• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam:-)
Ala dzis wstała o 6.30 małpa jedna ale czułam ze tak będzie jak Angelina zacznie do przedszkola chodzić.

Mewa nie przejmuj się babcią, powiedz ze czekasz na znak z góry ze to juz czas:-D
meggie85 polecam chłodny sekundowy prysznic bo na dłuższy przy naszych pociechach nie ma szans:-)

u nas leje strasznie, wstawie krupniczek i wracam szukam jakiegos fajnego miejsca w Wiśle na samotny wypad z mężem na 5dni:tak:

PS WIELKIE BUZIAKI I USCISKI DLA NASZYCH ROCZNIAKOWYCH MALUSZKÓW

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
Panienka śpi, a ja się melduje
Tez mam furę prasowania i nie wiem od czego zacząć ;/
Jutro urodzinki, a u mnie wygląda jak by huragan przeszedł.. Co posprzątam to mój pomocnik rozrzuca eh..
Po drzemce idziemy na spacerek :-) potem drzemka i znów spacerek

Juleczka czuje się dobrze. Wracają dziś do domu :-). Sąsiadka już oddycha pełną piersią :-).

Julianko wszystkiego najlepszego. Rośnij zdrowo i bądź szczęśliwa

Ostatnia edycja:
Julianko wszystkiego naj! Buziaczki:-)

Malinka no pogode mamy nie za ciekawa:eek: najbardziej mnie denerwuje ta zmiennosc, nie wiem jak mala ubierac i musze do niani dawac cala siate na przebranie w razie czego, sweterek itd!

dziewczyny mam problemy z netem, więc może mnie nie być trochę;

Adasiu - rośnij duży, przystojny i uroczy na pociechę mamie i wielu innych kobiet:p buziak

Julianko - chowaj się w zdrowiu i bądź pełna radości! i też buziak:)

i jeszcze bateria słaba, no kaplica...

Hellllloooo
u nas się rozpadało strasznie i nawet grzmi
dobrze że byliśmy na spacerku zakupowym bo w ogóle by się nam nie udało wyjść
Malinka może to jakaś zaraza mężowa? Mój mi zrobił suprajsa i zaplanował wypad do Borów Tucholskich na cały przyszły tydzień! W szoku jestem totalnym!
Szok nr 2 dziś to to że zmieściłam się w kieckę która kupiłam na wesele 2 lata temu!
W ramach oszczędności tylko buty na obcasie muszę kupić i będzie ok:-D
No chyba że niemężu pozwoli mi kupi jakąś inną - jak znajdę ofcorse bo z tym już gorzej:sorry:

No i oczywiście
WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE I NAJCUDOWNIEJSZE DLA NASZEJ SOLENIZANTKI JULIANKI!

Ratuuuuuuuuunku!!!!!!!!

byłam w żłobku....

teraz Monia śpi ale ja muszę się wywnętrzyć po wizycie w złobku....

mam jeszcze wiekszego stracha :-(

po pierwsze primo - dni adaptacyjne sa od 1.09.... przychodzi się na godzinkę od 9:00 do 10:00...a ja juz 1.09. muszę być w pracy :-( mam niby 2 dni opieki ale potem do konca roku nie zostałby mi ani jeden zapasowy dzien :-(

po drugie primo... dzieci w złobie piją mleko Łaciate 2%... a moja pod wzgledem zywieniowym to nieco zacofana i wychuchana... jak powiedzialam ze w niedziele młoda jadła to co my tylko gotowane bez soli to pani Dyrektor takie oczy zrobila... oni sola dzieciom posiłki...jak solą to pewnie i dosładzają...
mam miesiac zeby przestaiwc córkę na ten hard corowy system...

Monia nabija sobie plusy tym ze nie uzywa smoczka, ze pije z kubka i siedzi na nocniku ale bedzie problem ze spaniem... przeciez ona ucieknie z lezaczka (łóżeczek ze szczebelkami nie maja)... ja nie wiem jak te panie dadza sobie rade z tyloma bąblami na raz...

jakoś tego nie widzę... najchetniej to dałabym sie adoptować jakiemus bogatemu wujkowi czy cioci... aaaaaaaaaaaaa

dobra...nie marudze...ide....podpisywac pieluchy ;-) :-D

Julianko- dużo zdrowia, bezbolesnego wychodzenia zębów, i dni wypełnionych zabawą !

hej dziewczyny,

wpadłam póki Adamus zasnął
u nas gorąc i spacer prezd 10 połaczony z placem zabaw zaliczony

Rubi- a możę mąz weźmie urlop na te dwa dni adaptacyjne?
z jedzeniem jakoś się o Monie nie boję, jak będzie głodna to zje, dzieci się szybko adaptują
bardziej się martwie jak Ty zniesziesz rozstanie...

Efe- fajną Ci Twój niespodzianke zrobił :-)
Malinka- trzymam kciuki zebys Ty na wakacje miała ładną pogodę
Sempe- i udało się cos znależć na wypad?

bardzo wszystkim wakacjującym się zazdroszcze, ględze mojemu zebysmy sie gzies choc na kilka dni wyrwali, może zmiekknie

Dominiczka- suknia piękna

reklama
Dominiczka :-) cudna ta suknia...

Mewa ;-) na te dni adaptacyjne dziecko ma przyjsc z mama lub inna osoba przy ktorej czuje sie bezpiecznie... moj R urlopu brac nie musi ale nie bedzie chcial zostac z Monia sam... bo ta adaptacja to tylko od 9 do 10tej :-/

a pepowina... no fakt jest... a ja do tego jestem z tych co lubią (???) sie zamatrwiac :-(

ja jestem głównie zła na sytuacje taka.... kaza kobiecie jak najdluzej karmic piersia - w złobku niezadowolenie bo takie dzieci trudniej sie adaptuja
zalecaja podawanie dzieciom mleka mod do 3 rż a tu...mleko z kartonika....
zalecaja ograniczenie cukru i soli a w złobku...

matrix czy co??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry