• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej
Rubi nadal walczy z netia o neta nie wie kiedy bedzie miała dostep
Najlepsze zyczenia dl Agi z okazji urodzin, przecztasz jak wrócisz!!!A wracaja w sobote w nocy
Basiu jest decyzja??
Trzymam kciuki nadal jakby co

A my normalnie jedziemy w sobote do Malborka na obelzenie!!Szok kuzynka zadzwoniła i sama zaproponowala ze nas wezmie. Miłoszek zostaje z babcia to jeszcze wiekszy szok ze sie zgodziła, no ale jest szansa ze ciut sie zrelaksuje no i dzieci beda miec radoche, ale sie ciesze choc troche zmiany

reklama
Kasia- no to fajnie ze sie trochę w Malborku odprężysz :-)
ja wam dziewczyny zazdroszcze tych wyjazdow wakacyjnych, nam sie chyba nic nie uda wymyślec i trzeba bedzie w mieście te upaly przesiedziec
jedyne dobre ze place zabaw są

Miranda- my dzis tez na szczepienie a raczej sie rozeznac bo przetłumaczyłam szczepionki jakie Adas dostał w UK i zobaczymy co dalej
idziemy na 14.15 ale wtedy to akurat Adas ma drzemke wiec spodziewam sie powrotu marudka

Piwonia- wspolczuje okresu w taki gorąc, tym bardziej ze pierwszy od jakiegos czasu
ja od porodu jeszcze nie miałam

Basia- juz po 10ej i jest decyzja?

Taszka- no ja robiłam ale w UK, nie mam jeszcze zlikwidowanego tam konta , a co?

Ach no po napisaniu posta Miranda zobaczyłam na przepisach hihihiihihihi dzieki
Kaska fajnie ,że ktos pamieta o Was i dzieciakach .Ja tez prawie nigdy sama nie jeżdże tylko zawsze na doczepke albo brata mam albo kuzynke ale cóż takie zycie moze jakbym pojazdy nie miał to by mi tez ktoś dziecko zabrał

Ostatnia edycja:
Kasiu bardzo sie ciesze że troszke sie zrelaksujesz i ze mama popilnuje Miłoszka!!!!!
AGUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!

duchota duchota duchota i jeszcze raz duchota!!!!!!!!!!!!!://///

wow, ale fajnie miałyście tyle bez okresu!!! rok prawie!
dziewczyny rano myknęłam na spacerek krótki, bo zakupy musiałam zrobić; po powrocie zabrałam się za gotowanie zupki wg 5przemian - gotuje się to dłuuuugo, więc malutka kręciła się po kuchni pod nogami i sobie razem pichciłyśmy; po jakimś czasie zrobiło się cicho, obracam się i co widzę:
http://www.imagic.pl/files//14973/lipiec%202010/Zdj%EAcie1761.jpg

pochlastam się z tymi linkami, nie wiem jak je naprawiać, próbowałam juz wszystkiego, wrrrrrrrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Andariel-chyba Piwonia musi zadzialac ;-) mnie się włącza strona yahoo z Twojego linka

Malinka - duchota , duchota a ja do przychodni musialam sie przejsc z Adasiem, i to tylko było zapoznanie sie z panią doktor bo na szczepionke muszę czekac az rok skonczy
za to śmiała się ze nietypowy ten Adas bo wzrost w gornej granicy normy ( 79.5 cm) a wagowo w dolnej ( 9.100 w pampersie)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry