• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jagódka sto lat!!! zdrówka, radości i pociechy z rodziców'_

my siedzimy nad morzem, internet kiepski i sie rwie ale troche poczytałam...i też jestem bardzo ciekawa jak Taszka....

ja w ogóle z dwójką to nie bardzo moge powiedzieć że to taki typowy wypoczynek-generalnie problemy z jedzeniem i spaniem bardzo duze bo świat taki ciekawy i po co tracić na to czas!!! no ale jest wypoczynek od codzienności na pewno:) przez prawie 3 dni byli u nas znajomi z bb z czerwca 2006 i mieliśmy 4 łobuzów (Bartek najmłodszy, uczył się od starszych:)) oj to było wesoło...
a planujemy jeszcze obóz harcerski nad jeziorkiem ale mamy mieć tam pokoik choć Karol jak miał 14 mcy to zaliczyliśmy taki obóz w namiocie wojskowym i wspominam to jako jeden z najlepszych wyjazdów!!! a meża poznałam na obozie harcerskim właśnie choć oboje już pracowaliśmy, nie jako harcerze:)
miłego wieczoru życzę!!!

reklama
witam:-D
taki chic ze masakra:baffled::baffled:
dzis szwgierka ma 33 urodziny... i dalej bez faceta, bez mieszkania i dzieci:-D
stara pannna jak nic:-):-):-):-)

dlatego ja dzis mykam do kolezanki...:-D
moj spi po nocce, dzieci buszuja... a ja zaraz do wanny wskakuje... na orzezwienie:-D:-D:-D:-D

posprzatam...spakuje sie..:-D
ide z dwojka do kolezanki i musze brac przy nich mala torbe podrozna... tyle gratow ze soba musze miec:-D
a jej mama sie pytala jak bede przychodzic jak bedzie trojka... powiedzialam ze z walizka:-D:-D:-D:-D

ja juz po kawce:-D:-D
poczytam i mykam:-D:-D:-D
trzymajcie kciuki o 10:szok::-D:-D:-D

yyyyy...nie zakumałam z tym moje bile szwajki...??...
moje biale szwajki... u nas szwaje to nogi... konkretniej stopy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana.
I znowu u nas pada, wczoraj chwilkę wyszło słońce, a tak już od ponad tygodnia noan stop. Masakra jakaś, oby w Polsce nam pogoda dopisała.
Dzisiaj idziemy się szczepić, już się boję.
Basiu, a ja to współczuję twojej szwagierce, być starą panną bez dzieci to można nabawić się zgryzoty. Może dlatego ona taka walnięta?
I trzymam kciuki za mieszkanie, A z opalaniem nie przesadzaj zbytnio.
Baśka pozazdrościć morza, chętnie bym się przyłączyła.
Piwonia brakowało Cię.

Hello
no i zmykam bo mi mała marudzi

jest tak duszno i gorąco że się jej nie dziwie

Miranda torcik śliczny aż mi ślinka pociekła:-D

Baśka ja swojego też na wakacyjnym wyjeździe poznałam:-D

Basia a nóżki to możesz byleby twarz i brzuch chronić...

No i już muszę lecieć...

Witam z rana.
I znowu u nas pada, wczoraj chwilkę wyszło słońce, a tak już od ponad tygodnia noan stop. Masakra jakaś, oby w Polsce nam pogoda dopisała.
Dzisiaj idziemy się szczepić, już się boję.
Basiu, a ja to współczuję twojej szwagierce, być starą panną bez dzieci to można nabawić się zgryzoty. Może dlatego ona taka walnięta?
I trzymam kciuki za mieszkanie, A z opalaniem nie przesadzaj zbytnio.
Baśka pozazdrościć morza, chętnie bym się przyłączyła.
Piwonia brakowało Cię.

mnie Was tez strasznie
tym bardziej,że coś tam podczytywałam,ale odpisac juz nie mogłam w telefonie,a szkoda
wiec ciesze sie,ze juz w domku jestem
i napewno wizja siedzenia w nim juz bardzo bardzo długo bo nigdzie juz nie bedziemy jechać

witam czwartkowo

Hej!!!
Iwonko jak dobrze że jesteś!!Zdrówka życzę dla córeczek!!
Jagódka super sięga po malinkę!Torcik bardzo apetyczny!!:-p ślinka leci!
Baska wypoczywaj w wolnej chwili i łap promyczki słonka!
Basiu trzymam nadal kciukasy za mieszkanie!
I nie wiem co ja tam miałam jeszcze napisac....
u nas ciepełko że sie rozpływamy a mnie męczy @ bllle nawet nad wode nie pojedziemy bo ja tak nie lubie jeżdzić ... mały śpi a ja pędze do obowiązków!
Kto wie co tam u Rubi????

Witam,
u nas też duchota, Zofia wstała i poprosiła o czapkę i sobie założyła ją na głowe:-D nie wiem o co chodziło , na dwór chciała czy jak:-D
narazie uciekłyśmy do dużego pokju bo tu chłodniej jest, a po południu może polecimy do piaskownicy i na hustawke do teściowej:-) moze na jaki obiad się załapie:-D

moje biale szwajki... u nas szwaje to nogi... konkretniej stopy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D no czarna masa ze mnie:-D
a i już mi się przypomniało, że w ciąży z opalaniem trzeba uważać bo mogą robić się przebarwienia na skórze.
Ty z dwójką dzieci chociaz zabierasz torbe rzeczy a ja przy jednej Zośce zawsze ekwipunek wrazie co na cały dzień:-) koleżana sie ostatnio ze mnie śmiała, że ja na wszystko przygotowana jestem:-) bo wszystko mam w moim plecaczku:-D

Ja tez sie witam ale skwar u mnie od rana ludzie nawet mrugnięcie okiem sprawia mi trudność.Ufffffogarnęłam chate i teraz dogorywam już z pół godziny bo nie daje rady.Dziś spróbuje małej zaserwować kaszke manną z malinami ciekawe czy podejdzie jej .Na urlopie bardzo sie zajadała brzoskwiniami ,nektarynkami ,melonemi i arbuzem zobaczymy jak polskie owoce zasmakują .My od poniedziałku nad jezioro startujey na krótki wypoczynek ale coś chęci brak jeszcze nie odpoczełam od poprzedniego wyjazdu.
Miranda zdradzisz co to za torcik był z czego zrobiony?
Basia jak tam decyzja kredytowa jest?Pamietam jak my czekalismy wiecznośc sie wydawała a to trwało chyba z tydzień.W sumie to od decyzji kupna mieszkamia do wprowadzenia sie to chyba z miesiąc zajęło nam więc tak hop siup nie jest.
Piwonia wypoczęta? hihiihihihi tak jak wszyscy po wyjeździe ...
Uciekam bo moja żyje husteczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry