• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
SEMPE az tyle:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
masakra....:szok::szok::szok:

sto lat dla solenizantek!!!!!!

ja jade jutro do kuznyki... na przymiarke sukni slubnej... ciekawa jestem jak bedzie wygladac:szok::-D:-D:-D:-D

a sobie na slub bede szyla... bo wyjdzie mnie to 70 zl... wiadomo buty i torebka osobno... ale dac za kiece 250.. tyle u nas kosztuja a uszyc za 70 roznica ogromna:-D:-D:-D

mam w glowie dwa projjekty ale nie wiem ktory wybiore... roznice minimalne.. ale zawsze inny efekt:-D:-D

moja dostala sliczna sukieneczke w truskawki... ale jest tak sliczna ino musze zmienic wstazke... ma kolor jak na budowie kamizelki... oczojebny:-D:szok:
a jej przyszyje delikatny... pasujacy:-D:-D

a zaraz bede troche sprzatac... grochowka zjedzaona, pranie powieszone, kawusie sie pije:-D
zobaczymy... kusi mnie zeby tipsy sobie zrobic... ale to jak mala bedzie spala:-D:-D

reklama
|Witam sie moja śpi to moge troche popisac .Kurcze nie potrzebnie weszłam na strone ikei i zobaczyłam bujanego łosi na biegunach no i co zachorowałam na niego musze go mieć tylko do najbliżeszgo sklepu mam ponad 100 km.
O my mamy takiego, ale u nas się na razie nie sprawdza. Siada na niego na chwilę żeby zaraz zejść. Za to jej starszy o dwa lata kumpel uwielbia się na nim bujać.
Sempe, dzięki za miłe słowa, ale 25 to już było tak dawno że nie pamiętam.A co do śpiewania Barki to powiem że dziwnym trafem mój M najdroższy też tak usypiał Jagodę, a on do zbyt religijnych nie należy.
Teraz ze spaniem to chyba wszystkie przerabiamy to samo. My wczoraj z powrotem wsadziliśmy łóżeczko do sypialni z nadzieją że mała zacznie w nim spać mając nas na oku, ale pierwsza próba się nie powiodła. To znaczy powiodła się do 1 a potem była taka awantura że się nie dało wytrzymać. Zobaczymy co będzie dzisiaj.

Załączniki

• DSCF7052.jpg
    DSCF7052.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 44
Ooooooooooooooo Miranda bombowy no mówie zakochałam sie i musi być mój .A Alką sie nie martwie ona na placu zabaw na tych sprężynach co jest jakiś pies czy koń to sama sie już trzęsie i sie cieszy .Miałam od kuzynki pozyczoną zyrafe na biegunach ale kurcze córcia kuzynki 5 latka zobaczyła ,że my ją mamy i płaczem wymusiła ,żeby żyrafa znów do nich trafiła.Alka codziennie może nie godzinami ale huśtała sie :-)A teraz co chodzi i szuka...

Malinka kupiłam te batoniki jak dla mnie ochyda .Alka zjadła 3/4 :-)

Sempe na następny raz to i ja sie pisze na taki wyjazd .Najbardziej rajcuje mnie te kompiele nocna na waleta hihiihihihihi

Pilnie prosze Anett o meldunek bo chciałabym prosić o przepis na sałatki do słoików .A Malinka próbowałam tej twojej sałatki i jest przez pyszna jutro dorobie jeszcze nawet Alka jadła ąż uszy jej sie trzęsły

Ostatnia edycja:
No, Kaśka.. w ogóle się nie dziwię:-) Super:-)

A i ja mam dobre wieści:-)
Wstępnie (bo przez telefon) uzgodniłam, że dopełnienie chrztu Frania odbędzie sie kościele w JG:-) Pan z kancelarii (nie ks) powiedział mi, że w ogóle sie nie dziwi sprawie, bo to nie pierwszy raz, kiedy ludzie z naszej miejscowości lądują u nich z prosbą o dopełnienie chrztu dziecka ochrzczonego z wody w szpitalu w chwili zagrożenia życia. Ależ się cieszę! Wygląda na to, że Franula TEŻ będzie miał chrzest jak inne dzieci - pełny i z chrzestnymi:-)

Sempe, i we mnie obudziłas najniższe uczucia - zazdroszczę Ci jak cholera! Oczywiście tej kąpieli, bo te drinki i piffko to wszędzie można, ale morza w góry nie przyciągnę...;-)

Ostatnia edycja:
No w końcu jakis normalny ksiadz:-)Ciesze sie ze wam sie udało załatwić
A mój mąz przyjezdza na weekend musza załatwic sprawy zwiazane z autem kolegi bo potem to dopiero we wrzesniu a na roczek rocznice i moje urodziny bede sama:baffled:Nie wiem czy w ogóle robic cokolwiek...
My tez mamy ostatnio problem z usypianiem ale zwłaszcza wieczornym, no ale w sumie nakreci sie nawierci i zasypia sam w łozeczku bo ani rece ani nic innego nie pomaga, ale walczy

reklama
Ja moją też kładę i się obija po łóżeczku ale w końcu zasypia...innej opcji nie ma...taka wredna matka jestem.

Chogata łoś ekstra! Zarażasz!

Sempe tyś dla mnie wzorem:) Ja z 4 dzieci też tak chce!

Agnieszko cieszę się bardzo. Ksiądz niestety to tylko człowiek.

Kasia jak ja liczę co nas czeka w sierpniu (ślub kuzynki, większy fotelik) to też zrezygnowałam z moich urodzin:/

A dziecko mi nie chce zasnąć:( A miał być dziś wiczór filmowy ech...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry