• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej:-D
ja dzis wyruszam na szukanie pozadnego dentysty... to znak ze czas sie wziasc za zeby:dry::dry::dry:

mozaecie sie ze mnie smiac ale ja przepanicznie boje sie dentysty:baffled::baffled::baffled:

ostatnio jak zeba rwalam to nogi mi ze strachu lataly chocbym padaczki dostala... lekarka powiedziala ze pierwszy raz widzi taka reakcje na nia:-(:-(:-(
]
uraz od dziecka... tyle przeszlam z zebami... ze dentysta to ostatecznosac jak juz z bolu nie umie wytrzymac:-(:-(:-(

a potem szukanie gdzie najtaniej robia protezy... pojdzie mi 5 zebow i dwa korzenie.... czyli bede bez zebow z przodu a we wrzesniu dwa sluby:angry::angry::angry:
dobrze ze dol mam mocny bo byla by juz porazka... 26 lat bez zebow:no::no:

nic wylalam swoje zale.... a Oli ma maciupki slad na czole....:-D:-D:-D:-D
a to drugi raz z glowki dostalam.. pierwszy raz to tylko rysa sie pojawila a za drugim razem juz go doprawila:-D

co do mieszkania.. to nam nawet sasiedzi sie pytaja... bo dla nich to jest dziwne jak mozna byc takim bez serca.... a nie bede pisala ich slow...(cenzura):-D

reklama
Witam się i ja :):0
Ciesze się Aga , że wszystko się dobrze ułożyło. Gratki dla Franca za pierwsze słowo :)
Basia bądź dzielna :) Współczuje Ci dentysty :)

Ja dzisiaj zaspałam do pracy, ale za to wyspana jestem jak nigdy :D

Miłego dzionka życzę wszystkim :)

witam i ja poniedziałkowo
nawet wysana,choc Ala cos dzisiaj w nocy w kość dawała
Basia pociesze cie ja tz strasznie sie boje dentysty,bo mam bardzo złe wspomnienia
ale wzięłam sie za siebie i od miesiaca chodze i dzisiaj tez wypada mi wizyta

Cześć dziewczyny!
Basiu dobrze że mała ma mały ślad..ale szkoda twoich ząbków!Ja też sie boje dentysty ale znalazłam fajnego i już nie mam takiego stracha,no ale coś za coś za wyrwanie zęba to 100zł bierze!Jeszcze mnie czeka wyrwanie 1 zęba i tez będę musiała koronke zakladac na góre no trudno jak ma sie takie zęby:dry:
Rubie będzie dobrze Monika napewno sobie poradzi i Ty też:blink:
A ja mam lenia potwornego:zawstydzona/y::dry: nawet śniadania nie zjadłam...

Witam,witam:)

Ale pogoda....ale dobrze niech sie wypada a od weekendu ma byc znowu pieknie,bo jedziemy wreszcie na wakacje!!! a my mamy zawsze takiego pecha,że akurat na 2 tyg naszego urlopu pogoda jest do kitu...mam nadzieje,ze w tym roku bedzie inaczej.

Basia współczuję dentysty ja tez traumatycznie reaguję na dentystów...i ortodontów! dlatego zawsze proszę o znieczujenie. Nawet jak dentystka mi mowi,że tam prawie nic nie ma ,że tylko raz dotknie wiertłem...tatarata...terefere...ja i tak biore znieczulenie. Nawet jak kamien mi zdejmuje ultradźwiękmi to tez!!! trzeba sobie jakoś radzić,zeby nie zejsc na fotelu.
buźka

Andariel w najbliższy weekend wyjeżdzmy,powrót mamy w urodziny Nati,czyli 15sierpnia:). Z wielką,ba!!!ogromną przyjemnością się spotkamy z Wami:). Może weekend 21-22sierpnia?? pasuje Wam?

Ostatnia edycja:
ja tez wiem ze jak sie zrobi te dwa lub trzy zeby... to potem juz jakos idzie:-D
ale strach jest:sorry2::sorry2::sorry2:
Hej
Podzielam panike, ale tez musze zaczac biegac po dentystach i to conajmniej 2 razy w tygodniu wszystkie zeby mam popsute przez te diete bezmleczna
Co do mieszkania cos musicie znalezc moze niekoniecznie w okolicy?moze gdzies dalej zeby bylo taniej?
Pogoda u nas do dupy, deszcz tylko wisi
Aga ja cie podziwiam za siłe która masz dla Franka i podziwiam inne takie mamy szczególnie gdy dziecko jest bardzo niepełnosprawne nie wiem czy umiałabym tak...
Rubi ksiazeczke puszcze jutro bo mi cholerka kopert zabrakło i listonosz ma dzis dostarczyc.

reklama
melduję się ze wróciliśmy!:-)
jak ten tydzien szybko minął:no: wyjazd MEGA UDANY!

opalenizna jest!
hektolitry drinków i piwa wypite:-D
techno party zaliczone!
dancing dla seniorów zaliczony!
kąpanie o 2 w nocy na golasa:szok: zaliczone!

dzieciaki nawet grzeczne były, mąż dojechał na ostatnie 3 dni ale warto było hihihi

pozdrawiam wszystkie i postaram się poczytać co u WAs:-D

PS antybiotyk od dzis mam bo dorobiłam się zapalenia gardła i migdałków:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry