reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
Hej!
Witam wszystkie nowe mamy na naszym forum :)

KASAX spóźnione - ale nie miałam wczoraj jak dorwać się do kompa :zawstydzona/y: - życzenia dla Twojego Małego Przystojniachy!
MAJAAM Dla Ciebie również najlepsze życzenia spokojnej, zdrowej ciaży i aby wszystkie trudne sprawy Ci się poukładały wedle Twojej myśli :tak:

A u nas sypie śnieg... zaraz może wyciagnę Młodą na krótki spacerek - bo juz powoli może wychodzić i sama się troche przewietrzę bo cały zaszły tydz ze względu na choróbska przesiedziałyśmy w domu:baffled:

Ale mam dziś apetyt.
Zaczęłam od jogurtu, a kończę na bułce i wciąż głodna jestem.
Chyba wcześniej obiadek dziś zrobię :-)

Ja kawy nie piję, a coli nie mam w lodówce, bo A nie pozwala pić dużo :wściekła/y:
Coś czuję, że głowa zaczyna boleć i dzień będzie nie ciekawy :no:

Już się nie mogę doczekać 26.02, by zobaczyć moje maleństwo :-)

Dzieki dziewczyny za zyczenia dla Mateuszka. Juz wrocilam, kupilam mu 2 pary butkow i sliczny dresik. Zabawek ma tyle ze nie mam gdzie stawiac, starczy.
Enka jak tam dziaslo.
Ja w poniedzialek za tydzien mam wizyte.

Co najszybciej działa na przeziębienie? Głowa pęka i ogólnie samopoczucie do niczego... Mój G mówił, że mogę brac Fervex, ale jakoś trochę się boję to pić :-(

Brałyście wogle jakies specyfiki takie typowe od grypy czy od przeziębienia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam kobietki po wekendzie. nie było mnie kilka dni na forum i wypadłam całkowicie z tematu. w sobote, tak jak pisałam w tamtym tygodniu, miałam egzamin na prawko, no i ... niestety jazda na mieście nie poszła :( tak więc jestem w tył za m-c znów powtórka, dobrze że chociaż się nie zbłaźniłam i zaliczyłam testy i plac, no ale to drugie będzie i tak na kolejnym egzaminie. Już mnie skręca jak pomyślę

reklama
Pyrosal w syropie, rutinoscorbin, apap od bolu, a od gardla ssalam sebidnis plus, dwie tabl i pomoglo. Do tego herbata z cytryna i dzis jestem zdrowa

Do góry