jakubka
Tomek & Mateusz :)
Amelko- Wszyyyystkiego Najlepszego w dniu 1wszych urodzin Kochana!!!
Sempe, i ja trzymam kciuki za Alicje. Współczuje zabiegu, bo to zawsze ogromny stres i dla dziecka i dla rodzica, ale po wszystkim napewno będzie po problemie.
My z Tomkiem zaliczyliśmy z rana przejażdżkę na nowym sprzęcie- urodzinki dopiero jutro, ale nie mogłam się powstrzymać, i rowerek został przetestowany już dziś
Jak znajdę chwilkę, to na odp. wątku opiszę wszystkie moje spostrzeżenia, co do tego sprzęta 
Po południu wybieramy się ze znajomymi i ich córcią na spacer do Parku Chorzowskiego, i na obiad jakiś. Jest tak ciepło, że dzis nie gotujemy
Pędzę jeszcze na moment na T.
Sempe, i ja trzymam kciuki za Alicje. Współczuje zabiegu, bo to zawsze ogromny stres i dla dziecka i dla rodzica, ale po wszystkim napewno będzie po problemie.
My z Tomkiem zaliczyliśmy z rana przejażdżkę na nowym sprzęcie- urodzinki dopiero jutro, ale nie mogłam się powstrzymać, i rowerek został przetestowany już dziś
Po południu wybieramy się ze znajomymi i ich córcią na spacer do Parku Chorzowskiego, i na obiad jakiś. Jest tak ciepło, że dzis nie gotujemy
Pędzę jeszcze na moment na T.

ale w głowie mam jeden wielki płacz i krzyki Alutki, zamykałam oczy, trzymałam ją na kolanach i za ręce mąż za nogi, była znieczylona miejscowo lidokainą ale miałam wrazenie ze to wcale nie działa
zostały krwawe ranki, to jest mięczak zakaźny i moze się tym zarazić kazdy przewaznie na basenie

,juz mnie kregoslup boli