Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jutro chyba pójdę za przykładem natt i zabiorę sanki, chociaż nie wiem czy mi Ninka wysiedzi w nich spokojnie, wolałabym uniknąć niesienia i Ninki, i sanek;-)w ogóle coś mi ciężko "ciążowo" od paru dni, nie wiem czy to ta waga co tak nagle skoczyła, czy nie daj boże coś nie tak; ginka mówiła na wizycie, że młode znów się pcha na sam dół (dlatego robiła jeszcze usg "dołu"i długość szyjki sprawdzała); w każdy razie jak musiałam nieść Ninkę z tego placu zabaw do domu, to powiem Wam, że mi serio ciężko było; i znów latam siku co pół godziny; no nic, 11.-2. kolejna wizyta, to się coś dowiem;
[i 2 męskie body dla Pisiorka]
,a jeszcze w poludnie bylam u neurologa z moimi migrenami....potem Karolci marudze na widok mamy i kroku nie dala nawet zrobic tylko przyklejona....ehhhhh
...ledwo zylam wieczorem,wiec juz nie zagladalam.....
...matko znow sie stresuje,a to nie dobrze dla serducha:-(....ehhhhh.....dopisal mi jeszcze jeden lek od cisnienia i na zwolnienie pracy serca....wiec zobaczymy
...ciekawe czy sie mi uda,bo jak poczytalam to prawie nic nie moge jesc z tego co jadlam do tej pory....

;-),mojej daleko do waszych....nie siusia na nocnik(wogole nie chce usiasc nawet) wiec pieluchy dalej w uzytku
....smoka cucha
....nie mowi za duzo...ehhhh...wszystkiego mi sie odechciewa,bo i z jedzeniem nie najlepiej..............
;-)

dziwne dość, no ale...
ale co ja poradzę, że mi się kojarzy taki mały głupiutki knypek no... nieźle już kopie jak się w nocy kładę, widać już na zewnątrz! fajne to uczucie i aż mi trochę przykro, że być może to moje ostatnie dzeciątko; jak sobie potem przypomnę to wkleję Wam fotę 2 pierwszych bodziaków dla Pisiorka - takie są śmieszne, "męskie", dla mnie to zupełna nowość!!!