Ja sie melduje super popołudnie spędziłysmy u znajomych .Mała dziś pobiła rekord w niespaniu od 12:30 wytrzymała do 20:10 a teraz jak już chodzi to bardzo ,bardzo długo (bo jak już zaczęła smigać to znów przestawiła sie na spanie srednio co 3h a już i 5h wytrzymywała bez snu).Ale było tyle atrakcji i ludzi ,że nie mogła usnąc .Pewnie w nocy będzie sie budzić z rykiem ale cóż.
Aga super ,że ktoś pomoże no i z postepów Franiowych.
Basia znalazło sie to mieszkanko to i nastęone sie trafi na pewno .Ja mimo wszystko trzymam kciukasy :-)
Ja już ze 3 dni chodze w długich porach ale w domu to stanik i gaciory bo u nas mimo wietrzenia ciągłego nadal 26 stopni ufffffffff
Malinka jabłecznik pycha zjadłabym .
Ja jutro UP muszę zaliczyć denerwuje mnie to już chyba sie wypisze stamtąd bo mnie wkurzają.
Miłego wieczoru życzę
Aga super ,że ktoś pomoże no i z postepów Franiowych.
Basia znalazło sie to mieszkanko to i nastęone sie trafi na pewno .Ja mimo wszystko trzymam kciukasy :-)
Ja już ze 3 dni chodze w długich porach ale w domu to stanik i gaciory bo u nas mimo wietrzenia ciągłego nadal 26 stopni ufffffffff
Malinka jabłecznik pycha zjadłabym .
Ja jutro UP muszę zaliczyć denerwuje mnie to już chyba sie wypisze stamtąd bo mnie wkurzają.
Miłego wieczoru życzę
Ostatnia edycja:
pogoda jak na razie taka sobie, ale liczymy że już niedługo się przejaśni i będzie można się wylegiwać na plaży :-)