• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam, słoneczko wygląda z za chmur i od razu lepszy nastrój ;)
Basiu super, że z mieszkaniem się udało, bedziesz miała troche spokoju :tak:

Nel wszystkiego najlepszego z okazji roczku :-)

Była juz o tym mowa ale nie moge znaleźć :zawstydzona/y: jak się wstawia kilka cytatów w jedna wypowiedź...

reklama
Aga.p :-) klikasz na ikonkę - pierwsza z prawej - taki cudzysłów z plusikiem - zaznaczasz tak każdy post który chcesz zacytować a potem klikasz "odpowiedz na ten temat" albo "zaawansowana edycja" i wciskasz swoje opdowiedzi miedzy te cytaty :-)

Hejka!!!!
Basiu ciesze się że się udało z mieszkaniem!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Rubi masz niesamowita córcie!!:blink:
NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNEGO ROCZNIAKA!!!!!

No Tomek mi wczoraj nie pozwolił doczytac do końca...wogóle tak sobie wszystko poprzestawiał że mam dość,chodzi spać po 22 a ja już o 21 padam na twarz:baffled:
Dziś jeszcze ogórtasy trza robić bo mój wczoraj już opędzlował 2 słoiczki i jak tak dalej pójdzie to do zimy nic nie będzie....
U mnie pogoda upalna dobrze że jakiś wiaterek wieje i się chmurki pokazują!
A ja dziś czekam na wiadomości od koleżanki którą mają już na porodówke brac bo biedna już wytrzymać nie może tak puchnie-ehhh z kad my to znamy przerabiałyśmy to w zeszłym roku.Czekam więc na wieści o małym Marcelu:tak:
I tak mi sie przypomniało jak to my w zeszłym roku czekałyśmy na nowe dzidziusie!!ale ten czas szybko leci!!

Witam się i ja,
młoda wstała przed 9 a że mnie strasznie głowa bolała to dałam jej piłeczke i książeczke i sie połozyłam z myślą, że sobie chwilke jeszcze poleże i przysnęłam....budze się, patrze godzina 9.50, patrze a młoda śpi, lece szybko zrobić mleko i sobie myśle że się pewnie obudzi jak sie bede kszątać, a tu nic, wiec ja delikatnie budze a ona dalej nic....i nadal śpi. godzina 10.30 a moje dziecko nawet śniadania nie zjadło:-(

nadal śpi. godzina 10.30 a moje dziecko nawet śniadania nie zjadło:-(
Dominiczko, ale mala ma melodię do spania, trochę zazdroszczę:) moja zołza budzi się czasem tuż po 5, czasem do 7 ją przetrzymam przy (.); ech a ja taki śpioch jestem

FraniowaMamo rozbawił mnie do łez Twój post odnośnie ziółek i zaciążania:-D
natt - ale się wzięłaś, wow! a co na to małżonek - zna Twe zamiary?;-)my ostatnio poruszyliśmy temat rodzeństwa, bo jeśli chodzi o mnie to chyba im dłuzej zwlekam, tym gorzej - wygodnictwo bierze górę; ale ze względu na pracę (nie chcę skracać wychowawczego po to, by iść na L4, bo do mojej obecnej pracy na pewno chodzić nie bedę w ciąży), powstrzymamy się z rozmnażaniem do końca roku, potem zobaczymy; wciąż mam dylematy typu: czy nie pozbawię czegoś Ninki jak pojawi się drugi szkrab - ale wiem, że takie myślenie w sumie jest bezzasadne;

Basia teraz już bliżej niż dalej, staraj się nie nakręcać na babsztyla i myśl o dniu, w którym powiesz jej "żegnam" i pójdziesz na swoje 4 kąty! teraz jesteś górą, a ona może co najwyżej uprzykrzyć Ci te ostatnie dni wspólnego mieszkania; [że też tacy frustraci zatruwają życie sobie i innym:no:]

miłego dzionka życzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry