• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
halo :-)
u nas była burza i nadal jeszcze kropi, a chciałam Maję dać do baseniku na balkon :-( wczoraj tak szalała, że balkon pływał :-D dobrze, że mieszkam na parterze :tak:
obkupiłam jeszcze Majkę w bluzeczki, żeby miała w czym chodzić, no i na wypad nad morze jak znalazł ;-)
ja się rozpływam, dobrze że popadało to powietrze lepsze się zrobiło :-)
kasia, szkoda że nie będziesz już tak często zaglądać, ale mamy nadzieję, że wkrótce znowu jednak do nas zawitasz na stałę :tak:
lecę poczytać, miłego ;-)

reklama
Hello
u nas chmury naszły i ciemno się zrobiło ale deszczu zero:-(
ja już długo tak nie wytrzymam

Iwonka pisała do mnie i kazała was serdecznie pozdrowić :-D
Chlapią się w jeziorku i im dobrze. Niestety neta brak więc odpoczywa też od nas hihi (to moje słowa! nie jej!)

Już ledwo na oczy patrzę, bo znowu się spaliłam słońcem. Taki bladziak powinien siedzieć w cieniu:-)

dobry wieczór :-D jest tu kto?
jestem tak za wami do tyłu że masakra, poczytałam teraz trochę i nie wiem od czego zacząć... :-D net mi tak wolno hula że szok :/
Taszka zrobiła ten test w końcu? czy przegapiłam? kurcze kurcze, ciekawskam :-)
Mewa nie przejmuj się, my też nie chrzciliśmy jeszcze, brak normalnego księdza (mamy ślub cywilny i nasz proboszcz nie ochrzci dziecka rodziców którzy żyją "w grzechu" ekhm - resztę pominę bo szkoda nerwów) potem brak kasy, potem insze problemy i tak nam zejszło... :/ chyba sam Marcepan faktycznie pójdzie bo też już stawia pierwsze kroczki, dziś wyszły mu aż 3 do mamy tak pędził :-D ech...
Co ja jeszcze miałam....
Aaaa, robicie imprezy roczkowe w ten dzień w którym dokładnie wypada rocznica czy na łykenda czekacie? bo ja mam dylemat... wypada nam w czwartek ale pewnie w sobotę wszystkim lepiej by pasiło..

Jeszcze nic nie pisała o teście:(
Ja mam dreszczyk emocji jak o tym myślę :]

Moja też tak robi takie kroczki od kogoś do kogoś, ale żeby sama zaczęła to raczej nie. Za to się puszcza i macha rączkami i piszczy żeby jej bić brawo hihi

Co do roczku ti ja jeszcze nic nie wiem:(

Ostatnia edycja:
hehe znam to skądyś, puszczanie się to super zabawa... :-D a jak się zrobi półtora kroku z łóżka do fotelika to spojrzenie "mamo patrzyyyysz? no patrz ja chodzę! " :-D
hihi ja teraz o Taszce też myślę odkąd doczytałam i mnie zżera... :-)
A mam dylemata z tymi urodzinami a czas ucieka i nei wiem ech
Edit. czmycham spać :) kolorowych wszystkim

Ostatnia edycja:
miłego dnia!!
maggie my robimy w sobotę albo w niedzielę a roczek wypada nam w poniedziałek :-) rodzinka by inaczej nie mogła przyjść..
dobra spadam bo mam kuuuuupe roboty...

no u nas też pewnie będzie w weekend bo wypada we wtorek z tym że ja jeszcze mam inny dylemat
21 sierpnia jedziemy na ślub mojej kuzynki i tam będzie duża część jej rodziny i chciałabym żeby widzieli jak Gabi świeczkę zdmu****e, no ale nie można mieć wszystkiego:(

w ogóle to dziń dybry
wczoraj popadało i u nas
ło matko jak ja kocham deszcz!
w końcu jest czym oddychać
za to nie mogłam dziś oczu otworzyć tak mi się dobrze spało w tym chłodku mhmmm

a co tam u was?

edit dobra idę się ogarnąć, bo dziś szybciej znowu wychodzimy, żeby się nie rozpuścić

Ostatnia edycja:
Bryyy :-)
u nas dziś chmurzaście
Dzięki dziewczyny, mam jaki takie rozeznanie i pewnie też na łykenda strzelę urodzinki. Kurcze Efe to faktycznie trochę koślawo z jednej strony taki ważny dzień dla Was - roczek a z drugiej takie mieszanie bo ślubni najważniejsi.. nie wiem co bym zrobiła :baffled:
idę na śniadanie

Witam się i ja :)
U nas w nocy było tak gorąco, ze wszyscy spaliśmy w samych gaciach. Młoda cała oblepiona potem (mimo kąpieli), najbardziej mi jej żal. My jakoś sobie radzimy z nią gorzej. Codziennie zaliczamy również kąpiel w jeziorku. Młoda zaczepia wszystkie dzieci na plaży. Wczoraj nawet jednego chłopca potraktowała błotem z jeziora. Niegrzeczna. Mały uciekł z płaczem. Niegrzeczna baba.

Zabieram sie do roboty, mimo 30 stopni z biurze. Miłego :)

reklama
Bry :-)

ja się tylko witam :-)

dzisiejsza upierdliwość mojej córki sięga K2 :-/
nie wime o co jej chodzi...ząb wylazł, jesć niechce, pić jej sie tez nie chce, w łóżeczku być nie chce, na podłodze tez nie...

ide do znow buuuuczyyyy

milego i chlodnego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry