• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam
Anet moze byc na tle nerwowym, przejdz sie obada moze pomoze tym bardziej sie rejestruj bo sa kolejki
Basia trzymam mocno kciuki oby wam sie udalo w dzisiejszych czasach ciezej o kredyt:-(
Piwonia witaj i opowiadaj, jednak nie zajrzalas....:sorry2:

Jagódko kochana najlepsze życzenia urodzinowe!!!

Ostatnia edycja:
hej hop
Anet, gratki dla Kropci :-) :-D
jak tam noc minęła po zjedzeniu bobru :-D
u nas pierwsze kroki za płoty, ale nadal raczkowanie the best :)
Taszka czekam na ten wynik testu...!
Basia, kciuki zaciśnięte oby ten kredyt Wam przyznali!!
Jagodka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!

Zobacz załącznik 266604

Cześć dziewczyny!!!
Piwonia super że już jesteś!!!Czekamy na relacje i fotki oczywiście!!Mam nadzieje że wszyscy zdrowi jesteście!!
Zdrówka dla Gosi!!
Basiu zaciskam kciuki musi byc dobrze!!
Taszka daj znać szybciutko jaki wynik!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JAGÓDKI ROŚNIJ ZDROWO I PRZYNOŚ MAMIE SAME RADOŚCI!!!!

Tomuś w nocy coś się często budził może na tego zęba co już miesiąc ponad wyłazi i nadal siedzi w dziąsełku a prawie na wierzchu widać go a przebić sie nie może...
ja dostałam @ i umieram a ma być dziś goraco bllle :baffled:
Mój mnie wczoraj zeźlił i powiedziałam że jak tak dalej będzie to nie jade z nim na wakacje :crazy:

witam
wczoraj nie zajrzalam bo sie zimny piwkiem uraczyłam,a potem padłam jak kawka
a dzisiaj na razie tez nic nie napisze,bo zaraz NIESTETY zmykamy do lekarza
obiecuje,ze wieczorkiem zajrze i cos wiecej napiszę

powiem tylko tyle,pogoda była super,a czy odpoczęłam hmmmm napewno troszke bo mąz sie małą troszkę zajmował,ale nie do końca
buziaczki

a dla Jagódki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Jagódko zdrówka, szczęścia!

wiec tak w dalszym ciagu czekamy na telefon z banku... zjem chyba wszystkie paznokcie lacznie z palcami:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
poczekamy zobaczymy:-D
komar mnie ugryzl w tylek i moj sie smial ze seksownie wygladam jak sie drapie:dry:
moja tak skakala po lozku ze w nocy wisiala miedzy lozkiem a kaloryferem:dry:
a wystraszylam sie bo rzadnego huku... aplacz tak przerazliwy ze masakra:szok::dry::dry::dry:

czekam na wynik testu TASZKA;-):-D:-D

Witam z kawką(którą już kończę bo tego posta pisze chyba 5 raz...brrr...cos mi się bb tnie)
dziś bedzie gorąco ale polecimy chyba do teściowej, zaniesiemy prezent z wakacji i Zocha może na huśtawce się wyszaleje:-)

Taszka czekam na wynik
Piwonia opowiadaj jak było

Kochana Jagódko wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta! Rośnij duża i zdrowiótka:-)

Jagoda- wszystkeigo najlepszego z okazji pierwszych urodzin!

ale zleciało, a pamiętam jak dopiero co Miranda szykowała sie na ccAnet- moja mama cierpi na migreny raz w miesiącu , nachodzila sie po lekarzach i ponoc na tle hormonalnym, daja jej tylko silne przeciwbolowe
mam nadzieje ze Tobie lekarze pomoga skuteczniej

u nas gorąco wróciło niestety, no ale jak Adas wstanie to musze na plac zabaw sie przejsc, na szczecie jest zacieniony

hej:)
czekam na wynik Taszkowego testu - jak na swój:)))
moja córa też się często budzi w nocy odkąd wróciliśmy z wakacji, nie wyrabiam już; i pobudki o 4.30-5 urządza:(
czy Wasze dzieci też się tak mocno pocą w te upały? mała śmiga w dzień i nocą w samym pammpku, a główkę i kark ma mokre, jakby ją ktoś wodą zlał! ja sie tak aż nie pocę, a mam nieco więcej warstw na sobie niż ona - może to jakieś osłabienie po trzydniowce? nie bardzo chcę iść z tym do lekarza, bo jak znam życie wyszłabym zaraz z receptą na jakiś specyfik, a wg mnie im tego mniej, tym jednak lepiej;
wczoraj małej zasmakował mój szpinak z makaronem! już dawno nie trafiłam w gusta kulinarne córy, a tu taka miła niespodzianka!
zmykam spać, mała ucina sobie drzemkę to i ja skorzystam;

reklama
Witam sie i ja .Moja ala tez coś budzi sie albo sie wierci strasznie w nocy ,spi nawiasem mówiąć z nami a i tak często o 2 jest alarm na cały blok ryczy nie wiem czemu i ani smoka se nie daje wsadzic ani pić nic.I po 15 min. sama pada.Ale za to spi do 8-9 rolety mam niebieskie ciemne i zasłonięte ,ze nic nie widac więc może dlatego ?Pobudki zganiam na zęby bo idą tylko nie wiem ile wyszło bo mi zagladnąc nie pozwala .
Jagoda 100 lat od e-ciotki
Anet gratulacje dla Karolinki szybko poszła moja starsza jest od twojej ale tak około tygodnia chodzi sobie hiihihihihii.

Mojej najbardziej te włosy sie pocą całe mokre jak nie wiem ale reszta ciała ok .Ja we włoszech kupiłam za 12 zł taki specyfik do mycia z takiem (wszytkie składniki naturalne ) i my wszyscy w te upały sie tym myjemy i potu ni widu ni słychu .Trzeba sprawdzić czy w Polsce tego nie ma bo nie wierze ,że tylko tam jest .

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry