• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja póki nie znajde opieki dla Alki to lipa z robotą :-( a z tym ciężko juz rozważam złobek tylko chcę ,żeby była bardziej samodzielna czyli za jakieś 5-6 miechów buuuuuuuuuuu.Już sama nie wiem co robić chyba tylko spokojnie czekać.Mówie dobranoc

reklama
witam kochane...znow mnie troszke nie bylo:baffled:
U mnie ok,sezon ogorkowy oglaszam ze juz zakonczony,salatki ,korniszonki i kiszone ogoreczki porobione...:-D
Karolina strasznie dokucza,a ciekawska ze ho,ho...w wozku nie posiedzi juz na podworzu nie ma na to szansy(no chyba ze spiaca jest,to wtedy spi w wozku) chodzi juz sama na calego nawet po trawia na podworzu,nie zraza ja ze sie przewraca,wstaje i dalej zasowa...a jak nie daje rady to na raczka...hi,hi....a najlepsza jest chustawka,moglaby caly dzin sie chustac....hi,hi....a wczoraj to nawet zasnela na niej:-D
Mamy juz druga jedynke gorna i dwojka sie przebija...juz tuz tuz....:tak:
Basia,super ze kredyt zalatwiony,bedzie dobrze,zobaczysz;-):-)
Kasia,szkoda ze wyjazd nie wypalil,wiem co to znaczy jak sie w domu siedzi i nigdzie nie rusza...ehhhhhhh:baffled:...mnie cieszy nawet glupi wyjazd po zakupy:-D
Cos mialam jeszcze napisac i mi umknelo..eh....
Lece jeszcze zajze na T i klade sie spac...wiec milej nocki zycze wszystkim:tak::-)

nie wyrabiam z gorąca, a mała zasnęła nam dopiero o 23, i to z krzykiem, bo się dalej bawić chciala; ciekawe jaka nocka będzie... czekam z utęsknieniem na jakis chłodniejszy dzionek, bo mimo iz kocham upały, przydałoby się male chwilowe orzeźwienie, żeby oddech zlapać;
dobranoc wszystkim, zbieram się też pomału;

witajcie:-D
jestem nie wyspana... ale to moja wina:dry:
achcialo mi sie ogladac horroru do 2:dry:
a juz kolo 6 pobutka bo taki sie wiatr u nas erwal ze gwizdalo jak nie wiem:dry::dry::dry:
a nie chcialo mi sie okna zamknac:sorry2:

ciekawe kiedy dostane odpowiedz w sprawie mieszkania:szok::szok::szok::szok:
i czy bedzie pozytywna:szok::szok::szok:

poczytam inne watki.. i dokoncze kawusie...:-D
ale pada najwiekszy plus tego dnia:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry!!
U mnie pada całą noc padało jest chłodno super można odetchnąć!
Kasiu a jak pogoda u Was?Cos się zmieniło z wyjazdem??
Gratki dla Kropci że już tak zasuwa!!
I co to ja tam miałam jeszcze napisać :dry: pół przytomna jeszcze jestem bo kiepsko spałam :baffled: mały już pobudke prze 7 zrobił....A ja siedziałam do 23 i filmy na kompie oglądałam dla mnie taka godzina późna to za późna na siedzenie :baffled:
idem do marudka...

Witam
Nic sie nie zmieniło Malnika pogoda taka sobie deszcz tylko wisi, trudno nie pojedziemy. Za to mąz przyjedzie na poczatku wrzesnia to sami sobie skoczymy do Malborka i nad morze, co sie odwlecze to nie uciecze
Anet ty ogórki porobione a mi brak robic a takiego lenia mam ze szok, nie chce mi sie, za stara chyba juz jestem;-)

reklama
Szkoda Kasiu ze nie wyszło ale potem sobie odbijecie jak mąż wróci:blink:
No i co ty mówisz jaka za stara!mi też się nie chce robić ogórków teściowa tylko kisi ale ja będę musiała salatke zrobic z ogórków taką z cebulka i natka pietruszki mmmm pycha!
leje u mnie mocno zimno się zrobiło musze chałupe wywietrzyć jak mały wstanie bo jakoś tu duszno :baffled:
Zupke dla małego już nastawiłam , ziemniaki obrane kotlety się rozmrażają....obiad prawie gotowy hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry