• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Dziewczynki:)

My dzis na szczepienie(pneumokoki) z Nati,ja do lekarza od zakrzepicy,bo cos osotatnio gorzej z tymi moimi nogami...boli,boli,boli....A na dodatek wybiłam sobie palec w prawej rece i boli mnie cała dłoń do tego stopnia, ,ze pisze lewą reką...wściec sie można....także ja od kilku dni to raczej was tylko czytać moge i pewnie szybko nie napisze....bo ta lewą reką to jakoś mi nie idzie. O! wlasnie minęlo 10 min od kiedy tego posta zaczęłam skrobac.

Buziaki dla Wszystkich:)

Taszka ja tez czekam na info!!!!!!juz ci zazdroszcze jeśli to TO!!!!:):)

reklama
TASZKA ZRoB TEST:-D:-D
te foto to masakra... jak mozna sie tak zapuscic:szok::szok::szok::szok:
przepraszam ze tak pisze bo ja chudzielec ale dla mnie to czrna magia... po dzieciach rozumie...to sa pamiatki po naszych skarbach... ale takie tuczenie sie to juz przesada:dry:

dziewuchy trzymajcie kciuki jedziemy dzis ogladac mieszkanie... nie odpuszcze mu:-D:-D:dry:
teraz ja tu rzadze.... on tylko zarabia:dry:
na kredyt ja go zaciaglam... bo mu sie nie chce chodzic i pyttac... a tak dzis idzie skladac papiery i zobaczymy:-D:-D:-D

witajcie po powrocie z urlopu (powiedzmy)
moj J powiedział, że nigdy więcej nie jedziemy na urlop nad morze, no chyba, że sami albo do hotelu z basenem z animatorem do dzieci. tak się umęczyliśmy, że hej. Miko jest mega aktywnym dzieckiem, więc wszystko go interesowało, ani chwili nie posiedział na miejscu. ganiał po całej plaży, pożyczał (?) różne rzeczy od plażowiczów, do morza nie chciał wejść, więc kupiliśmy mu dmuchany basenik - ale nim zachwycał się całe 5 min. W pensjonacie jego kolegami byli 5-6-letni chłopcy, bo tacy roczni nie byli dla niego interesujący. Normalnie moje dziecko to wulkan energii - grał z nimi w piłkę, kazał się prowadzać za rączki, jeździł na samochodziku- pchaczu i wdrapywał się na drzewo. Tak, to chłopczyk, który ma 11 miesięcy. następnym razem zabieramy dziadków ;-)

Hania wszystkiego najlepszego z okazji 11 miesięcy

natt, życzę duużo zdrówka

basia, trzymam kciuki, żeby się powiodło po Twojej myśli

Bry!
Znowu gorąc u nas się robi
Taszka test rób!!!! dla mnie Twoje "zatrucie" i złe samopoczucie to objawy wczesnej ciąży a Ty testu robić nie chcesz!! no zrób dla nas zrób! :-D
Malinka - to TOmeczek już bez pampka tak na legalu śmiga?
basia - trzymam kciuki za Was, no i rządź kobieto, oby Wam się udało ze wszystkim :tak:
oj lecę bo już Marcepan się zbudził...

u Ciebie sie gorac robi Maggie a u mnie całkiem przyjemnie 23 st ale nei bylismy jeszcze na dworku bo Adas nietypowo zasnal w czasie planowanego spacerku
juz zdarzylam podłogii pomyc i nawet zupe ugotowac a on spi wiec tutaj wpadlam

i widze ze dalsze oczekiwanie na wyniki testu Taszki, ja sCie Taszka prosze zebyc na wszelki wypadek kwas foliowy łykała

Natt- to nieciekawie ze nogi bola, oby zakrzepica Ci nie wrocila

Anitek- no to niezle Wam dał Miko popalc he he na tym wypoczynku nad morzem

Basia- super z tym kredytem

no i pa, słysze Adasia..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry