• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hello laski
ja dopiero obiad zjadłam, Gabrysia śpi więc mam chwilkę

pogoda piękna, zero słońca, rano popadało a teraz przyjemnie wieje
nie spodziewałam się że tak się będę cieszyć z takiej paskudnej pogody
ale dwa spacerki już były bo aż miło się chodzi jak się człowiek nie poci

ale co tam moja radość z pogody jak tu taki news od Basi - EKSTRA! Normalnie cieszę się, że wam się układa! A szwagierka niech się skręca z zazdrości. Zobaczysz, że zatęskni za wami jak się pusto w domu zrobi!

Piwonia Jakubka łączę się w bólu - mnie też dopadło. Ale u mnie jak nigdy jak w szwajcarskim zegarku! A zawsze mnie dopadało z nienacka.

Kasia miło się czyta, że i wam się układa. Co do Malborka to wątpię czy się będziemy pchać. Tłum będzie jeszcze większy, bo ludzie zamiast nad morze pojadą tam. Mój w życiu na to nie pójdzie. Ale pogadam...

Maggie i u was słonko zaświeciło:)

Ostatnia edycja:
same super wieści dziewczyny
moze i do reszty sie w końcu słońce uśmiechnie

Kasia czyżby przed jakimś weselichem to tłuczenie??bo słyszałam o takim zwyczaju

my w sierpniu mamy iść na wesele,ale ja nadal niewiem czy wogóle iść,bo jakoś mi sie niechce
pomyślimy
a u nas juz 3 razy burza była,ale tylko sucha zero kropelki i nadal duszno

no własnie Kasia, mnie też się to kojarzy z tłuczeniem różnych rzeczy przed domem panny młodej - znajomi mówili o takim zwyczaju (to się nazywa jakoś podobnie brzmiąco do "purtelam" czy "portelam" (???)

u nas wciąż gorąc, bylyśmy na spacerku godzinnym, ale i tak mokre wróciliłyśmy przed chwilą; wiaterek jakiś się zrywa, to może popada, ale kiedy?

Poprawne odpowiedzi butelki sie tłucze na szczescie panstwa młodych. Byłam walnełam kielicha;-)Pierwszego od chyba 3 lat, bo Mati ciaza a nawet dwie karmienie:sorry2:Cos chyba jutro ten Malbork dupa wypali
Maggie gratki za prace, ciesze sie razem z toba
Iwona usmiechnie sie, na wszystkich przyjdzie pora:tak:

Edit. nie jedziemy zrezygnowali ze wzgledu na pogode

Ostatnia edycja:
Hejki!
Basiu bardzo sie cieszę że przyznali Wam kredyt!!! :-D teraz już z górki pójdzie...
Kasiu gratuluję super zakupu :-) i że mężowi się superandzko układa :-)
Maggie z Wami też się cieszę :-D

Kasiu my mieliśmy bicie butelek (zwane inaczej polterabend). Śmiesznie było chociaż o północy już miałam dosyć.. następnego dnia ślub a ludki siedzą i piją i tłuką.. do 24 można tłuc a u nas skonczyli o 23.55 :/

heh.. dawno mnie nie było tu.. ale nie mam czasu zupełnie.. podczytuję Was regularnie ale na pisanie już nie starcza czasu..
Mój Kochany wraca do domku na weekend dziś :-D jupi jajej :-D jeszcze jakies 3h i będzie :-) zaraz mykam robić się na bóstwo hihihi :-)

A Zosia dziś 11 miechów kończy :-) jejku kiedy to zleciało.. podsumowanie - Zosia chodzi, ma dwa zęby i jest coolowska :-D
stwierdzam że bycie mamą jest rewelacyjne!!!! :-D

urlopowiczom życzę udanego wypoczynku a tym co wrócili witamy w rzeczywistości :-D

Kasia nie dziwię się bo tam jest wszystko na dworzu ale może rano będzie lepiej, wypada się ten deszcz i na sam wyjazd się rozpogodzi. Niech może poczekają z pogodą do jutra?

A ja w szoku bo moje dziecko dziś zjadło kawałek mydła:szok: Mam nadzieję że nic jej nie będzie???

edit. dobranocc

Ostatnia edycja:
Witajcie :) Udalo mi sie zalogowac na lapku sluzowym T. I czytam same dobre wiesci. Baska super, ze kredyt przyznali, Meggie ciesze sie ze praca bedzie a Ty Kaska tyle nie pij bo na odwyk pojdziesz :D Po takiej przerwie to mozesz miec kaca jutro :D:D
U nas bicie butelek nazywa sie portalam :)
Poza tym u nas zrobilo sie chlodno, ale zupelnie inaczej sie funkcjinuje niz w 35 stopniach. Nawet Lala szybciej zasnela :0
Reksio masz racje - bycie mama jest fajowe :D
Spokojnej nocki zycze :)

reklama
ale tu dobre wieści!

Basia- no widzisz, udało się!! ciesze sie bardzo bo teraz będzie Wam juz tylko lepiej!

Maggie- gratulacje dla męża z pracą, super że nei musicie wyjeżdzać, wiem co mówie :tak:

Kasia- no i Wam nareszcie z górki :-) A z Malborkiem moze jednak wypali

no jak by jeszcze Taszka dała znać ze test wyszedł pozytywnie to pełnia szczęścia na sierpniu

i pogoda przynajmniej u mnie się psuje z czego sie cieszę :tak:

Chogata- ja tez szukam pracy, moze w koncu cos znajdziemy
tylko ze ja tak w przerwie na bb he he i słabo mi idzie

chyba dobranoc powiem bo Adas mi dal dzis popalic na placu zabaw
taki się zrobił zabawowy żę szok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry