Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No tak Orange czemu mnie to jakoś nie zdziwiło? Och Basia może można to jakoś odkręcić?
Kasia ty masz w play?! To ja nawet do ciebie nie napisze bo mnie Era kasuje jak za zbożeJak do Deli
Sempe czekam na fotki nowego członka rodziny. A Angelice współczuje nocy. Może dziś jakiś lekarz wam pomoże?
A mnie prąd zabrali i czekam kiedy mnie to znowu spotka. A jak zwykle mam pranie wstawione
Chciałam ogłosić że nie mam już sił do mojego dziecka! Znowu było 30 minut ryku i wieszania się na mnie jak zobaczyła odkurzacz! I jak ja mam ją tego oduczyć??? Wystawiłam sam korpus żeby ja jakoś oswoić ale dupa blada. 15 minut po schowaniu go musiała siedzieć mi na kolanachMacie jakieś pomysły?

Iwonka fajna rada ale chyba takie zabawki nie burczą co? Bo ja tak odkryłam że ona wszystkiego burczącego się boi! Odkurzacz, mikser, maszynka do mięsa...ech ja nawet nie mam pomysłu jak ją do tego przekonać. :-(powoli sie oswoi,a może dobrym pomysłem byłoby jej kupic mały zabawkowy odkurzacz,moja takowy posiada i zawszze jak ja swój wyciągam leci po swój i razem sprzątamy
przecież to absurd!!poproś o biling niech ci wytłumaczą z kad taka kwota!!Na papierze a nie tylko powiedzą!Bo to coś jest nie tak ja też mam orange i mój mąż też i on kożysta bardzo czesto z internetu przez kom i powiem ci że wcale dużo mu nie zjada to!Więc lepiej idz do operatora i popros o udokumentowanie!
Jak juz odkurze to jeszcze Dorian przez pol dnia jezdzi nim po dywanie..