A dla tych co czuja sie grubo zostawiam pocieszyciela, dziewuchy nie tak zle z nami;-)
Tym miłym akcentem zycze wszystkim dobrej nocy

Nie,no Kasia te laski mnie powalily poprostu...hi,hi....
hejka
napisze na razie tylko tyle,własnie weszłam do domku
reszta jutro
no chyba,ze nie wytrymam a bede jeszcze o zdrowych zmysłach to zaglądne
fajnie znowu tu u was byc
spóźnione tylko życzenia dla solenizantów tych dużych i małych
Witaj Iwonko,tak teskno bylo bez ciebie

:-)
hejka
basiu myśmy dziś byli w poradni wad postawy z obojgiem chłopców bo Max ma stopy płasko koślawe i miał płaskostopie ale poprawiło mu się od ostatniej wizyty i płaskostopia już prawie nie ma a Alex ma koślawość kolan ( kolanka schodzą się do środka ) i ma płasko stopie kazała nam dziennie ćwiczyć i nadal używać wkładek suplikujących a to na pewno moja wina bo jak kupowałam chłopcom buty to szukałam tanich i ładnych a nie zdrowych teraz Kacperkowi kupiliśmy już takie które porządnie trzymają nóżkę za 70 zł i mam nadzieję żę przynajmniej on nie będzie miał kłopotów następną wizytę mamy w grudniu
no i jak pojadę na zakupy to kupię ten test dla spokoju swojego i waszego oczywiście
Taszka,moja Gosia tez chodzila we wkladkach,bo miala plaskostopie i koslawosc kolan wlasnie,cwiczylismy,ale teraz juz powoli przechodzi,wkladek juz nie nosi(wreszcie),ma zalecenia tylko godzine w ciagu dnia po turecku siedziec i duzo na palcach chodzic....
U Karolci niby wszystko ok,ale w sierpniu ide na kontrol(lekarz kazal sie pokazac jak zacznie stawac na nogi,a ona juz chodzi

)
a co do testu,to dla naszego spokoju zrob,go wreszcie

...ja stawien jednak nie na zatrucie a na dzidziusia,no i coreczki teraz zycze

;-)
Basia trzymam kciukasy,mocno za was !!!!!!!!!!!!!!!

:-)
Efe,co do kregoslupa po ciazy,to moj tez bez szwanku nie zostal...........:-(
Chogata,moje migreny ostatnimi ltami sie bardzo nasilily,nawet zapisije sobie ,no i tak raz w miesiacu musi byc niestety...a ty mowisz ze moze od narkozy,hmmmmmm....moze tez ma to jakis wplyw.....jak nawiedze neurologa to popytam co i jak,moze mnie na tomograf wysle(bobozne zyczenie...h,hi....)
Kasia,a ty mowisz ze na tle nerwowym mialas bole glowy...kurcze moze tez i to byc,bo ja to nerwus straszny...ehhhhhhhh...nawet ostatnio mnie Gosia upomina zebym tak nie krzyczala...

a ja na noc sie bobru ozarlam...hi,hi.....ciekawe jak mi noc minie