reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bry ;-)

basia ;-) dobrze ze jestes!!! Dawaj jeszcze raz adres ale do swojego dodaj tez imie i nazwisko meza bo ostatnio nie dostalam na poczcie poleconego na swojego bo adres zameldowania z dowodu i z listu sie roznil :-? no i pomyslalam ze jakbys na prodowke pojechala to Twoj maz moze paczki nie dostac... a fotelik czeka w kartonie ;-) w koncu dalo sie drzwi od auta otworzyc i fotelik wydłubac... i wiesz co? wiem ze na usg wyszla dziołcha ale ja mam caly czas przeswiadczenie ze ten fotelik to chłopakowi posylam :-D

dobra...lece czytac co u Was ;-)

reklama
Rubi wyslane na gg:-D
dziekuje:-D
ani nie kracz... mam wszystko rozowe:szok::szok::szok:
zostane bez ciuszkow:szok::-D:-D:-D
ddalam fotki jak obiecalam na T:-D

a musze sie przyznac... ubralam dzisiaj choinke:-D
bo jak mnie wezmie to i bez choinki przy moim zostana:-D:-D:-D
a Oli ma radoche... chodzi wzdycha i piszczy ze szczescia:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Andariel Walking Dead leci na Fox - chyba tylko N ma go w swojej ofercie

Basia -
kiedyś się pytałaś o ten vanish do dywanów - moja teściowa go kiedyś kupiła i wg niej kasa wyrzucona w błoto - bo mówiła że ten proszek napęczniał strasznie (pewnie bardzo brudny dywan mieli hehe) i nie mogła tego doodkurzać (pewnie zepsuty odkrzacz ;-)) i musiała ręcznie to doczyścić (dobrze jej tak!!) ;-) :-D W każdym razie ona nie poleca - ale wiesz, to teściowa a temu gatunkowi trudno dogodzić ;-)

Ostatnia edycja:
Basia - [/B]kiedyś się pytałaś o ten vanish do dywanów - moja teściowa go kiedyś kupiła i wg niej kasa wyrzucona w błoto - bo mówiła że ten proszek napęczniał strasznie (pewnie bardzo brudny dywan mieli hehe) i nie mogła tego doodkurzać (pewnie zepsuty odkrzacz ;-)) i musiała ręcznie to doczyścić (dobrze jej tak!!) ;-) :-D W każdym razie ona nie poleca - ale wiesz, to teściowa a temu gatunkowi trudno dogodzić ;-)[/QUOTE]

HEHE...dobry tekst:-D
a sie usmialam:-D:-D:-D
sprobuje bo reczne mycie mi sie nie usmiecha....chyba ze planuje szybszy porod:-D:-D:-D:-D

witam wieczornie,
cały dzien zabiegana byłam,

Aluta zaryczana i zasmarkana tylko na rękach chciała byc a ja dzis porządki robiłam i pierniki z dzieciami piekłam padam na ryj.............. polewe zrobie jutro...

Otóż siostrzenica urodziła wczoraj piękną zdrową Basie o wadze 3600:-) to jej 3 dziecko :-)

wiecie jak tak patrze na zdjęcie tej Malutkiej istotki to krzycze w niebiosa ze juz tego nie poczuje:no:

Starszy nie ma zamiaru wrócic do domu a ja czuje się jakby ktos zabrał mi cos cennego... i nie chce oddać.... czuje się jakby mnie ktoś kogo kocham porzucił....

nic..... choć późno juz idę zrobić lukier do pierników i chyba otworze wino...

Pa

witam Mikołajkowo i po weekendowo
chorowaliśmy i nadal chorujemy,sporo sie działo przez weekend i nie miałam jak zaglądnąć
trafionych prezentów zycze wam i maluszkom

Ostatnia edycja:
witam mikolajkowo:-D
ale Oli dala czadu wieczorem.... ale puscila baczka i spala dalej... zrobilam jej miete i spala potem spokojnie:sorry2::sorry2::sorry2:
i tak w sumie to nie wem czy zabki... czy cos innego:dry:
male dorwaly prezenty i buszuja od rana:-D:-D:-D

jutro do gin na kontrole:-D
moj ma na druga wiec caly dzien same w domu:-(:-(
dzis jeszcze ciuszki od bobaska puszcze... bo musze porobic kiedym na chodzie... moj nie zrobi:dry:

ja obiad ze wczoraj wiec gotowac nie mmusze:-D

Agus wspolczuje Franusiowi... oby to nic powazego nie bylo;-)
Iwonka zdrowka dla was dziewczyny:tak:;-)

Hejka!!
Zdrówka Dziewczyny wszystkim dużym i małym!
Ja się witam na szybko bo lece sprzątać....
Basia jejku ja już tez chce choinkę ale mój powiedział żebym nie przesadzała i tak szybko nie ubierała...
Sempe tule Cię mocno i ściskam, sił dla Ciebie...!!!

Hej
moje dziecko padło o 10 na drzemkę a marudziła od 8:30, że chce spać. Nie wiem co się z nią dzieje? Może jakieś fronty nadchodzą?
Iwonka mój prezent dla Gabi nie trafiony bo odkurzacza zabawki się boi jak cholera. Biedna nie będzie miała radości dzisiaj. A jeszcze muszę ten normalny włączyć to już w ogóle będzie horror dla niej. :-( Ręce mi opadają dosłownie.
Sempe współczuje problemów ale może taka rozłąka dobrze wam zrobi? Wiesz nie wiemy co mamy dopóki tego nie stracimy... A i gratulujemy małej Basi.
Malina koleżanka już w sobotę wołała mnie na kawę i podziwianie choinki! Więc się nie dygaj tylko ubierz jak lubisz i już. A chłop to się ciebie słucha?

Wszystkim dziś:

reklama
hej wszystkim i najlepszego w Mikołajki:-):-)
Basia, Malinka ja tez mam chec ustroic ale obawiam sie ze w tej sytuacji nie dozyłaby do swiat. Juz widze ta dwójke jak buszuje przy niej.
Chogata daj znac co z mała
Aga jak Franek?
U mnie dzieci nic od rana nie jedza oprócz słodyczy:sorry2:
No i własnie zastukał listonosz i przyniósl mate aqua dałam Mateuszowi niech ma w koncu dzis mikołajki
oczywiscie chcial malowac po swojemu na drugiej stronie i zdziwiony ze sie nie da:dry:
No i wcale ale to wcale szybo nie znika, moze zalezy od wilgotnosci powietrza w domu, od ciepła?
Dobra lece bo mi posiedziec nie dadza
milego dnia wszystkim!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry