reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam Dziewczyny!!
Melduje się Malinka z Włostowa :tak:
Wkraczam już w 14 tydzień ciąży i jestem szczęśliwa że wkońcu nam sie udało bo staraliśmy się ponad rok.
I ja mam koszmary w nocy budze się często z płaczem:no:masakra.A oprócz tego to dolegliwości ciążowe mnie dopadły od samego początku mdłości i wymioty...Ale czego nie wytrzymamy dla malutkiej dzidzi pod naszym serduszkiem:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/przedstawiam-sie-f122/czesc-wszystkim-23425/#post3204569
hej Malinka, tez mam sny z kosmosu, emocjonalana sie bardzo zrobilam taz ze czasami placze nawet na niewinnym filmie:tak: tez mialam i mdlosci i wymioty,(nawet schudlam 2 kilo) ale odkad zaczelam 15 tydzien to oslablo, nawet mi apetyt wrocil, wymiotowalam kila dni temu ostatni raz wiec mam nadzieje ze u Cibie tez idzie ku dobremu! Jeszcze kilka dni:-)
Tez sie z mezem staralismy prawie rok co sie juz mielismy do lekarza od bezplodnosci zapisywac na styczen, a tu taka niespodzianka :-)

reklama
A nie ja jestem:-):-)Wlasnie malyz zasnal a ja robie sobie chwile przerwy, skusilam sie jednak na salatke i wcinam

A mnie cos fast foody nie wchodza, zrobilismy rano zapiekanki i fe niedobre cos. Nawet frytki mnie nie ciagna, jedynie hamburger jeszcze mi sie wcisnie, to pewnie synek zadowolony po takim obiadku?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzis jeszcze ryba po grecku no i nieszczesna karpatka, a juz mi sie nie chce.
Dziaslo cud nastal nie boli, po tym jak chyba MIU mnie nastraszyla z tym antybiotykiem, lyknelam wczoraj jeden co mi zostal z walki z pecherzem i przestalo bolec. A bolalo wczoraj jak diabli, az mi cos tam tetnilo. Nie wiem czy ten antybiotyk pomogl. czy po prostu sie goi, ale ogolnie jest lepiej.
A wlasnie MIU 600zl za znieczulenie???:szok::szok:Chyba zaczynam sie cieszyc ze rodze w malej miejscowosci:tak:

Ja wlasciwie nigdy po usunieciu antybiotyku nie mialam, a dziaslo ladnie sie goi takze chyba bedzie dobrze. Jeszcze przezyc jutro i wracam do normalnosci:-)

No to twoj kochany maz napewno ci zrobi;-):-)Zonie w ciazy niczego sie nie odmawia. Albo przyjezdzaj, poczestuje:-D:-D

wlasnie sobie wrocilam odpoczywac po plackach ziemniaczanych z sosem grzybowym a tu pusto na formu;-)
dzwonilam do mojej mamy wlasnie i mi powiedziala ze szpitala mojej siostry dziecko w nocy ukradla kobieta!!na szczescie nie na mojej siostry dyzurze, zaczela od 7 ale ponoc placz byl, policjanci wszedzie i panika, moze Iza bedzie dzis na skypie po pracy to ja wypytam
Szok normalny!

Mewa dla mnie taka sytuacja jest nie do pomyślenia... masakra
mówiły o tym dziewczyny na forum wcześniej, to naprawdę straszne :angry: szok

Ale tu dziś pustka, ciekawe gdzie wszystkie wcieło

Ja idę upiec sobie ciacho dobre ;-) z jabłkami

reklama
gosiu jakby tak spojrzeć to byśmy chleb suchy jadły wole krewetki niż to świństwo o nazwie wędliny bo pewnie to większość z was je :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zgadzam sie, Aneczko ;-) za duzo ksiazek i roznych forum przeczytalam ;-) i prawde mowisz, ze gdyby sie stosowac do tych zasad, to pozostaje suchy chleb (ale tylko pelnoziarnisty :tak:) ha ha ha... A mowia, ze kobieta w ciazy to ma dobre, bo moze jesc na co tylko ma ochote. Akurat!!! ;-)
Ja jestem przewrazliwiona, bo to moja pierwsza ciaza i bardzo sie boje, ze cos zrobie nie tak...

Wlasnie wyczytalam, ze ta kobieta, ktora porwala noworodka wyniosla go z sali, w ktorej dzziecko spalo z matka!!!! Wiec dziecko bylo z mama w pokoju... Jak mozna czuc sie bezpiecznie??? Mam nadzieje, ze do sierpnia zapomne o tej historii, bo bede sie bala zasnac, zeby nikt mi dziecka nie ukradl.

Ta historia taka swieza - wyobrazam sobie co przezywaja kobiety, ktore wlasnie urodzily / maja wkrotce rodzic... strach o ich wlasne dzieci... Okropne.​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry