• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Magda Ty to szalona jesteś :-D o tej porze się spi a nie robi porządki hiihih ;-)
witam witam! witam spod klimatyzatora :-D
gorąco...w sumie ja też jestem ciepłolubna ale nie upałolubna... Zosia to samo.. nie może zasnąć jak jest tak gorąco, jak się spoci to się wszystko do niej klei co ją strasznie denerwuje.. jedyny ratunek to letnia kąpiel.. wczoraj wieczorem to jej tak dobrze było w wannie że nie chciała wychodzić :-)
zrobiłam sobie kawe.. ale nie wiem czy ją wypiję. pewnie dopiero jak ostygnie :-p
oki uciekam do pracy bo mi się tyyyyle rzeczy nawarstwiło że szok :szok:
milusiego!!
ps. ciekawe jak taszka....?!:confused:

reklama
Hello
ja wczoraj już się rozpłynęłam chociaż zaliczyłam z Gabrysią kąpiel w jeziorze
ale Mundial się skończył i wieczory mamy teraz dla tatusia;-)

a że nas śmieciarka obudziła wstrętna to idziemy na spacer i zakupy póki idzie na dworze wytrzymać:sorry2:

aaaa kiedyś był taki wątek polecam - to ja polecam film "Wielki Mike" z Sandrą Bullock :-D Zaczepisty:-D

Buziole :blink:

witam w upalny dzien-znow:baffled:
Magda,jak ci tak dobrze sprzatanie idzie(nawet taka pora :szok:),to ja zapraszam do siebie,tez by sie przydalo.....:-D
Miranda,chwal sie,chwal....az ciekawa jestem:happy:
Ja tez mam troche szycia,ale jakos weny brak:-p...a i okna by sie przydalo umyc...ehhhh
no nic lece na dwor fasolke zerwac,bo Karolcia zasnela,wiec mam chwile wolnego.....milego dzionka zycze,chlodniutkiego:tak:;-)
Edit....wczoraj wieczorem zanioslo sie na burze u nas,ale przeszlo bokiem,tylko z 5 kropelek deszczu spadlo:-p....ale jaka tecza piekna byla............:-)

A co z Kasia,gdzie ona wypoczywa? Mika mow preciutko co tam wiesz....:tak:

I ja się witam w upalny poranek.

Ja posprzatałam,wczesniej zaliczyłam trening, letni prysznic i jest git:)

Podobno ( tak przed chwilą mówił Wojtek Cejrowski) najlejlepsze na upały są gorące,słodkie napoje wypijane maluteńkimi łyczkami... Musze powiedziec ,ze Cejrowski bardzo logicznie to wyjaśnił...może warto spróbować...hmmm...

Miłego dzionka

Ja nie wiem jak Cejrowski ale ja wolę zimną maślankę z lodówki hihi
Choć espresso bym nie pogardziła, ale ekspresu do kawy brak więc...wolę maślankę.

Ja tylko wpadłam na chwilkę, bo wróciliśmy ze spaceru i moja gwiazda śpi już godzinkę. Ja wstawiłam dwa obiady dla nie i dla nas. W ogóle pogięło mnie bo mi się golonki zachciało. Jakaś nie normalna jestem ale trudno.
Moje dziecko też dziś inne bo po 8 rano zaliczyła kąpiel w jeziorze:]
Ja jej nóżki moczę a ona bach...i dupką w wodzie i macha rączkami i śmieje się w głos :) No to ją rozebrałam do golaska i się taplała. Ale jak ja jej zazdrościłam! Mówię wam! Jak się już wyśpi i zjemy to brykniemy na plażę się wykąpać bo tak dalej żyć się nie da:(

Co do Kaśki to proszę mi też napisać gdzie jest, bo zaraz wezmę telefon i jej w tym wypoczywaniu przeszkodzę...

witam sie dziewczyny:-D
w niedziele rano wybylismy do mamy... wrocilismy w poniedzialek ale tylko sie rozpakowalam i do kolezanki na caly dzien:-D:-D:-D:-D

a dzisiaj okno juz umyte... firanki czyste powieszone:-D:-D:-D

trzeba powoli szykowac sie do urodzinek:-D:-D:-D

Taszka lec po test i melduj:-D:-D:-D
no ciekawe jak Kasia sie plazuje:-D:-D:-D

ja popijam kawke bo wczoraj myslalam ze wykorkuje:-D:-D
a tylko popoludniowej kawki n9e pilam:baffled:

potem powolutku dalsze porzadki:-D

Bry :-)

z rana się tu nie meldowałam bo do alergologa leciałysmy...

no i kicha... dostałam się po znajomosci do alergologa na NFZ... chciałam skierowanie na testy z krwi ale.... w międzyczasie Moni wszystkie zmiany zeszły i... podstaw do skierowania na testy z krwi brak a ja wyszłam na nawiedzoną matkę, która szuka dziury w całym...
dostałysmy recepty na rózne mazidła, witaminki, probotyki...mamy doprowadzic skóre do ładu (bo ze 3-4 zmiany sa...) i przyjsc za miesiac do kontroli...

no i teraz nie wiem co robic...pasc ja czym popadnie czy nadal trzymac diete??? ale...liczac na testy zaczelam jej dawac roznowsci, sama zaczelam jesc to co do tej pory mialam zabronione i...skora niczego sobie...moze jej przeszlo??? może układ immunologiczny juz sie "naprawil"??? nie mialabym nic przeciwko temu :-)

ok..spadam cos zrobic...zeby tylko tak mi sie chcialo jak mi sie nie chce ;-)

paaaaaaaaaaaaa

Hej!!
Magda nocne porządki??!!!Raju o tej porze to ja na drugi bok się przekręcam!!:blink:
Rubi a może i się naprawił!Oby;-)
Jak tam Miranda pochwal sie coś uszyła!

Mały śpi więc zaglądam tu do was ale mykam robić obiadek!
AAAAAAa u mnie dziś jest chłodniej hihi!!!Nawet deszczyk pokropił i był spacerek długi!!!:-D

KASIUUUUUUUUUUUUUUUU!!!hop hop!!!
Może jak wszystkie zaczniemy wołać Kasie to przyjdzie?????

reklama
Malinko jeszcze nie uszyłam bo się nie da przy Jagodzie, a chwile z tym czymś schodzi, obiecuję że się pochwale jak wyjdzie, bo mam taki plan ,,akcja,,.
Rubi masz faktycznie teraz ciekawostkę. Ja niestety nic nie pomogę bo pojęcia nie mam na temat alergii.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry