reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

a dziś deli co w planie masz
Dziś muszę w szafie poskładać moje ciuchy, bo na razie tylko u A mam porządek. Bo mi półki musiał dokupić. Podłogi poodkurzać i umyć. No i to wszystko.
A jak A wróci to musi jeszcze obrazy powiesić ;/

A i jeszcze prasownie :angry::wściekła/y::no::crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Efe dawaj jak najszybciej ten przepis na ciacho marchewkowe. Jadłam takie ciasto, jest mega pyszne, ale niestety nie mam przepisy :zawstydzona/y:
Karincia no widzisz, nie taki diabeł straszny jak go maluja :-) Jakbyś znowu napisała, że nie powiedziałaś szefofi, to bym do ciebie wybrała się nawet na piechotę i nakładła po tyłku hihi;-)

Marcia26 Ty już mnie kobito nie bij. :laugh2:
Ja na razie cała w skowronkach z radości że tak dobrze szef zareagował :tak:
A że z dzidzią dobrze to jeszcze bardziej się cieszę :-):-):-)

Efe dawaj jak najszybciej ten przepis na ciacho marchewkowe. Jadłam takie ciasto, jest mega pyszne, ale niestety nie mam przepisy :zawstydzona/y:
Karincia no widzisz, nie taki diabeł straszny jak go maluja :-) Jakbyś znowu napisała, że nie powiedziałaś szefofi, to bym do ciebie wybrała się nawet na piechotę i nakładła po tyłku hihi;-)
ja ciasto marchewkowe robie wg przepisu Ciasto marchewkowe z kremowym twarożkiem

Ty to mas naprawdę dobrze.
Mojego z żelazkiem nigdy w ręku nie widziałam :(
u mnie tez mąż prasuje,choc czasami tez i ja

Marcia26 Ty już mnie kobito nie bij. :laugh2:
Ja na razie cała w skowronkach z radości że tak dobrze szef zareagował :tak:
A że z dzidzią dobrze to jeszcze bardziej się cieszę :-):-):-)
ciesze sie,że masz juz to za soba i najważniejsze ze z dzidzia wszystko ok

Dobra dziewczyny idę sprzątać, musi lśnić jak mama i teściowa mają nas odwiedzić :tak:. Odezwę się później.

Karincia cieszę się, że szef zareagował pozytywnie no i super,że z maleństwem wszystko dobrze :-)

Mam pytanie do dziewczyn. które robią ciasto marchewkowe, znalazłam rózne przepisy i składniki główne takie jak mąka, cukier, marchew olej się mniej wiecej ilościowo pokrywają. Chodzi mi jednak o dodatki bo znalazłam rózne wersje: wiórki kokosowe, orzechy, rodzynki, daktyle, ananas z puszki...itp Czy dodajecie jakieś dodatki a jak tak to w jakiej ilości?

reklama
Do góry