• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej:-D
wiec tak... mieszkanie piekne... dwa duze pokoje... kuchnia mala ale z oknem... sliczna lazienka...super calosciowo:-D
ale wezmiemy je jak dostaniemy kredyt... czyli jutro sie wszystko rozwiaze:-D
dziewczyny modlcie sie i trzymajcie kciuki:-D
bo nic innego mi po glowie nie chodzi:-D:-D:-D
dobranoc kochane... milych nocek:-D:-D:-D

reklama
dzięki Taszka, jutro zakupie bo chociaz się mały nie drapie ale okropnie to wygląda
moze ten zel zmniejszy obrzek

a Ciebie trzymam za słowo i czekam na wynik testu
ja bym chyba nie wytrzymala z tym zwlekaniem

Basia- no pewnie ze kciuki zaciśniete :-)

Witam wieczorem....
Wpadlam dac znac ze zyje,nic nie czytalam,ale widze ze z Taszka cos goracy temat wiec lece zaraz poczytac....:-D
U mnie jako,tako....Gosia chora,zapalenie gardla ma...wiec bierze antybiotyk,mam nadzieje ze Karolcia sie nie zarazi....:tak:
Karolina chodzi juz na calego,troche sie jeszcze chwieje i przez progi nie wychodzi jej jeszcze,ale cwiczy dzielnie:-D:-D:-D...nawet dzis po podworzu sie puscila i zaczela po trawie chodzic,wcale nie chciala za raczki,tylko sama:szok:
Ok,to lece poczytac co tam naskrobalyscie

Ostatnia edycja:
Anet- no to zdrowia dla Gosi zycze
a Karolinka nieźle się rozchodziła
Adas ciagle tak po jednym kroczku robi samodzielnym, od framugi do kanapy, a tak to raczkowanie na topie

ja juz mowie dobranoc
ide jeszcze na pracuj.pl - pracy szukac czas zacząc!

Basiu no to trzymam kciuki
anet Kacperkowi tez jeszcze przez progi trudno przechodzić robi to bardzo ostrożnie trzymając się ściany albo na czworaka bo tak mu szybciej
a nie pisałam ale od kilku dni otwieram bok w łóżeczku i Kacperek ma radochę bo może sam wchodzić i wychodzić z łyżeczka oczywiście na noc zamykam spowrotem uciekam bo muszę jeszcze z psami wyjść Dobranoc

A dla tych co czuja sie grubo zostawiam pocieszyciela, dziewuchy nie tak zle z nami;-)

Tym miłym akcentem zycze wszystkim dobrej nocy:-D
Nie,no Kasia te laski mnie powalily poprostu...hi,hi....
hejka
napisze na razie tylko tyle,własnie weszłam do domku
reszta jutro
no chyba,ze nie wytrymam a bede jeszcze o zdrowych zmysłach to zaglądne
fajnie znowu tu u was byc

spóźnione tylko życzenia dla solenizantów tych dużych i małych
Witaj Iwonko,tak teskno bylo bez ciebie:tak::-)
hejka
basiu myśmy dziś byli w poradni wad postawy z obojgiem chłopców bo Max ma stopy płasko koślawe i miał płaskostopie ale poprawiło mu się od ostatniej wizyty i płaskostopia już prawie nie ma a Alex ma koślawość kolan ( kolanka schodzą się do środka ) i ma płasko stopie kazała nam dziennie ćwiczyć i nadal używać wkładek suplikujących a to na pewno moja wina bo jak kupowałam chłopcom buty to szukałam tanich i ładnych a nie zdrowych teraz Kacperkowi kupiliśmy już takie które porządnie trzymają nóżkę za 70 zł i mam nadzieję żę przynajmniej on nie będzie miał kłopotów następną wizytę mamy w grudniu

no i jak pojadę na zakupy to kupię ten test dla spokoju swojego i waszego oczywiście
Taszka,moja Gosia tez chodzila we wkladkach,bo miala plaskostopie i koslawosc kolan wlasnie,cwiczylismy,ale teraz juz powoli przechodzi,wkladek juz nie nosi(wreszcie),ma zalecenia tylko godzine w ciagu dnia po turecku siedziec i duzo na palcach chodzic....
U Karolci niby wszystko ok,ale w sierpniu ide na kontrol(lekarz kazal sie pokazac jak zacznie stawac na nogi,a ona juz chodzi:szok:)

a co do testu,to dla naszego spokoju zrob,go wreszcie:-D...ja stawien jednak nie na zatrucie a na dzidziusia,no i coreczki teraz zycze:tak:;-)

hej:-D
wiec tak... mieszkanie piekne... dwa duze pokoje... kuchnia mala ale z oknem... sliczna lazienka...super calosciowo:-D
ale wezmiemy je jak dostaniemy kredyt... czyli jutro sie wszystko rozwiaze:-D
dziewczyny modlcie sie i trzymajcie kciuki:-D
bo nic innego mi po glowie nie chodzi:-D:-D:-D
dobranoc kochane... milych nocek:-D:-D:-D
Basia trzymam kciukasy,mocno za was !!!!!!!!!!!!!!!:tak::-)

Efe,co do kregoslupa po ciazy,to moj tez bez szwanku nie zostal...........:-(
Chogata,moje migreny ostatnimi ltami sie bardzo nasilily,nawet zapisije sobie ,no i tak raz w miesiacu musi byc niestety...a ty mowisz ze moze od narkozy,hmmmmmm....moze tez ma to jakis wplyw.....jak nawiedze neurologa to popytam co i jak,moze mnie na tomograf wysle(bobozne zyczenie...h,hi....)
Kasia,a ty mowisz ze na tle nerwowym mialas bole glowy...kurcze moze tez i to byc,bo ja to nerwus straszny...ehhhhhhhh...nawet ostatnio mnie Gosia upomina zebym tak nie krzyczala...:szok::szok::szok:

a ja na noc sie bobru ozarlam...hi,hi.....ciekawe jak mi noc minie:szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry