• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie z rana moja wstała dzis o 9 i poszła spac przed 11 chyba przez ten deszcz .U mnie dziś jest czym oddychac za oknem 19 stopni a w domu 28 ale okna i balkon pootwierane hihiihihihi.
Basia ja głównie przez ciebie tu przyszłam sprawdzic czy w końcu ten kredyt masz no i co ...Super gratuluje teraz może z górki pójdzie jakoś.Ja jak kupowałam mieszkanie to zamiast kuchni ze sklepu to miałam od matki z działki szafki zawilgocone i wogule ale cóż takie zycie .Przez 2 miesiace spaliśmy na materacu bo nie mieliśmy łóżka (starczyło tylko młodemu na łóżko hihiihihihihi) ale i tak byłam najszczęśliwsza na świecie ,że mam własny kąt (prawie własny do spółki z bankiem).

Kaska patrzyłam na te krzesełka ale chyba znów aż tak taniutko to nie jest nowe widziałam po 140 pare złotych to może pusci ci (zresztą to licytacja musi sie z tym liczyć ,że przedmiot może osiagnąc wyższa wartość a raz niższą i już).A tak nawiasem mówiąc chrzesna przymierza sie do zakupu roczkowego dla mojej Alki i własnie chce zakupić albo stolik z FP albo to krzesełko i teraz ja nie wiem co wybrać .Stolik na zywo widziałam mała sie super nim interesowała ale tu też widze zainteresowanie tym krzesełkiem i mam zonka .

Ostatnia edycja:
reklama
Basia big gratulacje!!!mam nadzieje, że już teraz z górki. My co prawda mamy szafki w kuchni ale to tylko dlatego, że pożyczyliśmy kase, a sprzet na raty. W pokoju łózko i meble to z mojego pokoju od rodziców, w dużym telewizor też mój a tylko dokupiliśmy najtańsze stoliki i ławe z ikea i kanape(chyba też jedną z tańszych:-) ale sie żyje:-) najwazniejsze że na swoim

no widzisz Basia, ale super! a brakiem umeblowania się tak nie przejmuj, ja wiem, że jak się ma dzieci, to jakiś komfort jest ważny, ale tak jak piszą dziewczyny, z czasem dorobicie się wszystkiego co niezbędne; przypominam sobie czasy kiedy kupiliśmy obecne lokum i też nic nie mieliśmy - spaliśmy na materacu długo; najgorzej było bez kuchni;

mała wierci się okropnie, już mi rozlała na nogi kawkę, a teraz szarpie kwiatka i mi pokazuje "nu-nu", bo wie, że nie wolno:/ co ja zrobię jak będzie sama chodzić???

Andariel fajnie mała sie nauczyła, a rozrabiac dopiero zacznie ale cóz to taki wiek, ciekawski wszystko ciekawe oprócz zabawek:-)
Mam dobry humorek bo załatwiłam w UP mam ubezpieczenie, moge pojezdzic do dentysty, pracy dla mnie ufff jakos nie mieli i dobrze
Mezowi sie tfujjjj super układa w nowej pracy jest baaaaardzo zadowolony i wiecie co zeby nie ten wypadek to tej pracy by nie dostał, jednak we wszystkim jest palec bozy.
Basia to ja czekam na parapetówke
Z czasów jak sie dorabialismy to najbardziej pamietam franie zamiast automatu brrrr i zero foteli to była dla mnie masakra i pomyslec ze teraz bym je z checia za darmo oddała
no spadam bo w koncu burza idzie oby jutro pogoda była choc jako taka, bo nici a nie Malbork bedzie

a ja czekam na deszcz i nadal sucho choc grzmi
a zdałoby sie bo nie ma czym oddychac Ala popłakuje,non stop pod woda siedzi
ale to jest tylko na chwilke fajne
Kasia super,ze mężowi sie układa i ze tobie udało sie pozałatwiac super sprawy
Basia a widzisz ja miałam na zbyciu 2 fotele i pufy,ale juz nie mam a byłoby jak znalazł

hejka!
Basia, ogromne gratki! no super że tak Wam się udało :-D:tak:
a ja rozpływam się... ma sa kra, u nas zero chmur na niebie... marcel marudny...
aaa zapomniałabym, mój M. ma pracę od sierpnia :-D jestem przeszczęśliwa, w końcu wiemy że nie musimy wyjeżdżać i jakoś to już będzie z górki :-)
lecę bo kupa nadeszła i trza przewinąć

reklama
Super Maggie ,że i tobie sie układa .Matko może i mi w końcu będzie dane pójśc do pracy w co powątpiewam...
U nas chłodno nawet dziś na spacer nie wyjdziemy bo wciąż pada .Ciepło źle młoda marudna pada też nie dobrze bo dziś ma dzień raczkowy buuuuuuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry