• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

skleroze mam......................

przegapiłam.........................

no to teraz

Kochany Franiu :-) przyjmij od ciotki-teściowej, narzeczonej Monetty i szwagra Jana najserdeczniejsze zyczenia z okazji pierwszych korygowanych urodzinek :-) dużo zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka i wagon pieniążków coby szybciej wszystko szło :-) no i miliony buziaków :-*

cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

no bo drogie ciocie... Franio miał sie 13.10.2009 roku rodzic ;-)

reklama
no to ja tez do tych ala wczorajszych urodzinowych zyczen sie przyłączam:-D

dalej niech ten kot dzis juz bedzie to głaskać go będę wg przykazań RUBI:-) zobaczymy jak to na mnie działa a wieczorem to moze mojego kota mężowi wypne do glaskania na poprawe nastroju ale jak to Rubi powiada ze to ma być płeć męska to skąd ja mu wezme!!!!!!!!!!!!!:baffled::rofl2::baffled::rofl2:

:-D:-D FRANIO ZDRÓWKA!!!!!
A nasza kasia to gdzie się podziewa???Kasiaaaaaaaaaaaaa haloooooooooo!!!

Tomuś po spacerku poszedł spac a ja zjadłam obiad i siedze między zabawkami ale ich nie składam mały się obudzi i znowu narozwala...
Ogólnie to kurcze nudzi mi się że ja do Was mam tak daleko!!!Przyjechałabym do którejś!Tylko czym chyba rowerem który nie ma hamulców :baffled:

Przyszedł mi prezent dla mojego taty taki smieszny zamówiłam papier toaletowy sudoku-uwielbia rozwiązywac więc będzie miał tego duuuuuuuuuużo:-D

Efe poluj poluj może upolujesz,moj wczoraj był i chciałam ten pochłaniacz wilgoci to jeszcze nie ma,ale kupił Tomkowi samochodziki drewniane mały bardzo zadowolony z prezentu!
Malinka dupa z polowania bo się rzucili jak na świeże bułeczki. Koleżanka która tam pracuje powiedziała że na 8 do pracy przyszła i już nie było! Mój w innym mieście szukał i nic.
Na pocieszenie sobie szalik kupiłam taki pokręcony.

W ogóle wzięłam małą na spacer a tylko się wymarzłyśmy.
Pierwszy raz jej rękawiczki zakładałam! Szok:szok:
witam po przerwie,miłam mały odwyk choć czasem cos przeczytać mi sie udało
widze,ze sporo dzieciaczków choruje,wiec dla nich zdrówka i niech szybko dochodzą do sił
Cześć Iwonko! Miło cię widzieć! Jak Alutka i siostry?
Efe wysłałam wiadomość PW do Ciebie dostałaś moze? Bo odpowiedzi nie mam:-)
Dostałam i już odpisuje.

Edit
Sempe! To teraz zdanie "Daj pogłaskać kotka" będzie mi się z Tobą kojarzyć:))))))))))

Ostatnia edycja:
Sempe mojego też szkole starego i młodego gdzie jest miejsce skarpet i gaci .Jak grochem o ściane,szkoda gadac .To na pocieszenie ,że sama nie jesteś.:-)
Kot szybciej załapie mówie Ci :tak:

hej dziewczyny,
dzis Adsia spotkłą straszna rzecz, nie dosc ze sie zadławił ryzowym waflem to zaczełąm go ratować i tak mu wsadziłam palec do gardła ze mu krew sie lała przez chwile, chyba mu zadrapałam :zawstydzona/y: a ze niedawano sie to stało jestem ciągle roztrzesiona, bidulek bardzo płakał

Andariel- mam nadzieje ze dzisiejsza noc bez gorąckzi będzie, ciekawe skad ta wysoka temperatura?

Malinka- dobrze ze Tomek wraca do siebie

Maggie- obowiązkowo chłopaki i my musimy sie spotkać, zapraszam do grodu Kraka

a to dzien nauczyciela dzis?- najlepsze zyczenia Zylcia

dla Frania - tez najlepsze z okazji korygowanych urodzin :tak:

Efe- Adas tez w rekawiczkach dzis, i to takich pieciopalcowych, męka ubrac takie ale inne nie wchodza w gre, no bo jak by patyki zbierał

dobranoc dziewczyny
prysznic i Housa zobacze- moze sie odstresuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry