• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej

dzis znów cisnienie mam niskie i czuje się jak zdechły flak..90/45.. a czeka mnie pakowanie jutro wyjazd nad jezioro na tydzien, 1,5h jazdy w samochodzie bez kimy!!!!!!!!
Starszy nie jedzie bo mu się nie chce:wściekła/y::wściekła/y: długo z nim na ten temat rozmawiałam ale nie chce i koniec, wiec mu kazałam do babci jechać, wkurzony na maxa jest bo nie będzie miał dostepu do kompa.. trudno, dzis mi przeszła myśl by się zebrać i naprawdę odwieźć go do ojca i zostawic go..

Alicji strupeczki ładnie się goją ale dzis wypatrzyłam 3 nowe maluskie kropeczki!!!!!!!!!!!!
jodyna bedę je traktować

trzymajcie się i chłodku zycze
pa

do zobaczenia za tydzien

reklama
Cześć dziewczyny co za dzień... Właściwie co za tydzień - masakra... Chyba mnie coś strzeli zaraz. Takiego nerwa mam... I to wszytsko to sprawa hormonów zakichanych. Szaleją przed okresem i żyć nie dadzą - nie mam do niczego cierpliwości - na własne dziecko już patrzeć nie mogę...

Jestem wściekła jak osa...
Więc lecę z nadzieją ze lada moment przejdzie...

Życzę miłego weekendu

hej dziewczyny:-D:-D:-D
mala siedzi mi na kolanach i mnie slini... przynajmniej trochr chlodniej:-D:-D:-D

biedna podeszla mi pod reklamowke i oberwala ze sloika... warge ma rozcieta:-(:-(:-(

ja posciel zmieniona, dwa prania puszczone... pzniej ciag dalszy:-D:-D:-D
juz po zakupach...MOJ DZIS GOTUJE:szok::szok::szok:
robi golabki... zobaczymy:-D
a wieczorem zabawa z tortem:dry:

DELI w gorach wypoczywa.. dwa tygodnie od 11:-D

witam się sobotnio :-)
u nas troszkę popadało i powietrze od razu lepsze :tak: a jutro już ochłodzenie, ale zobaczymy na jak długo bo w sumie pogody nie oglądam :sorry2: a przydałoby się zobaczyć jaka będzie na urlopie :tak: my w sumie wyjeżdżamy z czwartku na piątek w nocy, bo na 1 dzień do rodzinki jedziemy, a w sobotę nad morze na 2 tyg, ale dostęp do neta prawdopodobnie będzie, to was nie opuszczę :-D
mewa, niestety uchował mi się mleczak i przez to mam problem z innym zębem :angry:
dużo zdrówka chorym, udanego wypoczynku urlopowiczom, a nam troszkę chłodku :tak:
papa

Hello
my znad morza wróciliśmy
ledwo siedzę taki rak jestem a raczej prosiaczek

odezwę się później jak mi dziecko pójdzie spać, chyba ze mój znowu jakiś miły wieczór zaplanuje

no a ja dzieci połozyłam i zabieram się za pakowanie....masakra - niby tydzien a pól domu trza spakowac :(

Efe - a może wy jeszcze jakoś nad to morze wpadniecie jak my będziemy??? zapraszam!!!!

no ja was na razie pewnie nie opuszcze bo necior ma być na miejscu, dopiero potem jak pojedziemy na obóz harcerski od 28 to się odetniemy od świata;)
miłego wieczoru

Ja chętnie bym nad Bałtyk wpadła hihihihihihihi tylko troszkę daleko ....
No ja w końcu troszkę sie ogarnęłam jszcze sterta pranka mi została do poprasowania i wszystko bedzie po staremu buuuuuuuuu jak ja nie cierpie wracać z urlopu tyle tego sufu trzeba sprzatać .Starszaka pozbyłam sie u babci siedzi musze jutro mu ciuchy dowieść,mąż po niedzieli do pracy wraca i my z Alą też do starego trybu wracamy .Jak ja za tym tęskniłam .
Dziewczyny jak wasze dzieci z jedzeniem teraz?Moja mało w dzień je i w nocy tez przestala sie budzic na jedzenie chyba ,że napić sie chce ale to rzadko.

Witam kochane....:-)
SPOZNIONE ZYCZENIA NA ROCZEK DLA TOMCIA >>>>CALUSKI OD CIOTKI Z BB!!!!!!!!!!!!
Wczoraj znow mialam koszmarny dzien-migerna dala mi popalic....meczylo mnie strasznie,a tabletki moje od migreny maz dopiero mial o 16-stej przywiesc(oczywiscie nie dowiozl,bo apteka byla juz zamknieta i dzis musial jechac specjalnie),na szczescie dzis juz mi przeszlo,jak na innym swiecie bym byla...masakra z ta migrena.....rodzinny wystawil mi ostatnio skierowanie do neurologa,no i trzeba sie bedzie wybrac:baffled:

Karolcia zaczyna juz chodzic na calego...ehhh...i teraz mam ciagle ja na oku,bo i na wszystkie lozka wchodzi....no oszalec mozna,a zejsc nie umie,glowa w dol prubuje...no i dzis mi spadla,ale bylo placzu,na szczescie nic sie nie stalo,bedzie miala najwyzej guza:sorry2:

Chogata,co do jedzenia,to moja panna tez ostatnio mniej zjada,a obiadkow to jak zje polowe porcji to sukces juz jest....woli plynne rzeczy,nawet kasze z butli ciagnie:happy:
a nocki juz dawno mi przesypia,nawet na picie nie wstaje...tfu,tfu...odpukac w niemalowane.....zeby nie zaczela wstawac...hi,hi....:-D:-D:-D

Efe,a co ci dolega ze do neurologa masz isc...kurcze bo jakos mi umknelo,czy jak?
Taszka,i co z tym testem?

Hej!!
poczytałam co u was ale tylko z wczoraj.
Sempe zdrówka dla Ali oby to paskudne już nie wróciło a te nowe kropki znikły!
Biedne poobijane dziedziaczki! Mój też coraz częściej gdzieś włazi a potem bęc:dry:
Zęby mnie dalej bola już nie wiem nawet który bo zdaje mi się że wszystkie koszmarnie się czuje:-(

Ale dziś pogoda piękna!Pada w końcu!!:tak:
A wiecie co mój mąż mi zrobił niespodziankę!!I zaplanował nam urlop nad morzem!!Jacie ale się zdziwiłam,on nigdy takich niespodzianek nie robił!!!Więc w sierpniu jedziemy odpocząć oby pogoda była!

SPÓŹNIONE ALE SZCZERE I NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA ROCZNIAKÓW!!!!!

reklama
Witam sie z rana .
Malinka to super mąż sie spisał mój na pewno nic by nie wymyslił a rocznica nasza sie zbliża.
Kurcze ale wpade zaliczyłam zapomniałam o życzonkach dla naszych roczniaków :100 lat -spóźnione ale zawsze.
Anet a moze teraz po tej narkozie migreny sie nasiliły ja przynajmniej tak miałam.Ale na pewno zachaczyć o neurologa nie zaszkodzi.
Ja wsciekła jestem bo teraz jest okres urlopów w przychodni naszej i nie ma mojego ani Alki lekarza i kurcze byłam z angina swoją u innej a ta mi przepisała nie dośc ,że drogie antybiotyki to jeszcze wcale nie skuteczne.Prosiłam o duomox albo augmentin bo te mnie najszybciej postawią na nogi a tu dupa ale jestem zła i ciągle chora buuuuuuuuuuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry