• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć laski ;-)
u nas ciepło, ale bez słońca
obiadek niedługo będzie, Maja drzemie juz 1,5h, więc pewnie zaraz wstanie
wczoraj pozbyłam się zęba, na szczęście po puszczeniu znieczulenia nic nie boli, w końcu to tylko mleczak ;-)
joan83, najlepszego dla twojej Madzi z okazji 1-szych urodzin :-)
poczytam póki jeszcze mogę, bo dopiero tu wlazłam :tak:
miłego dzionka :-)

reklama
Oj dzis się złapałam i umyłam 2 okna...i był pan policjant z mandatem dla mnie...niestety 200 zł mam mniej w kieszeni...
lece uśpić młoda(moze się da) i jak wstanie to lecimy do mojej koleżanki....

o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Zocha mi ponaciskała coś na klawiaturze i mam obraz w poprzek...ja pier*** jak ja mam wrócić do narmalnego widoku.....aaaa

Nie:-D
sorki niezrozumiale napisałam to wszystko przez to że młoda mi w klawiature waliła.
mandat za predkość bo mi fotoradar jakiś miesiac temu zrobił zdjęcie i policjant przyszedł mi wypisać bo jak byłam na wakacjach to już mnie poszukiwał:-)
Dominika dobrze ze sobie nie pomyalał ze gdzies mu zwiałas na dobre:sorry2:i sie ukrywasz:blink:
BAsiu dobra decyzja skoro twój nie umie podjąc decyzji sama wez sie za to

hejka
napisze na razie tylko tyle,własnie weszłam do domku
reszta jutro
no chyba,ze nie wytrymam a bede jeszcze o zdrowych zmysłach to zaglądne
fajnie znowu tu u was byc

spóźnione tylko życzenia dla solenizantów tych dużych i małych

Iwonka jak dobrze że już jesteś:-D:-)

Dominika mnie też tak urywa bo co siądę to mała coś zmajstruje. Normalnie myśli nie mogę skończyć ani porządnie zacząć

o teraz też się kręci, bo dzieciaki drą się na podwórku ech...

hejka
Kasieńko toś nam pocieszyciela wkleiła jak damnie to straszak , słodycze powinni w papier z takimi fotkami pakować to może bym lżejsza była wydrukuje sobie tą fotkę i na lodówce przykleję jako przestrogę
Efe raczej to jakiś wirus bo wczoraj chłopców i męża złapało też mieli wymioty i biegunkę ale tylko przez jeden to trzyma dzień a dziś Kacperek 3 razy go przeczyściło a przed chwilą całe łyżeczko zarzygał musiałam go na nowo kąpać całe szczęście że jeszcze nie spał
basiu myśmy dziś byli w poradni wad postawy z obojgiem chłopców bo Max ma stopy płasko koślawe i miał płaskostopie ale poprawiło mu się od ostatniej wizyty i płaskostopia już prawie nie ma a Alex ma koślawość kolan ( kolanka schodzą się do środka ) i ma płasko stopie kazała nam dziennie ćwiczyć i nadal używać wkładek suplikujących a to na pewno moja wina bo jak kupowałam chłopcom buty to szukałam tanich i ładnych a nie zdrowych teraz Kacperkowi kupiliśmy już takie które porządnie trzymają nóżkę za 70 zł i mam nadzieję żę przynajmniej on nie będzie miał kłopotów następną wizytę mamy w grudniu
natt zdrówka życzę

no to chyba tyle na dziś a jeszcze wam powiem że doznałam dziś olśnienia i otworzyłam dwie strony forum i na jednej czytam posty a na drugiej odrazu piszę bo tak to zawsze zanim dobrnę do końca już nie wiem co napisać dlaczego wcześniej na to nie wpadłam
no i jak pojadę na zakupy to kupię ten test dla spokoju swojego i waszego oczywiście

Basia- będę trzymac kciuki wiec za jutro, najwazniejsze ze w sprawie kredytu sie ruszylo u Was

Piwonia- i jak bylo?

Efe- moj tez by chciał do dzieci jak tylko słyszy ze sie dra
a spacerki teraz to polegają na slalomie od jedengo placu zabaw do drugiego
na swoje utrapienie pokazalam mu ja co dziala i teraz wszystkiego musi użyć
co mnie wykańcza fizycznie;-)

dziewczyny a na ugryzienie owada jakiegos to jest jakas maść albo domowy sposób??
tak cos Adasia w czoło ugryzlo ze wielka buła mu się az zrobila czerwona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry