Piwonia_2
Fanka BB :)
bardzo sie cieszą,bo one chciały by młodszego braciszka zobaczymy czy sie udaJak córki zareagowały na Twoją ciąże?
Malinka to twoje pierwsze czy masz już dzieci?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo sie cieszą,bo one chciały by młodszego braciszka zobaczymy czy sie udaJak córki zareagowały na Twoją ciąże?
Na moim ostatnim USG to prawdopodobnie widać że to chłopiec
ale 100% pewności nie mam.
Ja własnie czytam artukuł o wczorajszym porwaniu dwudiowego hłopca ze szpitala i jestem w szoku,że nikogo z personelu to nie zdziwło,że obca osoba weszła do szpitala na oddział i wyniosła dziecko![]()
dokładnie,ale żeby aż tak desperacki krok zrobić,w jakim szoku musiala byćtez to czytalam.. straszne, jak mozna dopuscic do czegos takiego? Oddajesz im dziecko ze spokojnym sumieniem....
A swoja droga, biedna ta kobieta, stracila dziecko, na pewno trudno sobei z tym poradzic...
no to gratuluję jeśli to chłopczyk,dopiszemy cie jak cos do listy mamuś chcacych chłopca;-)To świetnieNa moim ostatnim USG to prawdopodobnie widać że to chłopiec
ale 100% pewności nie mam.
Moje pierwsze![]()
tez bym sie wypisała,jak mozna tak zrobićGosiu ale z jednej strony ja się nie dziwie podejście lekarzy to no cóż poroniła pani
a ja po urodzeniu martwego synka zostałam położona na sali z kobietą w ciąży z dwoma chłopcami i dziwili się że ja wypisałam się na własne żądanie![]()
Dziękuje.Na początku oboje z mężem myśleliśmy że będzie dziewczynka,M bardzo chce dziewczynke,Ale najważniejsze żeby było zdroweno to gratuluję jeśli to chłopczyk,dopiszemy cie jak cos do listy mamuś chcacych chłopca;-)

Zgadzam się ,napewno nie jest fajnie tak z innymi szczęśliwymi mamami leżeć ....tez bym sie wypisała,jak mozna tak zrobić
powinnas leżeć w osobnej sali,żeby miec spokój
normalnie szok co to sie w tych szpitalach dzieje i niby są godne warunki i szpitale są nam przyjaznea ona na dodatek cały czas ktg miała bo jej częściowo wody odeszły
a mi tylko dali nasenne i przeciwbólowe i tak zostawili![]()