• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie

No i roczek mija juz co niektórym AMELKO DUZO ZDRÓWKA !!!, TOMECZKU ŻYJ STO LAT!!!
Daria bedzie dobrze, ale wspólczuje stresów i bólu malutkiej....
Basia kurcze jak Ci pomóc, pomyślcie może jest jeszcze inne rozwiązanie...

U nas dziś w nocy burza i deszcz ale to nic nie dało mam wrażenie że jest nawet gorzej... uff co za lato :tak:
Joasi wyszły czerwone malutkie plamki na dłoniach nie wiecie może co to może być? :sorry2:

Pozdrawiam Was wszystkie mamuski :)

reklama
Cześć dziewczyny daje tylko znać że jeszcze żyje bo nie wiem jak długo wytrzymam:no:
wczoraj wyrwałam zęby a dziś mnie tak wszystko boli że koszmar :no: ledwo siedze w dodatku gorąco jest i mały buszuje a ja bym z chęcią sie położyła i nic nie robiła bo już nie daje rady
nie poczytam co u was może później jak przejedzie mi troche

hejka!
Efe śniłaś mi się i Twój mąż :szok:

Jej Maggie a co dokładnie???!!!

Joasi wyszły czerwone malutkie plamki na dłoniach nie wiecie może co to może być? :sorry2:
Mika ja miałam takie kiedyś i jeszcze swędziały i okazało się, że przez antybiotyk.
Ale może czegoś dotknęła? Daj jej wapno i powinno przejść a jak swędzi to posmaruj Fenistilem.

Basiu ja wiem że to strasznie dołujące, ale nie możecie czegoś wynająć sami? Przecież nie musi być w mieście.
Malinko współczuję bólu. Niech szybko sobie pójdzie;)
Jakubko złóż od cioci Tomeczkowi najsłodsze życzenia urodzinowe!

Ostatnia edycja:
kasia, dziękujemy :-)
malinka, współczuję, mnie w poniedziałek czeka wyrywanie zęba, ale na szczęście mleczaka i to ruszającego się już ;-)
magda, szerokiej drogi i udanego wypoczynku, i pogoda niech wam dopisze, a przy okazji i nam, bo my za tydzień też jedziemy :tak:
my już po spacerku, ja wcinam obiadek, a później pewnie gdzieś wybędziemy ;-)
miłego

no to sypią nam się te roczki TOMECZKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
byliśmy dziś na tej komisji i jaja jakieś najpierw przyjęła nas jedna babka poczytała papiery zapytała jak wyszła ta choroba kiedy się zorientowaliśmy że dziecko jest chore i koniec posłała nas do drugiej babki która zapytała tylko Maxa jak się nazywa jakie ma rodzeństwo poczytała papiery popisała i koniec , i po całej komisji ja myślałam że go zbadają czy coś wkażdym razie inaczej to sobie wyobrażałam w sumie to nie wiem poco nas tam wzywano jak wszystko w papierach miały a teraz czekać do 26 na decyzję
poza tym plecy pieką jak cholera a moje dziecię próbuje pożreć mi kwiatki z klapek kupilam sobie takie zwykłe po domu z kwiatuszkami i chyba mu te kwiatki nie pasują bo jak je założę to podchodzi przycupnie na czworaka i próbuje odgryść jak mówię że niewolno to jest krzyk więc musiałam je schować bo się nie da inaczej

:-* ;-* :-* dla roczniaków ;-)

nie będę pisała długo... szkodnik zepsuł mi dziś telefon - wyświetlacz nie działa oraz pokiereszowała mi okulary...wyglądają jakby nimi podłogę szorowała o odłupanym szkiełku nie wspomne...
oj będę ja na dywaniki w złobku chodziła, będę.....

zmykam...bo mi pot po doopie ciurkiem cieknie nawet jak siedze :-( popadało...ze hej... takie wielkie krople leciały z nieba... ale za mało żeby choć ulicę zmoczyć... jak dobrze ze w ciązy nie jestem...tak jak rok temu na finiszu...

dobrounoc i mroźnych snów :-)

reklama
po pierwsze wszytskiego najlepszego na pierwszą rocznicę urodzin dla Tomusia!!
Jakubka- chyba wspolna imprezka z synusiem bedzie co? spoznione ale najlpsze dla Ciebie

Izabela- to Ty jeszcze mleczaka masz?
Malinka- wspolczuje z tymi zębami bidulko,
ja szukalam dlugo dentysty ktory zgodzil mi sie leczyc 8emke bo jeden chcial mi ja wyrwac, ale wole leczyc placic (-> moj mąz płacze jak płace) i miec swoje zęby
Magda- udanego wypoczynku, zazdroszcze :-)
Taszka- moj tez łasy na moje kapcie, ale głównie wylizywaniem od dołu
Sempe- straszne z tymi miesniakami- buziaczki dla Alicji

wogole sie witam wieczornie
troche nie zaglądalam bo Adas cos sie rozlegulował i pózno zasypia wieczorkiem
mam czas na prysznic i kolacje i padam
a do tego upal taki ze ledwo zyje
w dzien to wogole moge zapomniec o kompie przy moim malym rozrabiaku

no ale same wiecie jak to jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć