Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To fajny porod bys miala, miejsce urodzenia samochod hihihi:-)Już po sniadaniu:-). Dziękuję za życzenia dla Małej, wspominam własnie ja to było 2 lata temu jak o mały włos w samochodzie bym urodziła![]()
:-)
a kupowałam z zapasem przekonana, że nie da rady żeby sie za małe zrobiły

Ale mi się wspaniała końcówka tygodnia trafiła. W czwartek goście, w piątek mama, a w sobotę teściowa
. A kiedy czas na odpoczynek???
no widzisz,a tak sie nie potrzebnie stresowalas,ciesze sie ze poszlo wszystko dobrze...Cześć Dziewczynki :-)
Nie było mnie tu aż od piątku ale za to przychodzę z samymi dobrymi wieściami
Po badaniu USG okazało się że jest jedno dziecko i w dodatku rozwija sie prawidłowo, czyli nie jestem w 17 tygodniu, tak jak sugerował rozmiar macicy
Pani doktor powiedziała że widocznie na badaniu mogłam mieć pełny pecherz i dlatego macica sie podniosła, no ale wszystko jest ok.
A druga dobra wiadomośc to taka, że.....
w końcu powiedziałam szefowi w pracy :-) Same wiecie jak się bałam jego reakcji, a tym czasem on zareagował bardzo pozytywnie.
Powiedział że to wspaniała wiadomośc, że bardzo sie cieszy i z całego serca gratuluje :-)
Jak ja sie cieszę że już mam to za sobą![]()