Jestem wreszcie dopchałam sie do kompa. Dzieci mi okupuja komputer aaaaa, potrzebny laptop od zaraz.
Mat nauczył sie klikac mysza i z tej radości zabawał na gierkach na NK jakies 3 godziny!!!!
Andariel tez tak w ciązy miałam zła na wszystkich i o wszystko, to hormony troche tak działaja, nastepny objaw ciązowy. Ale w tym wypadku nerw uzasadniony, też nie lubie jak obce dzieciaki dotykaja zabawek moich dzieci a juz najbardziej jak bez pytania,
Wyobrazcie sobie że Miłosz nadal nie chce chodzic ja juz w rozpaczy jestem

W ogóle buntuje sie strasznie. Jak próbuje z nim ćwiczyc to tym bardziej nie chce a jak nikt nie zwraca uwagi to po troszku sie puszcza ale sa to bardzo niewielkie odległosci. On chyba nigdy nie bedzie chodził

Pociesza mnie tylko to że ostatnio czesto stoi sam bez trzymania to jakis tam powolny postep jest
Zabek naprawiony moge odetchnąć chyba narazie mam spokój bo wszystkie poreperowane.
Franiowa ciesze sie ze dostaliście to dofinansowanie choc mogliby dac troche więcej
Miranda jak mała?
Małgos to chyba dobrze ze test nega ja tez mialam ostatnio zaburzenia hormonalne ale teraz mam lux bo biore tabletki i przynajmniej wsio sie wyregulowało
Dobra zmykam bo nawet kolacji jeszcze nie jadłam moje dzieci to małe bestie, dzis dopiero o 21ej popadały.
Dobranocka