reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

Hej wszystkim.Jestem tu nowa ale od dłuższego czasu podglądam sobie wasze wypowiedzi na tym forum i na róznych innych.Chciałabym dołączyć do Was.Jestem aktualnie w 16 tygodniu ciąży i jak większość z Was mam termin na sierpień a dokładnie na 2.08.Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieje że fajnie bedzie mi sie z Wami gawędziło:-).

reklama
Hej dziewczynki!
Witaj Paula

Jak wam mija święto zakochanych? Pewnie świetnie, bo dziś tak mało postów. Mój mąż do tej pory nie dotarł do domu, świetuję w samotności przed telewizorem, może wkońcu się zjawi.:sorry:

Życzę Wszystkim Pięknego Wieczoru

witaj paula, ja tez jestem dosc nowa, i mowie ci , fajne babeczki sa na tym forum, trzymaj z nami! Ale u nas dzisiaj wiosna byla, ptaki spiewaly jak na zamówienie dla zakochanych

Pewnie że bede trzymać z Wami a to że fajne babeczki są na forum nie wątpie bo już długo podglądam to forum i bardzo mi sie podobają Wasze wszystkie rozmowy:-DA co do Walentynek to spedzam je razem z mężulkiem i córcia w domku,nic specjalnego,jakoś tak wyszło że można nawet powiedzieć dzień jak codzień,ale drobne prezenciki oczywiście były...

Chyba bede już zmykać do wyrka,jakaś padnięta dzis jestem cały dzień.Życze wszystkim dobrej nocki i kolorowych snów i przesyłam duże buziaki;-).Do jutra.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana, dzis nie bede miala za duzo czasu ale obiecuje ze wieczorkiem zajrze. Impreza dopiero o 13ej takze do tej godz moge dzis pogadac.
Milej niedzieli

ja też witam z rana!
Wysłałam synusia ne tydzień do Karpacza na ferie, Mała już buszuje z nowymi zabawkami po wczorajszej imprezie na 2 latka brak mi miejsca na zabawki!:szok:

Pozdrawiam

Dzień dobry :-) witam się i ja , śniegu u mnie po pachy już chyba, pada i pada, mam dość, brr.
Idę zjeść może jakieś śniadanko

No i mój suwaczek oszalał :wściekła/y:
właśnie zobaczyłam że wskazuje że jestem w 37 tygodniu ciąży :-) no to nieźle...
może sam się naprawi.... jak nie to zmienię później ehh

reklama
Cześc dziewczyny :-)
śniegu znowu napadało ach ta zima...szkoda tylko, że ferie zimowe dzieciaków skończyły się..

Dziś na obiad robię gołąbki hihi:rofl2: nadeszła moja kolej :rofl2:

Do góry