reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A widze Piwonia 2 że masz dwie córeczki.W jakim są wieku?
starsza ma w tym roku 9 ,a młodsza 7

Ja własnie czytam artukuł o wczorajszym porwaniu dwudiowego hłopca ze szpitala i jestem w szoku,że nikogo z personelu to nie zdziwło,że obca osoba weszła do szpitala na oddział i wyniosła dziecko:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
O rany:szok: koszmar
Prześlij linka ja też chętnie poczytam.
Podano motywy desperatki, która porwała noworodka ze szpitala- Onet.pl - Wiadomości

ja wole nie czytać bo stresa złapac można:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj można mozna,ale ja usłyszałam o tym rano w tv i dlatego czytałam byłam w szoku,ale lepiej byc przygotowanym na cos takiego
ja po drugim porodzie mała mialam non stop kolo siebie i sama sobie koło niej robiłam,pielęgniarki tylko na kąpiel zabierały,a ja wtedy patrzałam koło nich

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej roksana113 .oj dobrze ze ja juz mam za sobą:) .ale ja z lena w ciązy to wymiotowałam dzien w dzien przez dwa miesiące.na dodatek mąz akurat wyjechała na te dwa miesiace wiec byłam sama nie było nawet komu podac mi szklanki wody.jak byłam głodna to ciągało mnie ale z kolei jak chciałam cos zjesc to tez mi sie niedobrze robiło.wiec błedne koło.wiec wiem co czujesz!współczuje i życze cierpliwości!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry