reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Basia bardzo mi przykro Trzymam kciuki by mu to zdjęli
Efe głos oddany
PW czyste ... nic nei mam, ale to już załatwione :-)

No i cos jeszcze chciałam i nie pamietam

A tak w ogóle witam wieczornie. Moja panna szaleje. Je coraz więcej, szaleje też więcej. Na spacerku spaceruje koło ławek i wóżka - siedzenie jej zbrzydło. Teraz na nią czekam, bo pojechała z tatusiem do dziadka

Wszystkiego naj naj naj tatusiom :-)

Mała dostała wszystkie zabawki tzn. stolik i krzesełko. Co za radocha :-). Spokojnie choć obiad i sałatkę zrobiłam :-).

Rubi ja kupiłam Oliwii spineczki i mała ichnie ściąga. Takie małe i lekkie. Ona zadowolona i mama też. Włoski ma krótkie jeszcze, ale spineczki ładnie się trzymają.

Ależ dzis chaotycznie piszę :-P.
Cos jeszcze chciałam, ale nie pamiętam. Jak coś zedytuje :-).

reklama
Osz kurka! :szok: Bartolo unieruchomiony?! :szok: Baśka, współczuję bardzo, i mam nadzieje, że do piątku dacie rade, a potem już gips zniknie i nóżka boleć nie będzie!

Miranda, no nic tylko pozazdrościć takich wspaniałych wakacji. Pięknie w tej Portugalii, co? :-) No i fajnie, że odpoczęłaś, i że Jagódka taka grzeczna była :)

Efe, masz rację- mniej urodziwi szlachetne serduszka mają (z reguły :-p). A głos na kolegę i ode mnie poszedł :)

Deli fajnie, że Oliwcia z prezentów zadowolona. Swoją drogą, to i ja bym nie pogardziła takimi bajer zabawkami no :-p A! i musimy się kiedys do tego naszego zoo wspólnie wybrać. Sorki, że poprzedniu tematu nie pociągnęłam, ale przez tą operację Tomka jakaś niewlazła i struta chodziłam :baffled:

Kasia, fajnie się czyta, żę Mati już się lepiej czuje :) Jednak MAMA z Ciebie na medal, że taka czujna jesteś, i w sumie lepiej od lekarza zorienowana. Brawo.

Andariel, ja jeszcze ogórkowej Tomkowi nie serwowałam (dalej na słoiczkach bazuje), ale podejrzewam, że i u nas by nie przeszła.

my dzis cały dzien poza domem, najpierw u mojego tatki, później u teścia, no i jak zlądowaliśmy u siebie to Młody się do (.) przyssał, i zasnął. I tak śpi od godziny, i się pewnie dopiero koło północy przebudzi, także na (.). Czyli dziś bez kąpania:dry:
A jutro rano na zdjęcie szewków jedziemy brrr....
Lece zmyware załadowac, bo mi naczynia ze zlewu wyłażą :shocked2::dry:

Hello wieczornie
moje dziecię buszuje w łóżeczku i zasypia w dziwnych pozycjach (a taka zdziwiona byłam jak pisałyście że wasze tak mają)
lecę na Chirurgów i mleko w proszku
do jutra;-)

Jakubka daj tylko cynk kiedy i ja będę. Z pominięciem niedzieli, bo w ubiegłą nie było pogody i sesja przełożona. Mam nadzieję, że tym razem wszystko dopisze. Moja również na słoiczkach.

Mykam na chirurgów :-).

ja mam pusto na PW...

cieszyć się czy płakać??? ;-)

Rubi, podejrzana sprawa bo ja też :shocked2:

ja tez nic niemam i niewiem czy sie bać

jestem w końcu,wróciłam z migrena dopiero przed 20 sie skończyło,wiec szybko w autko i po dzieciaki do dziadków,potem szybka kąpiel i (.)(.)i panienka śpi juz od 40 minut a ja miałam czas na małe conieco
Akademia piekna ino lekko przydługawa i tyłki nas bolały,ja musiałam dwa razy ściskać dłoń pani dyrektor,jakos przeżylam,jeszcze tylko jutro impreza pożegnalna w Stadninie i w piątek koniec roku i laba dwa miesiace,bo mam dość

ja tez nic niemam i niewiem czy sie bać

jestem w końcu,wróciłam z migrena dopiero przed 20 sie skończyło,wiec szybko w autko i po dzieciaki do dziadków,potem szybka kąpiel i (.)(.)i panienka śpi juz od 40 minut a ja miałam czas na małe conieco
Akademia piekna ino lekko przydługawa i tyłki nas bolały,ja musiałam dwa razy ściskać dłoń pani dyrektor,jakos przeżylam,jeszcze tylko jutro impreza pożegnalna w Stadninie i w piątek koniec roku i laba dwa miesiace,bo mam dość
Iwonka to gratulacje zdolnych córek :-D wreszcie wolne... ja tez odliczam :tak:
Mała śpi a ja taka padnieta najchetniej poszłabym już spać ale troszke szkoda wieczoru, taka cisza i spokój....:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry