• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jestem na chwilke to moze cos uda mi sie skrobnac
starszą mam chora(zapalenie oskrzeli i początek zapalenia płuc)ale tylko kaszl ma okropny,a wszystko tak nagle sie rozwinęło,bo w sumie kaszlała juz miesiąc i niby miało byc lepiej ale w sobote nagle sie pogorszyło
młodsza zaliczyła na wyjeździe tylko biegunke ,ale prawdopodobnie po lodach
a Ala mi schudła,mało je,mało śpi dużo pije na szczęście,tez miała biegunke i to juz przed wyjazdem,tam tez,do tego zabki jej wyszły,nauczyła sie sama stac i kilka kroczków ma na koncie,ale gadac zbytnio niechce,chyba,ze cos po swojemu

a jak było było super,z okna widok na jeziorko,łabędzie,kaczuszki,3 minuty dalej kolejne jeziorko z plaza
na niej Ala szalała i nic nie odpoczełam bo musiałam sie nią zajmować bo mąż uczył starsze pływać z pozytywnym efektem wróciły coś juz umią
za rok chcemy tez tam jechać b nam sie spodobało i gdyby nie pewne kwestie napewno byłoby deczko lepiej,ale ja nie nażekam bo cudem udało nam sie jechać,choć w poniedziałek 12 lipca o mały włos nie wracalismy
zmarła teściowa siostry i było źle ze szwagrem bo sie załamał,ale jednak zostaliśmy bo nam odradzali powrót

a dzisiaj jak na złość dostałam pierwszą @ od porodu,a szkoda bo fajnie było bez niej

pisze chaotycznie ,zeby cokolwiek skrobnąc,bo moja maruda juz marudzi strasznie,wiec musze na razie zniknąc

reklama
Hello
ja od rana poza domem

dziecko mi padło godzinę wcześniej więc do 16 pośpi

Taszka to nawet szkoda że to tylko wirus:(
Mewa u nas nie ma taaakich placy zabaw niestety, więc moje dziecko może pozna plac jak się wybiorę do koleżanki
Basia kciuki zaciśnięte mocno;-)

Jagódko STO LAT!

najlepszego dla malej Jagódki!!!

my sobie pospałyśmy do 15 - w ten gorąc to tylko chce się oblewać chłodną wodą i spać; i muchy strasznie się do mieszkania pchają, takie duże, ospałe, fe:/
nad morzem było super, bo mimo tego upału całe dnie byliśmy na dworze, więc jakoś lżej się to znosiło; a tu - na spacer nie wyjdziemy, bo za ciepło, a w domu nudno trochę; to sobie ponarzekałam :)

A oto obiecany torcik. Panie się częstują.

Załączniki

• DSCF8242.jpg
    DSCF8242.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 89
  • DSCF8243.jpg
    DSCF8243.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 63
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć