hej
dzis znów cisnienie mam niskie i czuje się jak zdechły flak..90/45.. a czeka mnie pakowanie jutro wyjazd nad jezioro na tydzien, 1,5h jazdy w samochodzie bez kimy!!!!!!!!
Starszy nie jedzie bo mu się nie chce
długo z nim na ten temat rozmawiałam ale nie chce i koniec, wiec mu kazałam do babci jechać, wkurzony na maxa jest bo nie będzie miał dostepu do kompa.. trudno, dzis mi przeszła myśl by się zebrać i naprawdę odwieźć go do ojca i zostawic go..
Alicji strupeczki ładnie się goją ale dzis wypatrzyłam 3 nowe maluskie kropeczki!!!!!!!!!!!!
jodyna bedę je traktować
trzymajcie się i chłodku zycze
pa
do zobaczenia za tydzien
dzis znów cisnienie mam niskie i czuje się jak zdechły flak..90/45.. a czeka mnie pakowanie jutro wyjazd nad jezioro na tydzien, 1,5h jazdy w samochodzie bez kimy!!!!!!!!
Starszy nie jedzie bo mu się nie chce

długo z nim na ten temat rozmawiałam ale nie chce i koniec, wiec mu kazałam do babci jechać, wkurzony na maxa jest bo nie będzie miał dostepu do kompa.. trudno, dzis mi przeszła myśl by się zebrać i naprawdę odwieźć go do ojca i zostawic go..Alicji strupeczki ładnie się goją ale dzis wypatrzyłam 3 nowe maluskie kropeczki!!!!!!!!!!!!
jodyna bedę je traktować
trzymajcie się i chłodku zycze
pa
do zobaczenia za tydzien

a jutro już ochłodzenie, ale zobaczymy na jak długo bo w sumie pogody nie oglądam
a przydałoby się zobaczyć jaka będzie na urlopie