• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć dziewczyny :-)
ann, jakubka wszystkiego co najlepsze życzymy :-):-):-)
u nas dziś znowu gorąc, my juz po spacerku i czekam az Maja pójdzie drzemać, a później się popluska w basenie, o ile nas znowu deszcz nie zastanie tak, jak wczoraj :tak:
a deli, to gdzie się urlopuje, bo ja chyba niedoinformowana jestem? :dry:
poczytam troszkę, miłego dzionka ;-)

boze dziewczyny ja sie wykoncze:baffled:
bola mnie dwa zęby.... gorąco jak nie wiem co:baffled::baffled::baffled:
Oliu jest tak marudna ze masakra:dry:ale wcale jej sie nie dziwie:sorry2::sorry2::sorry2:

ja chce deszcz... pal licho ze umylam okno... chce deszcz:angry::no::-D

Ja tylko na chwilkę...dobrej nocy życzę...
kurcze wiedzę, że sezon urlopowy w pełni bo pustki na forumie
Kasia wróć już nooo

Basia ślę ten deszcz ale się nie słucha:(
Maggie ja też torta nie widzę a ciekawość mnie zżera że fiu fiu

hihi to może lepiej że nie widać...bo mi ten tort taki krzywy wyszedł i mało apetyczny :-) mój M. stwierdził że mi pomoże i posypką po bokach sypał krzywo :-D no i bez napisu jeszcze był a ma być napis 100 lat Marcel :-) no ale wlepię jutro bo teraz już padam po całym dniu i lecę kąpać mojego robaczka, kolorowych

reklama
witajcie Kochane mamauśki, tak mi zal ze nie daje rady tu bywac czesciej i "korespondowac z Wami":-D
ale bycie matką czwórki dzieci to nie lada wyczyn, po nocach mi się śni ciąża i malutki bobasek, bo przecież Alutka to juz pannica:-)

Taszka daj znać co i jak bo chyba tu wszystkie z ciekawosci wytrzymac nie możemy;-)

wczoraj mama wieczorem została z spiącymi maluchami a my skoczylismy na piwko na Stary Rynek.. 4h randka była cudowna i tak się ciesze ze mimo tylu zmartwien i problemow umiemy razem cieszyć się sobą:-D

dołączam się do zyczen dla ANn i Jakubki i zmykam na balkon :-) Calsberg zimny i małzon juz czeka:-D

Trzymajcie sie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry