miranda butki ciudne. Ja ostatnio mojej "wielkiej stopie" musiałam kupić nie rzepowce, bo oczywiście tatuś nauczył córeczkę jak się rzepa odpina:wściekła/y: A że już chce chodzić a nie tylko w wózku siedzieć to mus był. Padło na takie różowe lemigo za 19zł: Kolekcje | Lemigo

a moja zaraza wszystkie buty wywala z wózka...
czasem idę jak jakaś cyganka..wozek przede mną a ja w rękach buty, skarpetki, zabawki...

Efe ;-) andariel :-) zapodałam skład bulionu na menu ale edytowałam posta i nie wiem czy potem zaglądałyście...

reklama
rubi ja chyba jestem już zupełnie ślepa... kilkakrotnie przekopałam wpisy z dziś i nie mogę znaleźć tego posta Twojego z wklejonym zdjęciem przyprawy z Almy...

edit. ok ok ok!!! przeczytałam raz jeszcze co napisałaś i widze, że to na Menu jest ... nie o wzrok tu chodzi, a o bystrość... ech

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry