• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!!
My urodzinki Tomka robimy 7 sierpnia-a urodził się 8 ale w niedziele chrzestny nie może więc zostaje sobota...Siostra przyjedzie dzień wcześniej upiec mi torcika:tak:
Rubi współczuje marudka-może jej gorąco??mi jak mały marudzi to go do miski z wodom wkładam:tak:
Nie wiem co ja tam miałam jeszcze napisać ząb mnie juz boli niemiłosiernie od 5 dni jade na tabletkach w nocy boli najbardziej ale dziś to już okropnie boli:no: chyba zadzwonie do dentysty ale rwać zęba w taki upał to chyba nie bardzo ale jak mam sie męczyć to ja już dziękuje:-(

reklama
Witam z rana, znowu się chmurzy pewnie jakaś burza się przyplącze....
Wczoraj podczas burzy z wichurą mój mały czteromiesięczny siostrzeniec wypadł z wózka :( jeździłyśmy z siostrą na ostry dyżur, zbadali małego , zrobili mu usg i na całe szczęście jest wszystko w porządku. Strachu się najedliśmy co niemiara szczególnie, że ma sinikai i otarcia na głowie a siostry jeszcze nigdy nie widziałam w takim stanie, biedaczka...
Poza tym mała chora i dostaje antybiotyk w zastrzykach i tak się skończył jej 3-dniowy pobyt w żłobku.
Wypoczywającym udanych urlopów życzymy :)

hej Wam dziewczyny:-D
witam sie z kawusia:-D

RUBI znam to moja tak od wczoraj... wszyscy w pracy a jej nie moge za bardzo nosic... wiesz jaki ryk z tego powodu:dry::-(:-(:-(

dzisiaj tez odrana marudzi mimo ze siedzi pod witrakiem i sie chlodzi:dry:

ale musze sie pochwalic druga jedyneczka w natarciu:-D:-D:-D:-D
kwestia dni.... a ostre ma te zebole:szok::-D
jak sie tak nie raz zapomne to aua:-D:-D:-D

u nas upal jak nie wiem...wczoraj te okno umylam a wygladalam chocbym to ja sie myla :dry:tak ze mnie lecialo:baffled::baffled::baffled:

ide do moich rozrabiakow:-D

oooo jakubce już na facebooku złożyłam ale że Ann również to niedoinformowana byłam :-D
STO LAT DZIEWCZYNY JAkuBKA & ANN!!!! jak najwięcej kolorowych chwil :-D :*
2_urodziny.gif

Malinka dzięki za informację :) widzę że większość czeka na weekenda :) chciałam już zaproszenia wysłać ale ciągle nie byłam pewna co do daty... :/ Tort próbny już zrobiłam, trochę koślawy no ale po to był próbny... :-D w kształcie jedynki robię, oby wyszedł ten oryginalny... :)

ja narazie o roczku nie mysle:-D
w niedziele starsza ma 5 urodzinki... tak jak Jas od Rubi:-D

a to dla dziewczyn:-D:-D:-p

Załączniki

• urodziniwy_torcik_z_dodatkiem___.jpg
    urodziniwy_torcik_z_dodatkiem___.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć