MALINKA2109
Fanka BB :)
A jakie stroje?Bo nie jestem w temacie?ja tez juz wróciłam,przemarznieta,ze spuchniętymi lapkami,ale stroje dziewczynom załatwiłam wiec sie beda cieszyc

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie stroje?Bo nie jestem w temacie?ja tez juz wróciłam,przemarznieta,ze spuchniętymi lapkami,ale stroje dziewczynom załatwiłam wiec sie beda cieszyc

na zabawe,jedna ma w środe a druga w piątekA jakie stroje?Bo nie jestem w temacie?![]()

a wiesz,ze w sumie to nie byłby głupi pomysł na obiad,zaraz maszynke nastawie niech ciast robi,a ja potem tylko dodatki porozkładamJa to bym pizze zjadła![]()
a widzisz,a to takie cenne wiem bo my takich strojów poszukujemy,tylko,że moja w zespole Lajkonik wystepuje i często krakowianka z niej ,wiec cos innego chciała:-)he he to fajnie,ja mam jeszcze swoją sukienke z przeczkola krakowianki czy jakoś tak![]()
tak tak to ja poprosze kawałek.U mnie to musze robić za 2 blaszki bo mam głodomora na ferie Męża bratanek przyjechał o dużym apetycie
no na naszą 4 to ja tez na dużą blaszke robietak tak to ja poprosze kawałek.U mnie to musze robić za 2 blaszki bo mam głodomora na ferie Męża bratanek przyjechał o dużym apetycie
![]()