• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć wszytskim
Ładna u nas niedziela - choć ja dziś jestem nie do życia bo całą sobotę i dzisiejszy ranek zrywałam tapetę u mamy w mieszkaniu. Ale zerwałam :)
no i przyszła @ - w końcu bo myślałam ze oszaleję :)

dopiero potem jak pojedziemy na obóz harcerski od 28 to się odetniemy od świata;)
miłego wieczoru

Jeździcie na obozy harcerskie? Jesteście harcerzami? A gdzie ten obóz?
Ja z mężem też sporo się najeździliśmy na takie obozy. Super sprawa.

reklama
Ja nie miałam problemu z gratami wogule bo miałam wykupiony serwis plażowy ,więc parasol i leżaki odpadają (oni parawanów nie znają ,ugotowali by sie w tym klimacie hihihiihi).Ręczniki zostawialismy podwieszone pod parasolem ,zabawki też i pierdoły dmuchane również tego we Włoszech nie kradną (wogule dziecko to rzecz święta i wszystko co jego dotyczy).Trzeba uważać na portwel ,aparat,telefon i inne wartościowe rzeczy.Więc pozostało mi dźwigać tylko picku i jedzenie .Pod parasol dojeżdżałam wybetonowaną wąską ścieżką więc wózek to duże ułatwienie jak dla mnie .Na noc tylko trzeba graty zabrać bo zbierają leżaki i grabią (czyszczą plażę ) a piasek jak mąka tylko wszędobylski jak nie wiem .

Ja też wpadłam dobranoc powiedzieć
pomalowałam sobie paznokcie na różowo żeby pasowały do reszty skoro prosiaczka przypominam hihi

malinka współczuję bólu

chogata to full wypas miałaś, mnie by nikt wołami nie zabrał z takiej plaży

dominika jak jest po czym pchać to można i wózkiem
my pojechaliśmy na dziką plażę i szło się przez las i piach i górki, no masiakra

aaach zapomniałam Sylwi i Jaś Sto Lat!

już jesteśmy:) wysypka zeszła malej po 3 dniu, od tej pory mała dostala powera i znów się uśmiechala - co za ulga! tylko mi małpeczka jeść nie chce nic oprócz kleików ryżowych z owocem, owoców i kaszek ryżowych:/ no i u mojej mamy zjadła kartofla z sosem i mięsem, a tak to nic; nie wiem jak wrócimy do dawnej rutyny, bo nad morzem mala się kladla koło pólnocy, w ogó,le te dni takie "rozjechane" byly; no ale w końcu od tego jest urlop, prawda?;)

wróciliśmy nad ranem po 4, uciekaliśmy przed burzą, która siedziala nam na zadku; a jak padlam spać, tak spalam do 16:30! nawet nie wiem kiedy mój M. wstał do małej i wyszedł z nią na spacer;

jutro spróbuję nadrobić co nieco z bb, dziś już spadam spać - dobranoc!

hej!
podczytuję Was ale nie mam siły ani czasu napisać cokolwiek.. same wiecie jak to jest jak nie ma faceta w domu :-( eh.. dobrze że na przyszły weekend przyjeżdża ;-)
Zośka nam śmiga na nóżkach rewelacyjnie :-) wcześniej chodziła z łapkami podniesionymi do góry a teraz trendy jest trzymanie ich na brzuszku :-) i zasuwa jak kaczuszka :-D śmiesznie to wygląda jak nie wiem :-)
wczoraj wieczorem koło 18 jak wróciłyśmy z Zośkowatą do domu to zobaczyłam że rano kawy nie wypiłam.. więc se ją łyknęłam.. i to był błąd..!! nie mogłam zasnąć..i budziłam się co chwile.. masakryczna noc dzięki mojej bezmyślności.. gupek olek...!!!
eh.. cos jeszcze miałam napisać ale oczywiście zapomniałam...
aaa! wiem! Amelko i Tomeczku najlepszego z okazji roczku!! spóźnione ale baaardzo szczere!!
no i najlepszego dla Sylwii i Jasia!!!!!
miłego dnia!

reklama
Hej!
Ja po ciężkiej nocy,małemu nareszcie wyłazi górna dwójka i źle spał (teraz też coś mruczy) i moje zęby mi dają popalić,ładnie się ranki goją ale no już sama nie wiem z czego ten ból okropny :no: Kasiu mówisz że tydzień cie bolało to mam nadzieje ze mnie też tak poboli bo ileż można łykac tabletek a przecież ja jeszcze Tomcia karmie nie zaszkodzi mu to jak na dobe ze 3 ibupromy max biore??
Dziś przyjedzie siostra z synkiem do mnie na kilka dni więc Tomuś będzie miał kuzyna do zabawy:tak:
Chogata super na tej plaży miałaś!!!
Andariel dobrze że mała już doszła do siebie i na pewno powoli zacznie jeść jak przedtem!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry