Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KASAX spóźnione - ale nie miałam wczoraj jak dorwać się do kompa - życzenia dla Twojego Małego Przystojniachy!
MAJAAM Dla Ciebie również najlepsze życzenia spokojnej, zdrowej ciaży i aby wszystkie trudne sprawy Ci się poukładały wedle Twojej myśli
A u nas sypie śnieg... zaraz może wyciagnę Młodą na krótki spacerek - bo juz powoli może wychodzić i sama się troche przewietrzę bo cały zaszły tydz ze względu na choróbska przesiedziałyśmy w domu
Dzieki dziewczyny za zyczenia dla Mateuszka. Juz wrocilam, kupilam mu 2 pary butkow i sliczny dresik. Zabawek ma tyle ze nie mam gdzie stawiac, starczy.
Enka jak tam dziaslo.
Ja w poniedzialek za tydzien mam wizyte.
Co najszybciej działa na przeziębienie? Głowa pęka i ogólnie samopoczucie do niczego... Mój G mówił, że mogę brac Fervex, ale jakoś trochę się boję to pić :-(
Brałyście wogle jakies specyfiki takie typowe od grypy czy od przeziębienia?
witam kobietki po wekendzie. nie było mnie kilka dni na forum i wypadłam całkowicie z tematu. w sobote, tak jak pisałam w tamtym tygodniu, miałam egzamin na prawko, no i ... niestety jazda na mieście nie poszła tak więc jestem w tył za m-c znów powtórka, dobrze że chociaż się nie zbłaźniłam i zaliczyłam testy i plac, no ale to drugie będzie i tak na kolejnym egzaminie. Już mnie skręca jak pomyślę