Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Glosik poszedlZłotka mam prośbę: kolega jest dzielnicowym i ogłosili u nas konkurs na najlepszego dzielnicowego i ma tylko 16 głosów. Klikniecie? Stasiu Mieszczak się nazywa. Na prawdę dzielnicowy z prawdziwego zdarzenia.
Galeria Wybierz najlepszego dzielnicowego powiatu sztumskiego. Drugą edycję konkursu - NaszeMiasto.pl
Z góry dziękuję :*****
;-)Mika,moja tez wszedzie wlezie,a ja chodze i pilnuje zeby cos nie zbroila,na rece jeszcze nie biore(po tej operacji),ale podnosze jak np. z wozka wyciagam,czy do krzeselka do karmienia wkladam...bo do tej pory na podlodze sie karmilysmy...ale to porazka byla,bo Karolcia smigala mi po calej kuchni...hi,hi.....Witajcie
Nie wiem jak Wy to robicie że jestescie na bieząco ale moje dziecko to istny tajfun co przechodzi przez dom kilkanascie razy dziennie, no mówie Wam jak brój totalny, a takie oczka ma słodkie
Lubicie mnie jeszcze troszkę?sory dolina mnie dopada
![]()

...wiec tez czasem na biezaco nie jestem ze wszystkim
;-)O matko,a z mi sie gesia skorka zrobila jak czytalam.....oby nie bylo zlamania,trzymam kciukasy za was!!!!!!!!!!dziewczyny nic nie czytałam- nie nadrobie teraz ale mały właśnie zasnął wiec wpdam na chwile sie wyżalić - Bartek ma noge w gipsie!!!! normalnie porażka i tragedia jak dla mnie na calej liniijest podejrzenoe złamania ale może tylko skręcenie bo niby na rentgenie nie widać złamania ale coś kość strzałkowa "osiadła" i nie bardzo się chirurgowi podobała a ma sie wypowiedzieć radiolog....wyobraźcie go sobie unieruchomionego
i pomódlcie się prosze by jednak mu to zdjęcli w piątek- żeby to nie złamanie bo chyba sobie w łeb strzelę
![]()
Ja cie i tak podziwiam Iwonko,ze ty ze wszystkim zawsze sie wyrabiasz i na necie codziennie jestes...a corek zdolnych gratulujeja tez nic niemam i niewiem czy sie bać
jestem w końcu,wróciłam z migrena dopiero przed 20 sie skończyło,wiec szybko w autko i po dzieciaki do dziadków,potem szybka kąpiel i (.)(.)i panienka śpi juz od 40 minut a ja miałam czas na małe conieco
Akademia piekna ino lekko przydługawa i tyłki nas bolały,ja musiałam dwa razy ściskać dłoń pani dyrektor,jakos przeżylam,jeszcze tylko jutro impreza pożegnalna w Stadninie i w piątek koniec roku i laba dwa miesiace,bo mam dość

...wiec jedz lepiej te galaretki:-)

Na Foxlifea gdzie Wy dziewczyny Tych Chirurgów macie? my to świra mieliśmy na punkcie tego serialu - ostatni sezon już obejrzany![]()
I też miałam taki etap na seriale kiedyś
Od czasu ciąży Supernatural oglądam i może dlatego moje dziecko udaje opętanie?