• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bry :-)

jaka ja jestem nie w tematach :-( mieszkanie basi, wyjazd Kasi...

kiedy nadrobie zaległości???

zaczynam dygać przed 1 września... wtedy kończymy jakiś tam etap...Monia idzie do żłobka a ja wracam do pracy... mam nadzieję ze ta moja córka jakoś się odnajdzie w nowej rzeczywistości... ostatnio na BB spotkaniu śmigała po sali zabaw i nawet się na matkę nie oglądała... dziwne bo w domu nawet jak na szybkiego sika idę to ryczy mi pod drzwiami...

OK...zmykam bo sie Monia z drzwiami boksuje... miłego dnia ;-)

reklama
ja juz wszystko posprzatalam:-D
teraz palaszuje bulke:-D:-D:-D
co chwila sprawdzam fona juz jest decyzja:sorry2::sorry2::sorry2:
boje sie ze nic z tego nie wyjdzie... jutro maja inni przyjechac zobaczyc... takze chcialabym juz wszystko wiedziec:dry:

witam sobotnio
wczoraj w końcu sie w nocy rozpadało,a dzisiaj chłodniej
dzisiaj tez musieliśmy uśpić kotka rodzicow bo go chyba ktos otruł i kot sie meczył od tygodnia,nie jadł nic nie pił,słaniał sie strasznie
dzieci sie poryczały:(ja w sumie tez bo sama przyjmowałam na swiat tego kiciusia,a jego matka jeszcze żyje,smutne to

Ostatnia edycja:
Witam i ja! wreszcie w miare normalnie moge ruszać dłonią! jaka ulga!!!huraaa!!!

Basia,trzymam baaaardzo bradzo mocno kciuki!!!

Piwonia, to strasznie smutne...jeju,ja bym chyba nie dala rady uśpić swojej suni...ale z drugiej strony patrzenie na takie cierpienie chyba jest jeszcze gorsze...bardzo wspołczuję.

Miłej sobotki Dziewczęta:-)

U nas tez właśnie popaduje,wiec jest super: słonko nie praży ale jest ciepło. Juz o 7.30 byliśmy z Nati na spacerze:)

jakie nudy:dry:
wszystko porobilam... zjadlam jablko i 3/4 tabliczki czekolady... teraz mnie muli:baffled::baffled::baffled:
mam smaki na czekolade ale nie umie jesc bo mi niedobrze:baffled:

jejciu juz chce wiedziectak czy nie... jestem strasznie niecierpliwa:sorry2:

wczoraj mi napisala, ze ojciec wraca wieczorem i pogada z mama... maja porozmawiac co i jak i dadza znac:blink:
mam nadzieje, ze bedzie to dzisiaj... ale konkretniej sie nie okreslila:blink:

Witam sie sobotnio ja mam strasznego lenia dziś za oknem pada i strasznie wieje a ja musze do sklepu po zakupy jak mi sie nie chce .Dziewczyny skoro mowa o słoikach może zapodacie jakieś przepisy na sałatki do słoików np. z ogórków czy coś w tym rodzaju bo ja nakisić to se pare nakisiłam ale chciałabym sałatek troszkę bo te kupne to sam ocet.
Kaska szkoda ,że z wypadu nici jednak to wakacje i choc dla dzieci jakas frajda.
U mnie tez nici z wyjazdu nad jezioro w póxniejszym terminie sie kulniemy może to i lepiej zdąrze wypocząć w chacie ,ogarnąc i może ze słoikami powalczę .Chyba zrobie jeszcze parę słoików malin dla Alutki na zime nawet jej podchodza zwłaszcza z kaszą manną.
Basia nie ta chata to inna byleby kasa była na ten cel ale nerwów to sie najesz teraz wiem coś o tym.
Pozdraiwm i miłego weekendu

ojej, Piwonia, wspólczuję - wiele razy żegnalam (poddawalam eutanazji) swoje szczurasy i wiem jak to jest:/ czasem inaczej się nie da, wlaśnie przez szacunek i miłość do naszych zwierzaków...
natt fajnie, że u Ciebie lepiej, bo trzeba by sie umówić:) my też dziś z Nineczką na spacerek przed 9 wyszlyśmy, trochę pokropiło i nawet miło było; tylko czekam wciąż na jakiś deszczyk czy coś odświeżającego, bo mimo kilku stopni mniej i tak jest duchota;
ok, wracam do garów, taki los:]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry