• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam, poczytałam i to tyle, skrzydełka juz się upiekły i czas je zjesc.

Mała marudzi jak nie wiem co ale juz jest lepiej antybiotyk działa i powitalismy 3ząbka:-)

ale dzwonili do mnie z obozu Rafałek ma angine:-( tez dostał antybiotyk, nie ma gorączki ale gardło zawalone na maxa, komendantka powiedziała ze nie musimy go zabierac bo jest usmiechnięty i pełen energii.

dzis odebrałam zgodę od Księdza na chrzest w innej parafii, ten wielki dzien będzie 5wrzesnia czyli impreza roczkowo-chrzcinowa;-)

reklama
Nooo jestem...

dziecię się bawi więc może da popisać;-)
miał być spacer jak wstanie ale zaczęło padać więc pospaceruje przy pchaczu po pokoju:sorry:

Póki mam czas:

Adamie Błękitnooki rośnij duży i zdrowy! Dawaj mamie powody do dumy i dalej czaruj swoim spojrzeniem :laugh2:

cześć dziewczyny :-)
melduję się, że żyję :-D mam ograniczony dostęp do neta i nie czytam was na bieżąco ani nie piszę :tak: nadrobię jak wrócę ;-)
pogoda nam za bardzo nie dopisuje, weekend był ciepły to plażowaliśmy a dzisiaj już padało :no: do domu wracamy w sobotę, więc się odezwę już chyba z domu :tak:
pozdrawiam was cieplutko i mam nadzieję, że u was wszystko w porządku :tak::-)
buziaki :-):-):-)

Witam kochane
Wszystkiego dobrego Adasiu z okazji pierwszych urodzin!!!
Rubi,dobra jestes:-D:-D:-D...a przepis na buraki juz dawno wstawilam na odpowiednim watku:-)...dzis nie bylo czasu na klutnie,bo pogoda dopisala i maz zniwowal caly dzien,tzn.jeszcze nie wrocil z pola:sorry:
Gosie dzis oddelegowalam na wakacje do meza siorki,ma ona 3 dzieciakow wiec Gosia sobie poszaleje troche....ale cisza sie odrazu w domu zrobila:szok:,ciekawe czy Karolcia tesknic nie bedzie
Kasia,przykro ze sama....ale moze niedlugo znow maz przyjedzie.....oj aj to bym chciala zeby moja na jakis dluzszy wyjazd pojechal:tak::-D
Piwinia,kuruj core kochana,moze obejdzie sie bez antybiotyku...bidulka ty to sie masz z tymi chorobami......podobno ja tez taka chorowita bylam,a siorka odemnie wszystko potem lapala:baffled:
Deli,i jak zabieg sasiadki?
Malinka,ale ci maz niespodzianke zrobil:szok:...jak by moj cos takiego zrobil(w co nie wierze:baffled:) to bym padla na srodku kuchni:laugh2::laugh2::laugh2:
witaj Alex Nikita,po wakacjach,udane byly?
cos mialam jeszcze dopisac i juz zapmnialam....hi,hi....to chyba efekt piwka,bo sobie wlasnie sacze........:tak:;-)

ja tez wpadłam powiedzieć dobranoc
jeszcze raz dziekujemy za miłe życzenia :-)
Moj Roczniaczek dziś mnie zaskoczył i pierwszy raz na placu zabaw bawił się w piaskownicy nie jedząc piasku he he
I widze ze Adas nie jedyny nieochrzczony jeszcze, w tym tygodniu ide załatwiac do księdza chrzciny bo juz moja babcia włosy z głowy rwie ze tak się ociagamy

To ja
półprzytomna
zamiast spać to ja jeszcze tu wleźć musiałam bo Tomek dziś poszedł luli o 21!!!!!!!
poczytałam co u Was i juz siły mi brak
no dziewczyny mój ja nie wiem piorun go trachnął czy prąd poraził bo dziś nawet przy obiedzie pomógł i Tomka zabrał na przejażdżkę samochodem więc mogłam spokojnie posprzatać!chyba mi męża podmienili:szok::szok::szok:
Deli właśnie jak córcia sąsiadki?
Piwonia zdrówka dla Córy!!
I mały stęka...
PAAAAAAAAAAAAAAAA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry