• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia dzięki:)
Basia fajnie ja też pamiętam ten dreszczyk emocji ach aż zazdroszczę ci że możesz tak jeszcze raz to przeżywać.
Taszka jak dla mnie ty masz objawy ciąży ty idź po ten test bo ja na zawał padnę!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Malinka ja mam pod nosem trzy place zabaw ale teraz są bleeeee .Tylko nauka chodzeni jej w głowie ,więc chodzimy do szkoły na boisko z tartanu chyba to sie tak nazywa co ?Bo nawet jak upadnie to miękko i nic jej nie jest a są w sumie trzy boiska w tym jedno od 16 zacienione.A właśnie chciałam sie zapytać dziewczyny jak sie zapatrujecie na te szelki do prowadzania .Bo my na razie za raczkę albo sama a ja ją asekuruje,ale widziałam dziś chłopca w tej uprzęzy (tylko był z babcią i jak nie szedł tam gdzie ona chciała to go strasznie ciągnęła i mi szkoda go było jak negrzecznego psa .Troche mnie ten widok zniechęcił do nich ).Teraz zamiast sprzetu do piachu bo przecież nie usiedzi ani chili nosze piłkę,sprzęt do puszczania baniek mydlanych i kredy do pisania .I tak se chodzimy po tych boiskach :-)

Na rybe do smażalni jadziemy lno do Lagowa (jak na dłużej bo daleko )albo do Niesulic.
Ja chyba dziś do rana nie zasnę przez tę drzemkę .

Witajcie
ja na sekundkę bo już gorąco więc musimy dziś wcześniej na spacer iść
pozdrawiam
miłego dnia

chogata jak ja ci tych placów zabaw zazdroszczę
zrobię wam zdjęcie placu jaki ma moje dziecko w mieście
porażka

taszka zrób zrób zrób!

Witojcie :)
Basiu fajnie, że serduszko bije. To jest cudne uczucie.
Tosia na antybiotykach, ale na szczęście marudna nie jest.
Poza tym mam mega nużąca robotę - aktualizujemy działki i gospodarstwa rolne d spisu rolnego we wrześniu.
Normalnie rzyg prosty :)
Miłego dnia :)

Cześć!!
Kasiu ząbka musiałam usunać i zrobić miejsce żeby się poprzesuwały bo ciasno miały i dobrze że usunełam bo psuł się od środka i on mnie bolał!!!
No i musze lecieć....

no no, Kasia, ale żeś fotkę pokazała :) ale tak sobie myślę, że atrakcyjność i piekno to to, czym się emanuje, więc w sumie nawet ze znaczną nadwagą można czuć się dobrze; chociaż pamiętam jak mi ciężko było sie ruszać z dodatkowymi22 kg, więc nie wiem jak funkcjonuja aż tak puszyste babeczki - przecież chyba nawet umyć się trudno?
ja się sobie na fotach znad morza też nie specjalnie podobam, ale to głównie przez moją sis, która jest bardzo szczupła i mi konkurencję robi:))) a mi sie niestety talia poszerzyła:(

moja malutka zrobiła dziś pobudkę o 5:/ a ja niczym zombie ostatnio chodzę, jestem notorycznie niewyspana i przez to jakaś drażliwa i nerwowa;

hej:-D
tak mi w nocy bylo niedobrze:baffled:
do czwartej nie spalam... za duzo bigosu zjadlam:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a moj mnie obudzil bo oli plakala i jej uspokoic nie umial:dry:
a dziecku chcialo sie tylko odbic... i zaraz mi zasnela na rekach:dry::dry::dry:
czuje sie chocbym kaca miala:dry::baffled::baffled:

reklama
ach uciekłam tak szybko bo mi tomasz się zesikał na zabawki i chciał je oblizywać:baffled: biegał bez pampka...
No więc skończe co pisać miałam...
Kasiu zdjęcie hmmm po prostu szok ten celulit i wogóle:shocked2:
Tosi szybkiego powrotu do zdrowia!!
I już znowu nie popisze bo mały się kręci cos wrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry