• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czyżbym była pierwsza?
malutka obudziła się przed 1 z płaczem i nie dało rady jej uspokoić; spała z nami całą noc; gorąc był taki, że miałam ochotę z siebie własną skórę zerwać, ciekawe ile osób padło z gorąca;
lecę gotować małej owsiankę i życzę miłego - może nieco bardziej orzeźwiającego - dzionka

reklama
Dzień dobry królewny!!
Ach aż żyć się chce jak deszczyk pada i pada i pada :-D
Kasiu mówiłaś że dziś idziesz do UP i będzie padać i jest deszcz!no nie wiem jak u Ciebie ale u nas pada!
Gości już nie mam siostra wczoraj pojechała ale dziś kolejna tura się przez dom przewinie,,,,
Basiu myśle ciągle o Was i trzymam kciuki będzie dobrze!!!
Rubi super że już jesteś!

Hej
Malinka no jade i patrze aby za okno, u mnie nie pada jeszcze.... ale burze zapowiadaja, oby nie padalo bo jade z Mateuszem
Witaj Rubi z powrotem, pustawo tu było bez ciebie:tak:
Miłosz miał dzis wstać szybciej zeby szybciej zasnął zebym mogła wczesniej jechac do miasta no i wziął sobie za punkt honoru i wstal o 6ej:baffled:

witam sie z kawka:-D
zaraz ide sie umyc i ruszamy:-D:-D:-D
boje sie jak nie wiem co:-D:-D:-D
ale to zlo musi kiedys kazdego opuscic:-D:-D:-D

a sie usmialam bo wcoraj kazdy zyczyl jej meza:-):-):-):-):-):-)
a jaka mine skwaszona zrobila jak to uslyszala:tak::tak::tak:

wroce iz zaraz dam zanc co i jak:-D:-D

i ja się witam w ten upalny dzień
mój mąż ma dziś wolne, więc moooooże uda mi się trochę odsapnąć od mojego wierchiocha. Ostatnio nie sposób z oka go spuścić, bo już broi, skrzat jeden. No ale to dla Was żadna nowość pewnie hihi :-) do tego po 74 :szok:dniach dostałam w końcu :-p drugą @ po porodzie, i ... chyba nie muszę pisać, jak się aktualnie czuję :/ widzę, żę w tym temacie nie jestem sama; dziewczyny łączmy się wnaszej doli :baffled::-D
Basiu, trzymam kciuki za kredyt, i za mieszkanko! Z całego serca życzę Ci, żeby się Wam lokalowe sprawy poukładaly, żebyście się nie musieli dłużej męczyć :) Daj znać, jak się sprawy mają!

Kasia, no niezle Ci się udało to krzesełko wyhaczyć! No i tak, jak piszesz, oby sprzedający się nie wywinął tylko :) dzieciaki będą mieć świetną zabawę.
ja poluję aktualnie na zabawki Boikido. No zakochałam się, i co jakis czas mam w planach właśnie coś z tej firmy Tomaszowi kupić. Pierwsza licytacja we wtorek, może uda się wygrać, i za dużo nie wydać :rolleyes2:

dobra, lece kawke zaparzać, bo mąż zaraz ze sklepu wróci, to jakieś sniadanie zjey wspolnie.
Milego i rześkiego dnia zycze ;-)

witam
chyba dopiero od poniedziałku bede z wami bardziej na bieżąco,bo teraz mąż w domku i cięzko jest
rubi fajnie,ze jestes juz z nami
Kasia pewno,ze sie nalezy
ja to wogóle niepamiętam kiedy cos dzieciom kupowałam,nawet prezent urodzinowy dla dziewczynek nie kupiony,ale moze w przyszłym miesiącu cos sie uda im choc po drobiazgu kupić,choc moje dzieci wcale na prezent nie czekaja i nawet nie pytają wiec spoko
duszno znowu a ja juz padam od tych upałow,a jeszcze ta @,bleee

reklama
kredyt przyznany... narazie na czesc dlugow a w pazdzierniku na reszte:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a mieszkanie ta babka pisala ze tez narazie nikogo nie zaprasza.. musze czekac na decyzje rodzicow... ale napisala ze wszystko jest na nasza strone... takze muszen cierpliwie czekac na wiadomosc:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry