• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej
Własnie dostałam opier**** od Efe i jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przepraszam ze milcze ale kilka spraw zwaliło mi sie na głowe, staram sie troche ograniczac kompa ze wzgledów rodzinnych, trójka dzieci to jednak nie przelewki, poza tym jestem sama...
Troche dostałam po głowie od zycia zasluzyłam sobie w sumie..
No ale niewazne teraz cała swoja uwage skierowałam na akcje "aukcja". Razem z Zulejka "szalejemy". Dzwonimy po fundacjach wymyslamy szablony aukcji i ogólnie mamy nadzieje ze sie dolączycie i sprawnie to przeprowadzimy - razem bo bez was i bez waszej pomocy sie nie uda

Co u nas Miłoszek juz całkiem sprawnie raczkuje i tym samym wiecej broi. Poza tym upał i nic sie nie chce, mam nadzieje ze niedlugo sie ochlodzi bo cały biedny jest w potóweczkach, 12 robi swoje
Taszka ty zrób tego test ok bo my tu z nerwów zejdziemy!!

reklama
Kasiu Ty się nie tłumacz tylko pisz tu z nami!!!
Teraz jeszcze Iwonki nie ma, Ty się prawie nie udzielasz to tak dziwnie na forumie...

DZIEWCZYNY PROSZĘ ZAGLĄDAĆ NA T - TAM SĄ PORUSZANE SPRAWY AUKCJI DLA FRANIA!!!!!!!!!!!

A TE KTÓRE NIE MAJĄ DOSTĘPU A CHCĄ POMÓC - NIECH PISZĄ NA PW DO RUBI LUB ZULEJKI!!!!!!

No wróciła w końcu do żywych Baba jedna :):)

Witam się i znikam zaraz bo pracy mam trochę>
Wszelkich informacji nt. akcji "Aukcja" udzielam na PW i na gg 6349842.

Buziole :)

witajcie

mam takie dzis nerwy i stres ze serce wyskoczy mi z gardła! dzis na 16tą jedziemy z Alicja na zabieg usuwania mięczaków a ma ich na brzuszku z 30!!!:no::no:

badzie miała to łyżeczowane wczesniej znieczulenie, chyba zaraz dostane biegunki!
trzymajcie kciuki

pa

sempe, współczuję i trzymam mocno kciuki :tak:
witam się i ja ;-)
u nas dzisiaj coś słonka brak, ale nadal jest gorąco, chyba jakaś burza będzie :baffled:
Majeczka jeszcze śpi, ale pewnie zaraz wstanie i chyba pójdziemy na dwór
ja dzisiaj do fryzjera się wybieram, bo mi normalnie już siwe odrosty widać :wściekła/y:
aaa zapomniałam się pochawlić, że Maja dostała wczoraj-trochę przedwcześnie, na roczek wózeczek dla lalek od chrzestnego, wkleję zdjęcie na T
a dzisiaj Amelka azorka kończy roczek :tak: dużo zdrówka i uśmiechu na co dzień Amelka :-)
lecę poczytać T
papa

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczyny:-D

normalnie taki upal ze mam dosc:baffled::baffled::baffled:
wspolczuje dzieciaczkom:-(

ja popijam teraz kawke:-D

dzis musze lodowke umyc:dry:ale dopiero wieczorem teraz nic nie robie:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry