• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pilnie prosze Anett o meldunek bo chciałabym prosić o przepis na sałatki do słoików .A Malinka próbowałam tej twojej sałatki i jest przez pyszna jutro dorobie jeszcze nawet Alka jadła ąż uszy jej sie trzęsły
Melduje sie na zawolanie...hi,hi:-D:-D:-D.....a te saladki to maja byc z ogorkow ,czy rozne?
Cos tam wpisze na odpowiednim watku....:tak:

Witam wieczorkiem kochane:-)
Wszystkim ANIOM,ANECZKOM I HANIOM,wszystkiego dobrego w dniu ich swieta !!!:-D:-D:-D
Ale tesknilam za wami,ale czasu brak na kompa...ehhh...Karola dalej szalej,chodzi juz sama na potege,chwieje sie troche jeszcze,wiec trzeba na nia caly czas uwazac..ehhh...ale przez progi nauczyla sie juz przechodzic sama,trzyma sie futryny i zasowa dalej...hihi
Jutro jade z Gosia na kontrol,nie wiem czy pisalam ze angine miala,na szczescie Karolcia sie nie zarazila:tak:;-)
a tak pozatym wszystko ok,pogoda sie popsula,deszczowo sie zrobilo,meza z pola z kombajnem deszcz przegoniw,wiec narazie zniwa zawieszone,czekaja na lebsza pogode:tak::-)
Lece jeszcze na kulinarny,przepisy popisac i na T zajze(jak zdaze)
Pozdrawiam wszystkie serdecznie i zycze dobrej nocki!!!!!!!

No to ja pierwsza
Bo jak przewidywałam pobudka była o szóstej:baffled:Ale jaka miła Miłoszek sam wstał przy łózku!!Juz to ponoc raz zrobił ale to Kuba widział a dzis ja osobiscie sprawdziłam ze faktycznie umie:happy2:I nawet kroczki dawał przy łozku tak boczkiem super, wiec jednak jest dla nas nadzieja ze bedzie chodzić;-)A teraz siedzi i marudzi bo za szybko wstał:angry:Takze znikam narazie

Bry ;-)

ja sie tylko przywitam i zmykam...

fatalną noc miałam :-( reka tak mnie boli ze 2 apay nie pomogły... od obojczyka po palce :-( rwie jak.... i jak mam nosić moje słodkie 10kg???

miłego dnia ;-)

hej dziewczyny!!
wczoraj wpadłam tu jak po ogień i nawet nie poczytałam....
Aga ciesze sie że udało się załatwić chrzest dla Frania!!!:-D
Chogata super że ogóreczki smakują!:-)
Rubi a co się stało z ręką?przegapiłam coś znowu:zawstydzona/y:
Kasiu gratki dla Miłoszka!!Teraz już pójdzie jak burza!!!
Mały już nie śpi od 8 ale w nocy marudził i spał z nami i mnie szyja boli bo spałam bez poduszki....:baffled:
Licytowałam wczoraj garnuszek na klocuszek i nie jest mój a nie było ceny minimalnej i poszedł za około 30zł dziś kolejne polowanie na zabawke może się uda

reklama
Witam sie i ja .Moja też z nami spała bo wierciła sie po całym łóżeczku z zamkniętymi oczami a już nie wiem co jej dolega.A tak z nami to ja ją przytrzymuje i przynajmniej nie chodzi po łózku .
Malinka to powodzenia w licytacji ja coś nie mam cierpliwości na takie sprawy hihihihiihihi .Ale potem jaka frajda pewnie jest jak sie uda w końcu taniej kupić:-)
Anett to jeszcze na sałtkę z buraczkami zapodaj jak chwile znajdziesz a dziś muszę tylko zapas zrobić i dalej do roboty hihihiihihih

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry