• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jestem i ja. Mloda sobie poszla spac o 19.50 co do niej nie podobne...traktuje to jako 2 drzemke wiec zaniedługo zamierzam ją obudzić zeby nie było probemów z nocnym spaniem.
Kupiłam sobie firanke do małego pokoju i makarony do kuchni i fajnie troche odmiany:-)
Ja mam w kontaktach raidy wiec muchy i komary nam nie straszne:-)

Miranda torcik śliczny, a jak Jagódka po niego sięga:-D

reklama
Dominiczko, pierwsze co zrobiła to złapała za malinę i do buzi.
Dziękujemy Kasiu, dzionek minął nie najgorzej, byłysmy w parku na placu zabaw bo w końcu świeciło słonko, oczywiście zanim zaczął znowu padać deszcz. A torcik i zyczenia na szybko bo tatuś wrócił z pracy i za pół godziny leciał na jazdę. prawdziwa impreza będzie dopiero w Polsce za dwa tyg. Coś juz babcie wymyśliły.

ale super torcik miała Jagódka! sama robiłaś mirando? jak?
Dominiczko u nas w sypialni też rajd w kontakcie i faktycznie działa - rano wszelkie muchy i komary leżą martwe na parapecie (trochę mi ich szkoda, mam nadzieje, że nie cierpią jak giną?), ale w reszcie chatki nie mam i się pcha to tałatajstwo;
obżarłam się galaretką z bitą śmietaną i borówkami, nie znam umiaru jeśli chodzi o takie pyszności (aż wstyd);

cześć dziewczyny ;-)
Jagódka, wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin :-)
dzisiaj dzień zleciał szybko i nie miałam kiedy do was zajrzeć, dopiero teraz mi się udało :tak:
jutro w nocy wyruszamy na urlop, więc jutrzejszy dzień to będzie koszmar-zastanawiam się czy mi starczy czasu na wszystko :sorry2: rano sprzątanie, później chcę iść na targ, bo widziałam u nas fajne poncza-ręczniki, na plażę dla Mai jak znalazł, o ile będzie ta babka co je sprzedaje, musimy też zaliczyć lekarza-kontrolna wizyta i przy okazji się zważymy, a później jeszcze końcowe zakupki i pakowanie..........
ja nie wiem jak to wszystko ogarnę, Maja jeszcze marudzi-pewnie przez te zęby i upały :no:
wieczorkiem postaram się do was zajrzeć, a teraz lecę czytać, bo jeszcze nie zaczęłam
papa

JAGÓDKO DROGA ŻYJ W ZDROWIU I Z UŚMIECHEM NA TWARZY POZNAWAJ ŚWIAT.

Miranda torcik super, jak go zrobiłas?

dzień dobry, a raczej dobry wieczór.
Miko właśnie usnął a ja korzystam z wolnej chwili.
Widzę, że dużo dzieciaczków już poszło. Mój synek chodzi=biega,ale trzymany za rączki.
Dzisiaj szalał na placu zabaw i był pierwszy raz na kilka godzin w żłobku z tatusiem. Oczywiście Miko był tak zainteresowany dziecmi i nowymi zabawkami,że tata nie był potrzebny:tak: Ogólnie ładnie współpracuje z innymi, chyba, że ktoś zabiera mu następną z kolei zabawkę, wtedy Mikołaj ciągnie dopóki druga osoba jej nie puści. No uparty jest, że hej.

mnie też tydzień temu, nawiedziła @

hej:-D
ide jutro do kumpeli na obiad:-D
CZY JA MOGE SIE OPALAC?
bo w zeszlym roku to sie z domu nie ruszalam w takie dni:dry:
a mam zamiar podpiec troche moje biale nozki:-D:-D:-D

TASZKA CO Z WYNIKIEM :szok::szok::szok:
zawalu dostaniemy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama