• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
link naprawiony
ale ci super padła

a co linków niewiem jak wklejesz bo on jest źle bo w środku ma ten znak url,a potem końcówke linku i dlatego nie działa
wyglada to np tak www.bdfhfghd,njjhdmcdjjh.jpg i to jest źle
powinno byc na samym końcu url

zaduch straszny dzisiaj,Ala juz 3 razy sie kąpała,teraz padła
u nas jak na razie słonecznie ale cos grzmoci porządnieciekawe czy popada czy postraszy tylko

Ostatnia edycja:
reklama
ale tu cisza - pochowały się wszystkie mamy przed upałem czy co?:)
masz rację Piwonia, sypią się te linki już w momencie kopiowania z imagica, zwrócę na to uwagę następnym razem, a tymczasem dziękuję Tobie za naprawę:)
skwar okropny, siedziałyśmy dziś w domu, bo nie było czym oddychać na dworze; teraz przyjemnie, no ale nie bedę się o 21 z dzieckiem szlajać:) czas na kąpiel i do łóżeczka;

Ufffffffff a ja z wypiekami na twarzy bo własnie udało mi sie kupic za 100zł nowe po polsku krzesełko uczydełko dla Miłoszka, az nie wierze, oby babka była uczciwa bo nie ma sprzedazy na koncie, zawsze marzyłam o tym krzesełku dla dzieci:-):-):-D:-DAle sie ciesze
Miłoszek tez własnie zasnal za to Mati walczy i oglada Tomka:sorry2:
W domu taka duchota ze nie ma czym oddychać,masakra a jutro musze jechać do miasta do UP to pewnie bedzie padac

A my normalnie jedziemy w sobote do Malborka na obelzenie!!Szok kuzynka zadzwoniła i sama zaproponowala ze nas wezmie. Miłoszek zostaje z babcia to jeszcze wiekszy szok ze sie zgodziła, no ale jest szansa ze ciut sie zrelaksuje no i dzieci beda miec radoche, ale sie ciesze choc troche zmiany
Kasia suuuper! Mati z Kubą będą mieli radochę!
Ja byłam w zeszłym roku z brzuchem i spuchnięta na maksa, ale pomimo tego mi się podobało. Najfajniesze wyścigi smoczych łodzi (zwłaszcza jak się zatopiła pod koniec i cała ekipa się musiała ratować)
Ja niestety teraz z małym dzieckiem się nie będę pchała w ten tłum, choć ma już nie być tak gorąco. W ogóle zapowiadają spaskudzenie pogody a ja chciałam nad morze
:wściekła/y: Już teraz ledwo wstaniemy o 7 to po 8 wychodzimy z domu. Nawet śniadania nie jem, bo to jedyny czas na spacer, potem to już nawet kompa nie odpalam bo grzeje powietrze.

Aga sto lat staruszko! oby ci się wszystkie marzenia urodzinowe spełniły!

hej:-D

AGA WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!

jutro sie wszystko rozstrzygnie... babka mowila ze napewno dostaniemy:-D:-D:-D
jutro chyba jedziemyy umowe podpisac:szok::szok::szok:
a mieszkanie jeszcze wolne:-D
chyba tez sie zalapiemy:szok:

tylko jak tam pojdziemy mieszkac to bedzie problem bo kasa wyliczona na oplaty i zeby caly miesiac przezyc.... zostaniemy bez mebli do kuchni bo swoich nie mamy... bez lamp... mamy tylko jedna... bez zlewu.. bez kuchenki elektrycznej bo nie ma tam gazu:-(
nie wiem z czego to kupimy... automat mam od kolezanki mamy:sorry2:

ale to jeszcze nic pewnego czy sie uda... atak sie modle o to:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Basia ja ponad pół roku mieszkałam bez kuchni(mebli) w pokoju mielismy tylko łózko i stolik pod tv wiec spokojnie dacie rade
jest cieżko,ale idzie sie przyzwyczaić
i nadal kciuki zaciśnięte

Kasia super zakup i cena extra,mnie niestac na takie zabawki niestety,wiec nie kupuje:(

Basia ja ponad pół roku mieszkałam bez kuchni(mebli) w pokoju mielismy tylko łózko i stolik pod tv wiec spokojnie dacie rade
jest cieżko,ale idzie sie przyzwyczaić
i nadal kciuki zaciśnięte

Kasia super zakup i cena extra,mnie niestac na takie zabawki niestety,wiec nie kupuje:(

Iwonka mąz w koncu zarabia, udało sie nam z ta nowa pracą czekam na przelew w przyszłym tyg, nie kupowałam im juz chyba z pól roku nic, nalezy im sie:tak:Sobie moge nie kupić ale ja taka matka wariatka dla dzieci wszystko:sorry2:Jeszcze marzy mi sie ta trampolina no ale wpierw długi trzeba pospłacać:tak:

Basia grunt ze mieszkanie bedzie, poprzegladaj ogloszenia czesto ludzie takie rzeczy za pól darmo nawet i darmo oddaja, moze akurat cos trafisz, wazne ze nie bedziecie sie gnieśc

Efe normalnie nie moge sie doczekac tej soboty po takiej rekomendacji, temperatury maja spaśc wiec mam nadzieje ze nie bedzie tak goraca, znajac swoje szczescie pewnie bedzie padać:baffled:A moze jednak sie wybierzesz??byłoby male spotkanko

reklama
Melduję się...

poczytać już nie dam rady dzisiaj ale jutro też jest dzień ;-) tydzien zaległosci mam..chyba opiekunkę do córki zatrudnie ;-)

spijcie dobrze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry