aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek dziewczynki...
co do przytulanek to my jak i przed ciaza ochote mamy i dzialamy

co do przytulanek to my jak i przed ciaza ochote mamy i dzialamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dzien doberek dziewczynki...
co do przytulanek to my jak i przed ciaza ochote mamy i dzialamy![]()
Witam, mam na imię Sylwia, we wrześniu skończę 37 lat, mam 11 letniego synka. Po tak długiej przerwie zdecydowaliśmy się z mężem na drugie dzieciątko i teraz czekamy - wg lekarza- do 25 sierpnia.
Czy jest na forum przyszła mamusia w podobnym wieku? A może jest też ktoś z Krakowa?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny
enka lata praktyki hehehe...zartuje.....ale tak naprawde to cos w tym jest.....jestesmy 15 lat po slubie......a to nasza 7 ciazawiec.....jednak praktyka
![]()
To super, że po tylu latach dalej jest Wam ze sobą dobrze :-). Pocieszające. Mi niestety z pierwszym mezem nie wyszło. Rozstalismy sie po 11 latach znajomości, a 9 małzeństwa :-(