• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Amelko- Wszyyyystkiego Najlepszego w dniu 1wszych urodzin Kochana!!!

Sempe, i ja trzymam kciuki za Alicje. Współczuje zabiegu, bo to zawsze ogromny stres i dla dziecka i dla rodzica, ale po wszystkim napewno będzie po problemie.

My z Tomkiem zaliczyliśmy z rana przejażdżkę na nowym sprzęcie- urodzinki dopiero jutro, ale nie mogłam się powstrzymać, i rowerek został przetestowany już dziś :) Jak znajdę chwilkę, to na odp. wątku opiszę wszystkie moje spostrzeżenia, co do tego sprzęta :)

Po południu wybieramy się ze znajomymi i ich córcią na spacer do Parku Chorzowskiego, i na obiad jakiś. Jest tak ciepło, że dzis nie gotujemy :P

Pędzę jeszcze na moment na T.

reklama
hej:-D

burza idzie:szok::szok::szok::szok:

wkoncu sie doczekalam:-D:-D:-D
dziekuje EFE:-D:-D:-D:-D:-D:-D

radosc mojej Oli na deszcz na balkonie:-D:-D:-D
[video=youtube;DOQLhrVef0Y]http://www.youtube.com/watch?v=DOQLhrVef0Y[/video]

Ostatnia edycja:
juz po:tak: ale w głowie mam jeden wielki płacz i krzyki Alutki, zamykałam oczy, trzymałam ją na kolanach i za ręce mąż za nogi, była znieczylona miejscowo lidokainą ale miałam wrazenie ze to wcale nie działa:no: zostały krwawe ranki, to jest mięczak zakaźny i moze się tym zarazić kazdy przewaznie na basenie:no: z początku miała jedną kropeczke przy pępku, po 3 miesiacach przeszła trzydniówke i zaczęło się rozsiewać mgnieniu oka!!
ranki mamy smarować jodyną 2razy dziennie i patrzec czy nie ma nowych, bo to kurestwo się może odnowić.

a tak z innej beczki: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROCZNIAKÓW!!!

Cześć dziewczyny :)

Sempe - jestem w szoku, nie miałam pojęcia o tych mięczakach...

Dziewczyny mam do was pytanio - prośbę. Czy zbieracie punkty w Tesco w tej akcji promocyjnej Klub Szczęśliwego Maluszka? Ja zbieram. Ale jeśli któraś nie zbiera punktów a robi zakupy w Tesco i kupuje produkty BoboVita lub Vizir lub zabawki Fishera to miałabym prośbę o przesłanie tych paragonów do mnie - jeśli to nie byłoby problemem oczywiście. Zbieram na nagrodę ale brakuje mi 100 punktów. W takim tempie jak zbieram to akcja się skończy a ja nie nazbieram. Dlatego proszę o wsparcie - jeśli ktoś może :)

melduję się z Polski i nadrabiam tygodniowe zaległości:

brawa dla Zosi, Karolinki i Adasia za pierwsze kroczki

dołączam się do tych co lubią upały :-) dla mnie mogło by tak być 11 miesięcy w roku a potem płynącym po plecach kompletnie się nie przejmuję

Zulejka uśmiałam sie z traktowania błotem :-D

Ann, Jakubka lekko spóźnione ale najszczersze i najlepsze życzenia urodzinowe, 1000 lat!!!!!!!!!!!!!

Sempe współczuje... biedna twoja córcia...

AMELKA zyczonka roczkowe!! Rośnij zdrowo kochanie i niech ci się wszystko w życiu układa po twojej myśli :-) buziaczki!!

AMELKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE!!ROŚNIJ DUŻA I PRZYNOŚ MAMIE SAME RADOŚCI!!!

Hej nadrobiłam t ale tu nie dam rady boli mnie szczena po dzisiejszym rwaniu zębów:no::-( nie mam siły a głodna już jestem jak wilk.

Jutro zaglądne
PA

ja upiekłam babkę i zaraz się nawpieprzam na noc z mleczkiem, coby mi dupsko jeszcze większe urosło:-D:szok:

ooo pada u nas:happy:

Anet, fajnie z tą kawą - kawoszka:-D
Malbertka,a ja dzis sie objadam ciachem...hi,hi....i popijam mleczkiem:-D:-D:-D
Hello

Anet nie zazdrość bo tak jak Malinka możesz w ogródku basen wstawić i dupkę moczyć 24h na dobę hihi a ja tylko z doskoku

Ta,Efe,chcesz zeby mnie na wsi zlinczowali....hi,hi.....jak bym siedziala caly dzien w basenie to bym dopiero miala suszenie glowy :szok::szok::szok:...a juz widze mine mojej tesciowej:baffled:

witajcie

mam takie dzis nerwy i stres ze serce wyskoczy mi z gardła! dzis na 16tą jedziemy z Alicja na zabieg usuwania mięczaków a ma ich na brzuszku z 30!!!:no::no:

badzie miała to łyżeczowane wczesniej znieczulenie, chyba zaraz dostane biegunki!
trzymajcie kciuki

pa
Matko,Sempe,bidulka jedna,tyle sie wycierpiala.....teraz juz bedzie dobrze,ja tez nie wiedzialam ze cos takiego wogole jest....:szok:

Witajcie kochane:-)
Dzis upalow ciag dalszy,nawet deszczu nie bylo zadnego:baffled:...eh....a jeszcze zeby bylo fajniej migrena mnie dzis nawiedzila i ledwo zyje,no i jeszcze @ przyszla na dokladke....chyba zwariuje....:szok:
Karola wprost przechodzi sama siebie,nauczyla sie skubana wchodzic na wszystkie kanapy,łózka,wersalki itp. ale zejsc spowrotem to oczywiscie zlazi ale glowa w dol,wiec teraz to dopiero mam jazde,nigdzie wyjsc nie moge nawet na chwile,bo łazik maly tylko jak sie odwroce to juz na wersalce siedzi:-D:-D:-D
Na dworze tez juz w wozku nie posiedzi,o nie....teraz chodzenie na topie,mamus musi oprowadzac:-p,juz mnie kregoslup boli:baffled:
Kasia,no wreszcie sie odezwalas,tez juz mialam dzwonic,ale zawsze cos :baffled:
Taszka,ty idz i zrob ten test,no ,bo my tu ze stresu nie wytrzymamy...:-D:-D:-D
Dla solenizantow ROCZKOWYCH wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!
cos mialam jeszcze dopisac i ucieklo...ehhhh

reklama
witam
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMELKI

powiem wam że nie miałam pojęcia że jest coś takiego jak mięczak zakaźny o matko ile jeszcze jest takiego różnego dziadostwa
a my dziś byliśmy dziś nad wodą ledwo w strój się wcisnęłam i jak się obadałam w tym stroju to jechać mi się odechciało ale dzieciaki miały obiecane że wszyscy pojedziemy więc nie miałam wyjścia , dzieci już zaprawione bo troszkę opaliły się pluskając przy domu a ja bladziuch no i tak mnie szczaskało słońce że dotknąć pleców nie mogę nie wiem jak ja bende spać na siedząco chyba a jeszcze jutro komisję mamy z rana i trzeba się przygotować ciekawa jestem co mi tam powiedzą dobra uciekam zrobię sobie chyba okład z zimnego jogurtu bo balsam coś niedziala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry