• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobre rano ;-)

u nas pochmurno ale ciepło...

córka mi sie do (.) podlaczyla a chłopaki jeszcze spia...

zmykam na kawke ;-)

chlodnego zycze ;-)

Hello

witam się z rana
po raz pierwszy chmurzaście więc może odpoczniemy od tych upałów

u nas ok, leki działają, prześwietlenie zrobione więc czekam na opis zdjęć (jakiś zaledwie tydzień) i potem wizytę u neurologa
oby to chwilowe było, bo się wścieknę jak będę taka babciowata

Sempe jak dobrze, że już po, ale stresu nie zazdroszcze i trzymam kciuki żeby jednak nie wróciło paskudztwo

Anet a co ty się tak gadaniem ludzi przejmujesz?! Olej! A jak teściowa zapyta to powiedz że basen dla dzieci a pilnować ich trzeba!

Amelko sto lat! Azorku odezwij się!

Hej
No z rana burza mnie obudziała normalnie deszcz padał:errr:Jakos nie przypominam sobie zeby zapowiadali. No ale grunt ze ciut chłodniej bo musze skoczyc do miasta po zapas kleików a to jakies 9km w jedna strone rowerkiem:baffled:w upał sie nie chce
Mam wieści od Agi. Franek bardzo dobrze reaguje na rehabilitacje, odrazu wskoczył na odpowiedni tor. Juz te ćwiczenia nie mecza go tak bardzo, a zeby w tym upale lepiej mu sie pracowało dostał od mamy wentylator:happy2:
Efe mam nadzieje ze sie szybko wykurujesz szkoda lata na chorowanie:blink:
Miłego dnia wszystkim

hej dziewczyny:blink:

ale mala w nocy plakala:-(a tego zeba to juz coraz bardziej czuc pod dziaslem:-D
ale tak sie w nocy meczyla :-(:-(:-(

kuzyn nie pozyczy nam kasy:-(:-(:-(:-(:-(
bedziemy tu siedziec do usranej starosci:dry::dry::dry::dry:

ja nie wiem jak to bedzie:no::no::no::no::no:
juz mi sie nic nie chce... mam juz wszystkieo dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka!
tak gorąco że nic mi się nie chce
a w domu bałagan...
Efe śniłaś mi się i Twój mąż :szok:
basia - na pewno nie pożyczy? a może ktoś inny się znajdzie kto da radę? kurcze no z trójką dzieciaczków w jednym pokoju to będzie ..
lecę bo MArcel mi ubrania z szafek porządkuje...
:baffled:

cześć dziewczyny :-)
Tomaszku, wszystkiego najlepszego dla Ciebie :-) jakubka, imprezka się dziś szykuje? ;-)
efe, dużo zdrówka dla ciebie :tak: dla twojej Ali sempe też :-) będzie dobrze, musi być
basia, na pewno się znajdzie jakieś rozwiązanie, trzymam kciuki
ja już mieszkanko posprzątałam, teraz pora siebie ogarnąć :-D
dziś znowu gorąco, ale może pobyczymy się w cieniu u teściów na ogrodzie ;-) ale to jak mąż wróci z pracy, a wcześniej pójdziemy na specerek
miłego dzionka życzę :-)

aaa zapomniałam się pochwalić, mamy 3 ząbka-górna prawa dwójka lub trójka :dry: sama nie wiem.... a jeszcze 1 lub 2 się szykują do wyjścia
czyli już wiem skąd to maruderstwo u nas :-D

Ostatnia edycja:
Jakubka sto lat dla Tomaszka

Basiu no musicie sie w tej sytuacji starac o mieszkanie moze w gminie jakos pomoga?
Iza gratuluje zabka napewno dwojka na trojke raczej jeszcze nie czas;-)

Amelko, spóźniona ale szczere życzenia roczkowe!!!!!!! Dużo zdrówka i cierpliwości dla rodziców;-);-);-)

Tomeczku w dniu Twojego święta wszystkiego naj!!!!!!!! Niech Ci się wiedzie w życiu:-):-):-):-)

A tak w ogóle to wpadłam się pożegnać - za kilka godzin wyjeżdżamy a najpierw idziemy się pożegnać z babciami;-);-)
Samochód po dach spakowany, a ja stresa mam ogromniastego....
Także wierzące proszę o modlitwę cobyśmy szczęśliwie dotarli na miejsce (i wrócili do domu ;-)) a wszystkie o trzymanie kciuków za ładną pogodę;-);-):-):-)

Do zobaczenia dziewczyny za dwa tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będę tęsknić :-* ;-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry